Skip to content
8 reacties
2598 weergaves

geile gesprekken

Hallo ik ben een jongen en ik ben er achter gekomen dat ik een rollenspel erg geil vind. Gewoon met een annoniem meisje maar ook soms met een bekende.. is dit raar? En zijn er andere die dit ook hebben en ook meisjes die dit ook hebben ? En weten jullie een plek waar je deze gesprekken kunt houden of een plek waar je aan contacten kan komen vor deze gesprekken? Gr jongen 15 jaar

15 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Toneelspel is het eigenlijk ook,je speelt een rol.maar ergens wel serieus.
    Zelf geen ervaring, maar een kameraad van mij heeft het een paar keer gedaan met vrienden,heeft mij ook gevraagd,heeft niets met homo te maken ,want sex komt niet echt voor,meer de beleving van de kostschooljongen zegt hij.zie ook mijn andere topic beleving enz....
    Maar dat hokjes denken is ook zo vermoeid,wil het eigenlijk ook niet meer.Bedoel dat hokjes denken dus.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Een rollenspel is inderdaad een soort toneel. Ik doe dat wel eens met m'n vriendin en een vriendje, met z'n tweetjes, met z'n drietjes en een enkel keertje met nog een paar goede vrienden.

    Dan 'moet' er bijvoorbeeld één bloot, terwijl de rest (voorlopig) aangekleed blijft. Degene die bloot is is op dat moment onderdanig, en die moet dan spannende opdrachten uitvoeren.

    Dat vriendje vindt het erg leuk om onderdanig te zijn, dus hij speelt wel eens butler, dan brengt hij bloot de drankjes rond in huis, en 's zomers in de tuin, als we met vrienden zijn. Het begint vaak met een stripshowtje. Of met een spelletje, dan moet hij iets uittrekken als hij iets fout heeft. Hij heeft dan heel vaak iets fout valt me op... Ik pest hem ook graag door hem een stijve te bezorgen en dan de aandacht van de anderen erop te vestigen. Vooral als hij met een dienblad loopt en nog bij iedereen langs moet. :-)

    Ik geef hem wel vaker opdrachten. Als we met z'n tweetjes of drietjes zijn gaan die ook wel een stukje verder.

    M'n vriendin vindt het leuk om soms 'stout meisje' te zijn. Dan trekt ze een kort rokje aan en ben ik de strenge man die controleert of ze er wel netjes bijloopt. Als dat niet zo is mag ze voor straf helemaal geen kleren meer aan. Soms moet ze op haar blote knietjes voor me 'biechten' wat ze gedaan heeft, of ze gaat over de knie.

    We gaan ook wel eens naar buiten, dan moet degene die op dat moment onderdanig is onderweg op een parkeerplaats alle kleren in de kofferbak doen en verder bloot mee in de auto. Dan gaan we meestal ook een stukje wandelen door bos of duin.

    Je kunt van alles bedenken. Sommigen vinden een kostschool spannend, of nonnen en paters/priesters, anderen doen weer of de vrouw bezoek krijgt van de loodgieter of pizzabezorger (wat een beetje elke pornofilm als thema heeft) of de een speelt meester en de ander slaafje.

    Het mooie is dat alles kan zolang het maar een leuk spel is waar iedereen met plezier aan meedoet. Je eigen fantasie is de limit.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • ik zou graag het liefst een rollenspel spelen met een jongen of meerdere jongens
    is dat een soort van toneel of andere persoon spelen?
    of iets met sex met jongens? het liefst zeker geen meisjes dan

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Je bent er achter gekomen dat je een rollespel erg leuk vind jongen 15, lijkt me ergens ook wel,maar hoe en wat speel je dan,neem aan dat er meerderen aanwezig waren,jongens of meisjes of alleen een meisje.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Jaa alleen meisjes ik val nirt op jongens.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Een kameraad van mij heeft het ook weleens over rollenspellen,ja????
    sinds kort weet ik dat hij gay is,beetje verwarrend allemaal.
    Zelf vind ik verhalen ook cool om te lezen en spannend,een rollenspel, ja, wat wil je, wat doe je, vind het gek en eigenlijk misschien wel spannend,en schamen misschien,jongen 21 graag jouw mening,volg je dus ook op andere site.Jongen 15,jij alleen met meisjes.?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Rollenspellen zijn heel leuk. Ik doe dat ook wel met m'n vriendin en een vriendje, en soms zijn er anderen bij betrokken. Dat zijn wel dingen die we echt doen, dus niet alleen over praten.     Praten doen we ook wel, we hebben een vriendengroep met meest meiden en een paar jongens, en als we samen zijn vertellen we elkaar vaak wat we gedaan hebben of wel eens zouden willen doen. Verhalen bij het kampvuur, maar dan anders. ;-) We gaan ook met z'n allen naar het naaktstrand of bloot zonnen in de tuin.     Online gesprekken weet ik zo niet, maar er zijn wel chats. En je kunt hier ook een spannend verhaal schrijven. Er zijn er genoeg die dat leuk vinden om te lezen, en zelf misschien ook wat te delen. :-)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • De chatversie van Omegle ;)

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten