Skip to content
57 reacties
747 weergaves

belevenissen en levenslessen van het jong zijn,wat ervaring heb jij.

Hoi allen, veel topics hier van jongens over allerlei belevenissen,problemen of onzekerheden,of juist helemaal niet,over groot geschapen of te klein, te dik of juist te dun,of je wordt in een hokje geplaatst terwijl je dit helemaal niet wil nog,over vrije opvoeding of juist heel strak,wel of niet een verenigingsmens,goede of slechte ervaringen op een internaat, alles komt voorbij.
Zelf niet veel problemen,soms wat opmerkingen van mijn ouders of anderen dat ik te dik ben,maar zelf geen enkel probleem mee,vind het wel oké.Maar kom eens met verhalen wat je bezig houdt of juist niet,welke interesses heb je, kortom er is veel te melden.

17 jaar
8 jaren geleden

57 Reacties

  • Levenslessen, de één vind het in een internaat,anderen op straat, of in de kroeg, of op scouting,of in het geloof,of in de vakantie, of in het paranormale, ach, wat maakt het uit.Weinig reactie's, meer.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • levenslessen van het jong zijn.
    zelf geloof ik in de levensles van dit leven,klinkt zwaar,zweverig misschien,maar voor mij normaal.
    in feite is alles normaal, ook paranormaal want het is iets dat gewoon bestaat, niets meer,niets minder.
    alleen mensen vinden het vaak vreemd,raat,zelfs griezelig,maar voor mij gewoon een beleving van je innerlijk.
    het heeft niets met toekomst te voorstellen, of een ander ergens toe aan speuren of naar toe te drijven,dit regel jij zelf,en niemand anders.
    al, is het moeilijk soms als je een grens kan overschrijden en dan de waarheid ontdekt,die anderen of zelfs een halve wereld geloven.
    ik gun ieder zijn of haar eigen waarheid,ik de mijne,zal een voorbeeld noemen, de maanlanding was en is een grote leugen en heeft nooit echt plaats gevonden,zelfs een grote natie liegt en gelooft zelfs in eigen leugens.kan dit niet bewijzen,ook al zeggen deskundigen dat met dat materiaal van toen het onmogelijk was, wetenschap ken ik niet, wel de handreiking van waarheid.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Hij had zijn moeder mooi tuk dus jongen 15, lol, maar begrijp dat je zelf nooit geen billenkoek hebt gehad.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb een jongen van 12 jaar gekend, die me vertelde vaak van zijn moeder billenkoek te krijgen, als hij iets ondeugends had uitgehaald. Omdat ze nooit zo hard sloeg dat het pijn deed, vond hij dat best wel lekker. Maar smeekte voor de schijn om genade. Zelfs toen hij daar en stijve van kreeg, werd dit patroon van schijnbestraffing toch aangehouden. Hoe dan ook hebben we gelachen om de indruk, dat zijn moeder daarop geilde. Ofwel lichte pedofiele behoefte botvierde

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Als spel kan het best stoer zijn een paar klappies op je billen, maar lees dat ze een soort van begeleiding krijgen, ja als het vrijwillig is en op afspraak,nou en, laat die jongens. Of ben je jaloers,als het leuke jongens zijn, dan gewoon mee doen,heb me eens voor wat zakgeld een pak op mijn blote laten geven, lol vooral voor mijn vrienden, dachten dat durft hij nooit, jawel, toch gedaan, en vond het ergens wel lekker stoer.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Billenkoek is volgens sommige jongens best stoer,mijn kameraad vind dit wel en laat het zich wel eens geven door een oudere jongen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Lofzang der billen,sommigen verdienen er zelfs geld mee.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Durf bijna niet meer te reageren. Allereerst ben nog nooit op mijn wel dikke billen geslagen. Maar mijn kameraad en die andere jongen sinds kort wel een keer door die andere oudere jongens.Wat die andere jongen betreft,voel wel wat voor hem. Dan wat en gekibbel en tweestrijd, niet echt leuk meer.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Met dat voor de draad komen bedoelde ik jou helemaal niet maar jongen 17 die zo terughoudend is en twijfelt,dan je hebt het zelf ook over je internaatsperiode gehad en doet een ander het dan commentaar.
    Dan die straffen was maar een klein onderdeel,en wat die jongen 17 betreft,is gewoon een homo,alleen ook voor hem zou net als die andere jongensof kameraden weet ik wat,een beetje begeleiding prima kunnen helpen.Maar als jet het hier bij wilt laten dan vind ik dit goed,voel me niet betrapt,maar laat het hier dus bij,gewoon stoppen dus.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat heeft het hiermee te maken wat ik in een ander draadje bespreek? Mag ik?

    FYI: ik zit nergens mee, in tegendeel. Ik vind het gewoon leuk om ervaringen uit te wisselen met anderen over een gedeelde ervaring. Net zoals jullie het blijkbaar leuk vinden om te heel lang door te kletsen over straf krijgen en kostschool fantasieën. Dat hoeft voor mij dan weer niet zo.

    Ik reageerde hier op speciaal verzoek van de topic starter. Niet omdat ik kick op kostschooluniformen of jongens die op hun dikke billen geslagen willen worden, maar omdat hij mijn advies wilde.

    Ik zeg vervolgens eerlijk dat het me opvalt dat meerdere reacties hier van dezelfde hand lijken. Moet ik dan m'n mond houden? Als het mij opvalt zijn er heus meer mensen die zien dat de schrijfstijl en fouten identiek zijn bij meerdere jongens. Don't shoot the messenger.

    Vervolgens ligt dat aan studenten met haast of het gebruik van dezelfde computer (?), maar dan gaan we ineens jij-bakken doen over wat ik elders bespreek? Wow. Serieus...

    Het lijkt echt of iemand zich betrapt voelt, anders reageer je niet zo.

    Maar ik vind het goed zo. Veel plezier verder.

    @TS, take care!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Hou niet van raadsels en ben zelf ook open over mijn kostschooltijd,en waarom niet voor de draad komen met je beleving,dit lijkt wel een afschuifsysteem naar die andere jongen en denk nog steeds dat je zelf ook homo bent en deze jongen als voorbeeld ziet.Jongen 21 je zit wel erg in over die grote van je piemel de mijne is 17 cm en vind het wel goed zo.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Je weet best wat ik bedoel. Ervaring genoeg toch?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • niet alledaagse manier,benieuwd??

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Die nieuwe jongen heeft me een bericht gestuurd, hij krijgt een soort van begeleiding van die jongens,zijn dus ouder, op een niet alledaagse manier, maar hij heeft het geaccepteerd en vind het stoer.Jongen 21 zag jouw nieuwe topic, helaas zo groot geschapen ben ik dus niet.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb ook moeite om iedereen uit elkaar te halen soms. Dan de film Thorless ken ik niet,zal eens zoeken op internet.
    Korte broek en blauwe blazer wel klassiek. Heb St Samuel College opgezocht en i.d.d mooie uniformen met die grijze broeken en rode jasjes , zeer keurige jongens maar modellen , soort twinks????
    Jongen 21 las wel dat jij interesse had in dit soort films over kostscholen.
    Maar anderen ook en toen ik dit las en me er in ging verdiepen zoals mijn kameraad al langer deed,vond ik het ergens ook wel spannend.
    Evenals jouw andere verhalen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Klopt ,kom ook vaak jongen 21 tegen ,o.a op onderwerp anders zijn,waar hij correspondeert met een andere jongen van 21 over hun beleving van hun piemels en weet ik wat. Over punten en comma's wij als studenten schrijven vaak alles achter elkaar ,bespaart tijd,daarom weglaten spatie.Mijn vriend heeft ook dezelfde stijl want we mailen nog al veel,film thorless toch eens bekijken jongen 21 meen me te herinneren dat jij ook van kostschoolfilms hield,wat uniforms betreft ken mooiere uniforms zoals ze dragen op het St.Samuel internation college,die rode jasjes en lange grijze broeken,jongen 17 jij bent veels te dik denk ik voor zo'n kort broekkie,met je eens van serieze benadering kun je ook een rollenspel ontwikkelen zoals wij ontdekt hebben.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Persoonlijk vind ik zo'n beleving die echt plaats heeft gevonden, spannender dan een rollenspel. Al kun je ergens dit ook wel een spel noemen, die commissieleden zagen hun kans schoon denk ik. Jongen 21 zie vaak reactie's van jongen 21 met andere 1 letter. Schrijfstijl,nog niet opgevallen, wel dat sommige reactie;s meerdere malen voorkomen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Beetje flauw van mijn vriend om ook een vraag jegens mij te richtten,heeft gekeken op mijn laptop,geschiedenis gezien en ja ,meneer reageert ook, daarbij wat Thorless betreft,ken die film dus wel,maar veel lezers denk ik niet,gaat over een jongen die op een internaat diefstal pleegt,en betrapt wordt en als vergelding door een aantal andere op een zolder in het geheim hiervoor gestraft wordt,het is een soort melodrama alleen aan het eind wordt het heftig als iedereen mee doet en aan het eind in de gymzaal hij echt het slachtoffer wordt van treitering.
    Heb in het verleden ook eens gereageerd dat we met twee jongens voor de commissie moesten verschijnen na te laat binnen komen en nog wat andere ondeugdheden,waarbij we een keus kregen ,geen brief aan de ouders,geen verwittiging directeur,maar een bastonade op onze cadetten door hun.Nooit hebben we dit verteld.Later kwamen we deze jongens nog eens tegen, 3 van de 4 hadden een vriendin,ze schaamden zich een beetje,behalve ene die géén vriendin had net als wij.Alleen wij zijn vrienden gebleven,geen behoefte aan de meiskes zeg maar en zijn samen als vrienden zonder een definitieve relatie.
    Dan die jongen van 17 gewoon doen wat je wilt,niet schamen deden we ook niet,hebben onze dapperheid weleens getest door elkaar op de cadetten te geven,ben enigzins de onderdanige en hij toch meer de dominante,hij studeert nog als student en in het corps erg gezien volgens mij.
    Maar we bezoeken elkaar geregeld en meiskes komen nooit ter sprake,dit was mijn aanvulling op de aanmerking van mijn vriend.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik wil niet flauw doen, maar het valt me echt al een tijdje op dat iedereen hier die op (kostschool) discipline kickt geen spatie achter de komma's en punten zet, en ook dezelfde schrijfstijl heeft.

    Jongen 17, een Engels schooluniform is niet zo moeilijk te vinden denk ik. Grijze (korte) broek, wit overhemd, gestreepte stropdas en een blauwe blazer.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Beetje verhaal der junge thorless,geheim en geniep,jongensachtige bravoure, te gek man,voelde jij je slachtoffer of ergens genieten.

    23 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten