Skip to content
2 reacties
498 weergaves

van alles

hey even een vraagje ik wil weten of je van iemand pijpen/beffen aids of een andere soa kan krijgen en ik ben gewoon hetro maar houd er van om te experimenteren met jongens en ik heb vriend die ik al een keer heb 'getrokken' en wil hem ook graag pijpen en ik weet niet hoe te vragen/ te beginnen en ik wil ook graag naar piemels kijken van anderen bv. in en kleedkamer van het zwembad, urinwares ofzo, etc. ik trek zelf ook op gay porn maar ben verliefd op een meisje is dit raar lees vaker dat het de leeftijd is maar vind het dus wel super lekker om naar andere vooral grote piemels te kijken ik fantaseer ook over andere jongens en over hun piemel ik kijk ook dan ook vaak naar hun krijs van hun broek als die dan (een beetje) bol staat weet ik dat ze een grote piemel hebben ik wil ook graag met hun een keertje trekken/pijpen/neuken. maar dat heb ik dus alleen nog maar bij die ene jonge gedaan en zoals al eerder gezegd ben ik dus verliefd op een meisje hebben meer jongens dit? mijn piemel is slap 3/5cm maar stijf wel 16cm is dit lang?
die ene vriend zijn piemel is slap wel 11cm maar stijf ook maar 15cm weet iemand hoe ik hem over moet halen om nog een keer te trekken en dan te gaan pijpen ik wil dat echt graag ik wil hem super graag pijpen hij wil soms wel trekken bij elkaar maar ben eigenlijk nog nooit begonnen over pijpen....
sorry voor het lange en veel variërende verhaal maar mij helpt het om ff anoniem van me afteschrijven en daar antwoord op te krijgen

13 jaar
8 jaren geleden

2 Reacties

  • thx jongen van 21 ik denk dat jij wel heel veel ervaning en veel op de site zie groet. k

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Je kunt van orale seks ook een soa krijgen. Het risico op HIV is het grootst bij anale seks, maar het is ook overdraagbaar via orale seks. Zeker als iemand kleine (bijna onzichtbare) bloedingen heeft, zoals bloedend/ontstoken tandvlees. Gebruik dus een condoom, tenzij je een betrouwbare vaste partner hebt en je allebei getest bent of allebei nog maagd bent. Elkaar aftrekken en lekker strelen/masseren en zo kan geen kwaad.

    Als je met een jongen wilt experimenteren is een gemeenschappelijke douche of kleedkamer inderdaad een goede plek om te kijken naar jongens. Als je zelf wat langer bloot bent kun je ook zien of ze het leuk vinden om naar jou te kijken. Zo zie je vanzelf wel of een jongen in jou geïnteresseerd is. Zo ben ik ook aan vriendjes gekomen op school. De eerste keer was ik 10, toen kwam een leuke jongen van 14 naar mij toe, die heeft me ook wegwijs gemaakt. De tweede keer was ik ongeveer jouw leeftijd met een jongen uit dezelfde klas. We stonden samen te douchen, en hij keek steeds naar me en kreeg een stijve. Toen ik zag dat hij een volledige boner had kreeg ik er ook een. We bleven best lang zo staan onder de douche, tot de badmeester zei dat we weg moesten voor de volgende groep. We hebben toen niet echt iets gedaan, behalve kijken en even voelen bij elkaar, maar later hebben we samen heel veel gedaan. Hij werd m'n beste vriend.

    Je kunt zoveel bedenken om samen bloot te zijn. Je kunt samen buiten zwemmen in je blootje, in een kanaal of een meertje, samen kleren passen (zwembroek ruilen), naar het naaktstrand of als dat niet in de buurt is gewoon ergens een rustig stukje strand. gebruik je fantasie en je intuïtie, dan komt het vanzelf goed.

    tenslotte: experimenteren met jongens en kijken naar jongens is volkomen normaal als je jong bent, en het heeft niks met hetero of homo te maken. Iemand is pas homo als hij alléén op jongens en mannen valt, en niks voor meisjes en vrouwen voelt.

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten