Skip to content
9 reacties
91 weergaves

Meid uit groep 8 weer eens ontmoeten

Hi, ik heb al 3 jaar lang een lieve meid van groep 8 (ik zit nu in de 4e) allang niet meer gesproken. In groep 8 hadden wij wel wat, niet iets heel serieus ofzo maar ik wil weer eens kijken of er nog een klik is. (if you know what I mean) Laatst vroeg zij aan mij op insta of ik der nog ken. Ik zei hierop: tuurlijk! Nou heb ik wat gepraat met haar op snapchat. Zal ik der uitnodigen om misschien ergens wat te gaan lunchen ofzo?

Ik heb het gevoel dat zij het ook wel leuk vind om met mij eens iets wat weer te gaan doen Als het ware.

15 jaar
8 jaren geleden

9 Reacties

  • Je kan sowieso altijd afspreken om elkaar weer te zien!! En als t goed uitpakt heb je misschien een vriendin erbij!!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • En? Al iets gehoord? Ik wil ook eens afspreken met een meisje ( of meerdere ) van in de basisschool (vriendschappelijk dan) maar ik weet wel hoe ik dat ong miet aanpakken maar ik weet niet wat ik dan kan gaan doen... Naar de film is toch meer iets romantisch?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Klinkt veelbelovend! Op een speedboot heb je wel een vaarbewijs nodig. Minder snel dan 20km/u en korter dan 15m is leeftijd boven de 16 voldoende inderdaad. Je wordt niet zo gauw aangehouden in mijn ervaring, zolang je normaal vaart en niet te snel gaat of de aandacht trekt. Maar ze hebben wel acties, dus let wel op daarmee. Wel leuk dat jullie dezelfde interesse hebben. Ik vind het ook heerlijk om te varen trouwens. Lekker ontspannen. Veel plezier alvast. :-)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • TS hier, Dankje wel jongen van 21!

    Ze zit op majorette sinds ik haar ken en ja ze heeft zeker fraaie vormen ;)

    Ook houd zij net zoals ik van varen. (Haar gezin heeft een grote speedboot) Ik heb zelf een boot alleen moet ik daarvoor 16 voor zijn. Ik ben wel 1 meter 80 dus ik kan mijzelf wel voordoen als een 16 jarigen. ;)

    Ik heb haar al gevraagd om een keertje af te spreken en daar moest ze wel om lachen maar dat wil zij wil graag. Alleen nog datum prikken, ik heb het zelf ook wel druk en dat is ook goed (dan lijk ik een gewild persoon en iemand met een leven)

    Dankjewel nogmaals en nog een fijn weekend!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Vraag haar wat ze tegenwoordig zoal doet (ze klinkt als een bezig bijtje), en of ze leuke dingen heeft meegemaakt. Vrouwen vinden het meestal erg leuk als het over hen gaat, dus toon interesse.

    Verder gewoon spontaan zijn, humor hebben, en vooral niet opscheppen over jezelf. Dingen over vroeger vindt ze leuk zeg je, dus vindt ze het vast leuk als je specifieke dingen over haar nog weet. NB: houd dat wel onschuldig a la "ik weet nog dat je een spreekbeurt had" en ga niet te klef over haar fraaie vormen oid beginnen waar je al jaren aan hebt gedacht, dat kan creepy overkomen. (Dat vinden vrouwen pas leuk om te horen als ze getrouwd zijn, dan is het ineens attent). ;-)

    Kortom, hou het luchtig en humoristisch, wees bescheiden, en toon interesse in haar bezigheden en liefhebberijen. Succes!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben topicstarter, Dank jullie wel allemaal voor de reacties! Ik ben al zeker bezig met haar bezig om ons op een date te zetten. (ik heb nu ook haar nummer) Jongen 13 hierboven. Of dit mijn vrouw wordt dat zien we nog wel ;) maar alles kan natuurlijk!

    ik weet nog aardig wat dingen van vroeger in groep 8 en zij vind het geweldig als ik me daarvan nog af en toe eens wat van herinner.

    Gezien zij overal en nergens is moet ik helaas whatsapp gebruiken. Ik kan haar wel bellen maar dat is wel awkward maar aan de andere kant laat het wel zelfvertrouwen zien.

    Nog enige tips voor texting?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit zou zomaar je vrouw kunnen worden later! Ga ervoor!

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Doen, misschien wordt het wat tussen jullie.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Natuurlijk! Je leeft maar een keer, dus ga ervoor.

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten