Skip to content
29 reacties
1615 weergaves

Experimenteren

Hoe kan ik zorgen dat ik kan experimenteren met oudere jongens?

13 jaar
8 jaren geleden

29 Reacties

  • Jow Topicstarter, ik wil wel experimenteren met jouw :) Helaas mogen hier idd geen gegevens worden uitgewisseld, eigenlijk maar goed ook, dat zou het risico op pedofilie enzo weer vergroten. Leer iemand kennen, als gewone vriend, niet meteen voor de seks ofzo, en als je hem dan vertrouwd, dan komt de rest wel vanzelf

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Pas alsjeblieft op met experimenteren met ouderen! Ik ben zelf sexueelmisbruikt door een volwassen iemand rond de 18! Dus doe het met leeftijd genoten...

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Wederzijds vertrouwen is i.d.d. het belangrijkste, alleen vind zelf een jongen van 14 en 18 niet gelijkwaardig,ook al begrijp ik wel dat zo'n jongen van 14 het spannend vind ergens, toch vind ik dat een jongen van 18 dit nog niet moet doen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • De belangrijkste voor waarde is voor mij althans, dat het vrijwillig en op basis van wederzijds vertrouwen gebeurd.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 15 contact zoeken brengt altijd risico mee vooral als het totaal onbekenden zijn, maar hij vroeg of die neef van 18 strafbaar was,waarop ik vermelde officieel wel omdat hij het met een minderjarige doet.
    Maar moeilijk soms, een jongen van 18 met iemand van 17 is ook strafbaar maar dit ligt toch weer anders, het leeftijdsverschil is te groot,nu nog, stel dat ouders er achter komen en zo'n jongen van 18 aangeven bij de politie,dan kan hij wel zeggen,ja, maar hou wou het zelf ook,was vrijwillig,en wat zeggen ze dan,jij als volwassene had beter moeten weten en had hem hierop moeten wijzen,daarom zeg ik zoek leeftijdgenoten,dan ontstaan dit soort moeilijkheden en vragen niet, maar wens iedereen succes met experimenteren,heb een vriend ook 17, is hetero, maar als we het er over hebben merk ik soms dat hij het nog wel eens wil. Ik snap en begrijp hem wel want het was best spannend.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik weet dat je in principe gelijk hebt. Maar als een jongen dat zelf uitlokt dient zich de volgende vraag aan. Namelijk met wie hij contact zal zoeken, als je hem af zou wijzen? Want dan kan dit ook iemand zijn, die hem echt- al dan niet in combinatie met drugs - echt mishandeld.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen van 14 je vroeg of die neef van 18 nu strafbaar is.Voor de wet in principe wel omdat hij volwassen is en jij minderjarig.
    Alleen jij heb vrijwillig mee gedaan, iemand dwingen tegen zijn zin is altijd strafbaar, zelfs bij volwassenen.
    Alleen vind het leeftijdsverschil nu te groot, en zou het niet weer doen,laat het bij deze éénmalige contact,geef dit ook duidelijk aan, en wil je experimenteren zoek dan leeftijdsgenoten.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo jongen van 17 jaar, Mijn neefje van 13 jaar heeft door onze relatie zo veel zelfvertrouwen heeft op gedaan,dat nu ook achter de meisjes aangaat. Een situatie die niet met de confrontatie van mijn nieuwe realatie gebaat is. Met de twee buurjongens van 14- en15 jaar was het puur toeval dat ik hun betrapte. Van middag komen ze weer bij mij langs, en wil de jongste het met me doen. En daar ben ik nu al behoorlijk opgewonden van. Door hun genomen worden voelt heftiger als met mijn neefje. Omdat de stijve penis van hun aanzienlijk groter en dikker is. Voor de jongen van 15 kan ik verzekeren, dat als het op de juiste wijze gebeurt, dit niet pijnlijk maar overweldigend lekker is. Met je broer of wie dan ook niets overhaast doen. Eerst voorzichtig polsen of hij daarvoor te verleiden is. Door bijv. zijn interesse voor porno of meisjes te toetsen. En dan als het uitkomt vragen hoe hij over experimenteren tussen jongens denkt etc. En pas als hij daar interesse voor toont, laten blijken daar wel gevoelig voor te zijn. De vraag van de 14-jarige jongen - of het strafbaar is - is een kwestie van vertrouwen.Om niet uit de school te klappen, zolang alles op basis van vrijwillige deelname is gebaseerd.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen van 15 jij boft maar! Ik heb een broer van 15 maar die wil niks met mij, hij laat zich niet eens in zijn blootje zien, ook al loop ik wel eens in mijn nakie door het huis.
    Zou ook wel eens met een leuke buurjongen willen stoeien, maar of ik me zou laten neuken weet ik niet, ik denk dat adt pijn doet.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • bij mij ging het vanzelf toen ik met mijn neef van 18 op een kamer sliep tijdens een vakantie met onze vader en moeder hij vroeg me of ik wist wat pijpen was en of ik dat wel eens wilde voele, eerst draaide ik hier omheen maar later vond ik het toch wel spannend en stemde toe. hij heeft me toen gepijpt maar ik had van te vore gezegd dat ik niet wilde spujiten omdat ik dat te ver vond gaan. maar ik kon het gewoon niet tegehouden dat ik al snel in zijn mond ging spuiten het was heerlijk, maar is hij nu wel strafbaar?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Top dat het aan je fantasie voldeed jongen 15, je had het over je neefje,was die er ook bij, en die buurjongens.
    Veel jongens op jouw leeftijd experimenteren wel eens, deed ik ook op die leeftijd, gewoon ontdekken wat er verandert in je lichaam en hoe fijn het kan zijn dit te delen met anderen, single is ook maar eenzaam.
    Alleen we deden niet aan sex met elkaar, jullie of jij voor de eerste keer ging wel ver, lees weleens dat de meeste jongens die de eerste keer geneukt worden het niet fijn vinden, maar géén ervaring, we deden wel samen trekken of elkaar,worstelen,stoeien,opdrachten doen,beetje echt op de jongensachtige toer. Maar geeft niet als je maar geniet,alleen moet je wel voorzichtig zijn, maar dat weet jezelf ook wel, bedoel veilig vrijen vooral met vreemden en jongens met wisselende partners,alleen op jullie leeftijd valt dit mee, denk of begreep dat alleen die buurjongens het met elkaar deden.
    Maar begrijp wel voor herhaling vatbaar, laat nog eens horen,en hoe oud was dat neefje ,ook 15,of iets jonger .Verder je moet elkaar wel kunnen vertrouwen, wij praten er met anderen ook nooit over, maar kom ik een vriend tegen dan praten we er soms nog wel eens over, wij schamen ons zelf er niet voor en vonden het gewoon,en zelfs op you tube is een tekenfilmpje over voorlichtig ,ook dat 2 jongens in de pubertijd met elkaar zichzelf aan het ontdekken zijn.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Halo jongen van 17 en 16 jaar. Het neuken voldeed aan de fantasie die we hebben, over een meisje nemen. Het was alleen moeilijk om klaarkomen even uit te stellen. Omdat de anus ringspieren zo zalig rond de ontblote eikel samentrekken. Het geneukt worden is een ongekend vreemde en lekkere sensatie. Vreemd omdat het mannelijke willen nemen, ineens verandert in klaar worden geneukt. Ik wist echt niet wat me overkwam, toen het net was alsof zijn stijve tot in die van mij begon te stoten. Het was net of hij hem aftrok, en met de toename der heftigheid, werd ik ineens als een meisje klaar geneukt. Het was zo vreemd en lekker dat ik haast van de kaart raakte. Ook mijn neefje was er totaal ondersteboven van.
    En we snappen nu waarom dat op het Scholierenforum seksualiteit, zelfs voor jongens van 12 jaar wordt aan bevolen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 15 En? Hoe was het?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • graag gedaan jongen 15 , en geniet ervan, eerst wat onwennig,misschien wat zenuwachtig,maar wel spannend, laat horen hoe het ging.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Jee dat is een opluchting, Ik heb ze het voor de tweede keer zien doen, en kon me al haast niet mee inhouden. Om 6 uur komen ze bij me langs, en hebben we in het tuinhuisje vrij spel. Ooh man alleen de gedachte al windt me ontzettend op. Bedankt dat duwtje had ik echt nodig.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Heel normaal dat jongens van 15 expirimenteren, deed ik ook een paar jaar terug. Leuke herinneringen aan.Wordt je echt niet homo van,want verliefdheid komt er niet aan te pas, bij hun en mij niet.
    Gewoon mee doen, is hardstikke top en hoort bij jongens dat ze de boel gaan ontdekken en vergelijken. Niet teveel nadenken,wij deden bloot worstelen, stoeien en trekken, dat soort dingen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben op de fiets aangereden door een auto, maar heb daar gelukkig geen ernstig letsel bij op gelopen. Kreeg na een onderzoek wel de aanbeveling, pas de volgende dag na school te gaan. Omdat de mogelijke hoofdpijn is uit gebleven, verzet ik me even via dit schrijven. In mijn geval licht alles even anders, dan waar de laatste 2 forumleden op attent maken. Dei 2 broertjes die me proberen te verleiden, zijn geen 17 of 18 maar 14 en 15 jaar. En ik nijg steeds meer om er maar aan toe te geven. Rest wel de vraag of ik daar homo van kan worden? Op het Scholieren forum seksualiteit wordt gesteld, dat ook hetero jongens daarmee veelvuldig experimenteren. Maar daarna uiteindelijk toch achter de meisjes aan gaan. Graag reacties van hen die daar ervaring mee hebben.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Bedankt voor je reactie, ik zal er nog eens goed over nadenken, heb geen enkele ervaring en ben best wel een beetje bang.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @Jongen 13
    Ik wil je afraden om met jongens 18 jaar of ouder te experimenteren. Want bijvoorbeeld ik ben 18 en ik kan soms ook erg nieuwschierig zijn naar jongeren. Ik zou denk ik niet durven om met jouw te experimenteren maar zou het wel willen. Maar als ik dat zou doen dan ben ik strafbaar en een pedofiel omdat ik meerderjarig ben en jij 13 jaar bent.

    Dus als jij iemand van 18 jaar of ouder vraagt heb je het risico dat je hem zo verleid dat hij een strafbaar feit pleegt op het moment dat jullie sex hebben en dat is niet eerlijk.


    En verder is dit erg lastig maar ik denk dat het het beste kan via chat sites.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Jee je maakt het wel spanend, ik bren 15 jaar en mijn buur-vriendjes zijn 14 en 15 jaar. Mijn viel ook onmiddellijk op, dat ze zo fors geschapen waren. Ik zie nog steeds het beeld voor mijn ogen, van de heftige wijze, waarop de jongste zijn broertje neukte. en krijg een stijve bij de gedachte dat hij dit ook bij mij wil doen. hoe voelt dat aan, heb jij daar al ervaring mee? Ik bezwijk zowat voor hun uitnodiging.

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten