Skip to content
12 reacties
4928 weergaves

Betrapt

Zijn jullie wel eens betrapt? Ik was mij vanmorgen aan het aftrekken en toen hoorde ik mijn pa de trap op komen. Ik kon nog net alles onder de dekens doen. Ik hoop dat hij niets gemerkt heeft.

15 jaar
8 jaren geleden

12 Reacties

  • vriendin en ik gingen naar haar kamer om wat te knuffelen
    en het ontaarde in vrijen . Toen we goed en wel bezig waren (standje 69 ) kwam haar moeder binnen zonder te kloppen . ZE schrok zich een aap , en wij ne olifant denk ik, met een sorry vertrok ze weer . Als we beneden kwamen een grote discussie , tot mijn vriendin zei : je weet wel als 2 jong volwassenen naar de kamer gaan , dat het niet is om van koetjes en kalfjes te praten! Daarmee was de kous af en ze is nooit meer binnen gekomen .( Ze weet wel dat we het veilig doen !)

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • op de keukentafel toen plots haar broer en vriendin binnen kwamen

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn broertje en ik slapen altijd in ons blootje en dus ziet mama ons iedere dag naakt, ook soms met een stijve. We mogen van haar aftrekken en ze weet dat we dat 's avonds doen in de week en 's morgens in het weekend. Tijdens de herfstvakantie hebben we het ook een paar keer overdag gedaan op onze kamer en ze is toen binnen gekomen om de was in de kleerkast te leggen. Het voelde wel vreemd maar echt schamen deden we ons niet. Er was ook nog geen sperma. Ze heeft gezegd dat als we op onze kamer zijn ze eerst zal kloppen op de deur.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • vriendin en ik zijn twee keer betrapt, eerste keer op zondag middag na het eten gingen we naar mijn kamer
    je weet wel kleren uit en onder de lakens . waren pas begonnen met knuffelen en zoenen toen mijn moeder binnen kwam . och zij ze jullie zijn aan het rusten , niets vermoedend ging ze weer weg . wij verder ons huiswerk
    gemaakt geen probleem!
    de andere zondag was het weer van dat (gaan rusten)
    begonnen te vrijen waren allebei redelijk geil , ik nam het heft in handen en begon haar te neuken op zijn hondjes.
    toen mijn moeder binnen kwam ( ik neukte verder) ze zei niks en ging weg deden nog wat verder. toen we beneden
    kwamen kregen we een uitbrander van jewelste, jullie denken toch niet dat het hier een seks kot is ge zou beter een voorbeeld nemen aan je broer zei ze ( hij is één jaar ouder en zit op kot) o ja zei ik , ge denkt toch nooit dat hij heilig is en maar juist aan studeren is? we zijn al enkele keer op zijn kot geweest en telkens hebben we ze tijdens het vrijen betrapt !
    ze schrok en kon het niet geloven och ja zei ze,
    ik zei erbij : jullie zijn toch ook jong geweest ?
    ze moest toegeven , dan zeg ik niks meer zei ze.
    je doet maar wat je wil maar hou het veilig.
    ze is nooit nog binnen gekomen of iets gezegd (slag thuis gehaald)

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben ook weleens betrapt door mijn pa, lag lekker te rukken en toen kwam ie opeens de slaapkamer binnen. Ik heb hem ook weleens bezig gehoord, in de badkamer stond ie te rukken en ook een keer op porno in de huiskamer. Moet kunnen toch, we lopen ook gewoon bloot rond thuis.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Grappig ik heb ok zo iets meegemaakt Toen ik 14 was ik ging naar het strand ik ze tegen mij pa dat ik in de zee ga maar iegelijk ging ik naar de duinen ik wou me daar lekker aftrekken En kam er een menneer en hij keek erg boos en hij ging weg maar hij was mijn vader gaan halen ik was mij gaan verstoppen en maar ik moest er uitkomen van mijn pa en ik heb ok straf gekregen

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ben toen ik 12-13 was een keer betrapt door de ramen wasser ik wist niet dat ze kwamen en ik had mn gordijnen niet goed dicht en ze kwamen rond 9 uur en ik was eerste vrij denk ik ff lekker te rukken staat in eens uit t niets de ramenwasser naast me

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Wordt ook best vaak betrapt boeie

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was pas betrapt door m'n ouders toen ik aan t neuken was met m'n vriendin. Ze waren helemaal geschokt dat ik het al deed. Wat denken ze zelf? Ik ben al 15 en heb een vriendin...

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • ik word best vaak betrapt maar het maakt mij niet zoveel uit

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Je moet daar niet zo dramatisch over doen. Iedere jongen rukt zich af en iedereen doet dat op zijn eigen manier. Sommige jongens rukken al vroeg, andere pas laat. En er is niks mis mee. Je vader heeft zich vroeger ook afgetrokken en je opa ook, net als jij. En wie weet doet ie het nu nog wel. Ook daar moet je niet verbaasd over zijn. Want er is meer dan neuken. Een keer alleen met jezelf bezig zijn, is ook lekker. En dat stiekem doen, is ook lekker. Je pa weet heus wel dat jij je aftrekt. Wie weet kickt ie er wel op en hoopt ie jou te betrappen. Dus je hoeft je nergens druk om te maken, ook niet als je pa je een keer betrapt En andersom moet je dan ook niet verbaasd zijn: jij betrapt je vader terwijl ie zich zit af te rukken. Iedereen heeft zo zijn behoefte, dat gaat lang door. En je kunt op elk moment van de dag megageil zijn maar je hebt natuurlijk niet altijd iemand bij de hand waarmee je het kunt doen. Dan maar even behelpen . Lekker toch?

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee nog nooit betrapt. Wij kloppen eerst. Wel een nudist. Dus ouders zien mij naakt.

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten