Skip to content
11 reacties
139 weergaves

Aftrekkennn

Hallo, sinds ik 11 ben trek ik mij al af. Toen ik klaar kwam kwam ik droog klaar. Sinds ik 12 ben komt er al sperma uit! Alleen ik heb nog nooit een natte droom gekregen. Is dit raar?

13 jaar
8 jaren geleden

11 Reacties

  • Inderdaad ik heb ze ook nooit meer. Zodra je op een of andere manier sexueel actief bent heb je ze niet. Niet zo erg toch? Het is het een of het ander, je mag zelf kiezen. Doe het maar eens een week of twee, drie niet meer, komen ze wel hoor... Maar ik denk dat masturberen en sex leuker is!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Nope,je krijgt een natte droom als je teveel sperma in je ballen zit en dan krijg je een natte droom maar als je aftrekt niet

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Juiste conclusie jongen van 12 jaar. Na gelang je minder of niet aftrekt, loopt het seksuele spanningsveld op. En dat kan via natte dromen zich ontladen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Soms gebeurt het dat ik een natte droom heb en soms gebeurt het dat ik 's morgens merk dat ik in mijn slaap gespoten heb maar ik weet niet meer van een droom.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee ik heb ook nog nooit naar droom gekregen maar dat komt volgens mij door dat je je aftrekt

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Zoals al gezegd hoef je geen nachtelijke zaadlozingen te krijgen als je regelmatig trekt. Die spontane ejaculatie wordt in de volksmond wel 'natte droom' genoemd, maar dat klopt lang niet altijd. Meestal merk je er niks van, en heb je 's ochtends alleen de rommel. Dus wees blij... :-)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • nee hoor ik doe het ookal sinds mijn 11de en ik heb er ook nog geen een gehad moet het gewoon altijd zelf doen maar dat vind ik niet erg??

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb het ook nog maar 1 of 2 keer gehad. Als je net al mij vaak genoeg fapt, hoeft je lichaam het ook niet kwijt. Naar mijn idee. De enige keer dat ik het had was toen ik in mijn droom seks had??, toen ik in de droom kwam zat in 1 schot mn onderbroek vol. Niet zo leuk wakker worden

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee, de meeste jongens die zich vaak aftrekken krijgen daardoor geen natte dromen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee, als je eerder begint met aftrekken dan je natte dromen hebt krijg je deze waarschijnlijk niet meer. Ben zelf ook op m'n 11e begonnen en heb er nog nooit een gehad. Niet raar.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Je hebt het natuurlijk ook niet altijd door zo'n natte droom. En ik denk ook dat meespeelt dat je je regelmatig aftrekt. Dan is er niet meer zo'n druk op de ketel als je het vergelijkt met andere jongens die nog niet aftrekken ....

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten