Skip to content
36 reacties
7519 weergaves

omkleden in kleedkamer van zwembad

Hoe kleden Julie Julie aan in een kleed kamer van het zwembad

15 jaar
8 jaren geleden

36 Reacties

  • ik altijd in de grote ruimte. ik wacht nog op een gender neutrale groeps kleedkamer.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • En toch is het zo, heb het over een open lucht bad, met 2 grote gemeenschappelijke kleedruimte's voor jongens en meisjes tot 14 jaar,maar er zijn meisjes en ook jongens die 14 zijn en dit niet meer willen,omdat er moeders zijn die hun kleine kids helpen aankleden.Ben niet preuts maar ging ook toen ik 14 was naar een badhokje. Vind zelf ook dat ik niet tussen die kinderen thuis hoor.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Is het al zo ver gekomen?? Preuts en bekrompen is dus ons voorland?!! (of is dit een incidenteel geval?)

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik weet niet wat jongen 17j hierboven zegt maar ik ben 18 en ga nogsteeds in een groeps ruimte zo een ruimte is echt niet alleen voor jongens tot 14 jaar en daarna verplicht in de apparte hokjes hoor iedereen zelfs volwassen mannen komen daar omkleden als ze dat willen.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Tot 14 jaar mogen of gaan jongens in een gemeenschappelijke kleedruimte, ben 17 en dan verplicht in badhokje, alleen dus.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • als iedereen zo zou denken zou de wereld een stuk eenvoudiger zijn.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Gewoon in de grote kleedruimte omkleden, jongens/meisjes door elkaar wat maakt het uit. Als naturist doe ik daar niet moeilijk over

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • en dat is triest te noemen.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Exhibitionisme komt natuurlijk overal voor, ook in de omkleedruimtes bij zwembaden, maar daar gaat het hier wat mij betreft niet over. Het gaat er meer om, dat de verpreutsing in NL soms absurde vormen aanneemt. Amper 10 jaar geleden keek niemand er van op als jongens en meisjes zich in groepsruimtes omkleedden waarbij dan uiteraard ook geslachtsdelen, al dan niet stijf, zichtbaar waren, want dat gebeurt nou eenmaal op die leeftijd. Toen vonden ze het mooi, nu schamen ze zich er voor. Dat is het grote verschil!

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • ik woon in een dorp waar de verpreutsing nog niet echt is doorgebroken maar aan exhibitionisme doen we niet, hoewel 's zomers er in het plaatselijke riviertje zowel gekleed als ongekleed gezwommen wordt zonder dat iemand er aanstoot aan neemt omdat men het als normaal beschouwt.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Sorry maar sommigen praten hier wel heel overdreven. Zich extra zo gedragen dat iedereen je naakt kan zien, ook als er meisjes bij zijn en dan een stijve krijgen die je ook even showt... jullie wonen allemaal in een drukke stad waar er totaal geen sociale cohesie meer is?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Gelukkig is hier niemand die eerst zijn handdoek omslaat en dan voorzichtig zijn natte zwembroek uittrekt. Dan voorzichtig zijn onderbroek aantrekt onder de handdoek. Die handdoek mag vooral niet losraken want de mensen zouden wel eens een blote kont kunnen zien. O! O! O! wat een schande! Zooo zielig vind ik dat!

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat is er bijzonder aan ?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik kleed me eerst helemaal uit. Vervolgens haal ik mijn zwembroek en handdoek uit mijn tas en stop ik mijn kleren in mijn tas en trek ik vervolgens mijn zwembroek aan. Als ik klaar ben met zwemmen trek ik eerst mijn zwembroek uit en ga ik mij afdrogen. Vervolgen.pak ik mijn tas uit en doe ik alvast mijn natte zwembroek er in. Hierna trek ik mijn bovenkleding aan en vervolgens mijn onderkleding.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Als er een groot kleedhok is, gebruik ik dat ook steeds. Die kleine hokjes maken me echt claustrofobisch. En ik vind het inderdaad ook wel spannend om naakt te staan tussen andere mannen. Ik doe ook zoals de meeste hier aangeven. Eerst volledig uitkleden, kleren in kastje opbergen en dan pas speedo aan. Na het zwemmen ook speedo als eerste uit en gewoon naakt drogen. Vind het een compliment als ik andere mannen/jongens naar mn piemel zie kijken.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik doe eerst me schoenen uit en dan al mijn kleren en ondergoed. Dan pak ik mijn zwembroek. Ik vind het preuts als mensen eerst hun zwembroek pakken voordat ze hun ondergoed uit doen. In vind het niet erg als mensen mijn blootje zien. Ik durf ook gewoon in me bloote billen te staan als er meisjes bij zijn.

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Als ik naar het zwembad ga doe ik dat nooit in een kleine hok maar waar iedereen me kan zien. Ik kleed me uit en doe niks aan lekker naakt zwemmen

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • bij ons in het zwembad zijn grote kleedhokjes neem ik altijd laar gaat volgens leeftijd dus waar ik me omkleed zitten jongens tussen 12 jaar en 17 jaar kleed me rustig uit blijf extra lang naakt mijn piemel mogen ze zien

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • In groepsruimte en neem er de tijd voor. Bij terug aankleden eerst goed afdrogen waardoor me piemel nogal eens wil groeien. Ik zie wel vaak die vrouwtjes er naar kijken waardoor die nog stijver wordt maar ik kan er niet mee zitten.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • gewoon in de groeps ruimte en doen alsof je alleen bent, ze kijken maar als ze de behoefte hebben. het zal me een biet zijn wie mij naakt bekijkt.

    17 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten