Skip to content
13 reacties
1390 weergaves

Vrienden omkleden

Ga je wel eens met vrienden in de Gemeenschappelijke Kleedkamer van het zwembad? Ik ga binnenkort zwemmen maar weet niet of ik het wel durf, wat zal ik doen?

16 jaar
8 jaren geleden

13 Reacties

  • Ging vorige zomer met mijn vrienden zwemmen en toen zijn we ook gewoon met z'n 3en jn 1 hokje gegaan. Was erg leuk maar hebben helaas verder niks gedaan.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ga ook altijd met vrienden naar de kleedkamer, vaak zijn er geen mensen van mijn leeftijd, maar vaders met hun zoontjes

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb een zwembad in de tuin. Vorige zomer heb ik mijn vrienden uitgenodigd voor een zwembad-party. Toen moesten we ook allemaal op mijn kamer omkleden. Was ook de eerste keer dat ik m'n vrienden hun piemels zag. Hebben toen ook niet geklooid met handdoeken, maar alles gewoon laten zien. Iedereen was superchill...

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja hoor, dat doe ik weleens en ik vind het ook leuk om piemels van andere jongens te zien. Schaam je niet voor je vrienden. Zij hebben ook een piemel. Of die van jou nu wat groter of kleiner is, daar lachen ze je heus niet om uit. Het zijn je vrienden.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen16. We waren met z'n 8'en. :) waarom vraag je dit allemaal? Heb je zelf dat ook al meegemaakt? Of wil je ook zo eens iets doen?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 17, met hoeveel vrienden was je toen?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen16: Dat is vorig jaar in de zomervakantie gebeurd. Ik was toen 16 jaar. Ik was met vrienden gaan zwemmen in de AquaMundo van Centerparcs. Daar hebben ze nog gemeenschappelijke kleedruimtes. In vele zwembaden in België hebben ze dat vaak nietmeer, enkel voor groepen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Vroeger vond ik het verschrikkelijk om in de grote kleedkamer te moeten gaan. Ik was de jongste van de klas en de andere jongens hadden een grotere dan ik en hadden ook al eerder schaamhaar dan ik.
    Nu kies ik zelf voor de grote kleedkamer. Mijn pik is nog steeds niet heel groot maar ik ben erachter gekomen dat dat ook vaak maar zo lijkt als je er van boven op kijkt. Als ik naakt voor de spiegel ga staan valt het eigenlijk best wel mee met het formaat.
    Maar na het zwemmen is ie eigenlijk altijd wel heel klein van het koude water, daarom ga ik meestal eerst naar de wc en dan maak ik hem niet stijf, maar wel iets groter. Dat is toch beter voor mijn zelfvertrouwen in de kleedkamer. Ik ben geen homo maar ik wil wel altijd de pikken van anderen zien en daar is de grote kleedkamer ideaal voor. Ik sta dan gerust in mijn nakie te kletsen met wildvreemde jongens die daar ook in hun nakie staan.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 17, hoe oud was je toen?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je liever in een privehokje gaat moet je dat gewoon doen. Maar het is wel cool om in de grote kleedkamer te gaan, kun je toch pikken vergelijken enzo. In het begin is het wel eng , maar als je je er overheen zet is het toch wel leuk. Als je in de grote kleedkamer gaat moet je niet gaan klooien met een handdoek om je middel.
    Iedere jongen heeft een piemel.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou gewoon zeggen bij het binnengaan van het zwembad: 'jongens, ik neem de grote kleedkamer, die krappe hokjes, daar kruip ik niet in!' En dan kijken wat de rest doet. Heb dat ook eens gedaan. Iedereen volgde me toen naar de grote kleedkamer. Was de eerste keer dat ik de piemels van mijn vrienden zag. En dan moet je gewoon zo open en bloot mogelijk omkleden, dan doen zij dat ook. Als ik piemels mag zien, laat ik de mijne ook gewoon zien.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Met school altijd.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon doen, piemels zijn hetzelfde. Op wat details na dan.

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten