Skip to content
7 reacties
1690 weergaves

Vaak random stijve

Kan iemand me helpen?? Heel vaak tijdens het eten of gewoon als ik iets normaals aan het doen ben krijg ik soms een stijve terwijl ik dat helemaal niet wil.... Kan iemand mij daar bij helpen dat het niet meer zo vaak gebeurd maar pas als ik het wil.

16 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • Het is natuurlijk een gezond teken dat je af en toe een stijve krijgt, maar het komt niet altijd gelegen... Dat zal elke jongen wel weten. In je puberteit krijg je ook vaak zo maar een erectie, zonder dat je echt opgewonden bent of zo. Denk dan aan iets anders, waardoor je penis weer slap wordt. Sommige jongens trekken zich even af, zodat ze daarna minder snel een stijve krijgen. Daar moet je alleen wel tijd voor hebben en het kan niet altijd en overal. Als je volwassen bent, zullen spontane erecties je minder snel overkomen: dan krijg je vooral erecties als je écht opgewonden bent.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is maar goed dat dat gebeurd want anders zou de huid om je penis krimpen en als je dan een stijve krijgt is je huid veel te strak en kaan het pijn doen of gaan scheuren. Daarom gebeurd het dag en nacht om de zoveel tijd.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • heb dat ook meerdere malen per dag en wil er ook wel van af .heb er al met mijn pa over gepraat en volgens hem moet ik dan aan andere dingen denken dan aan mijn plasser en als het blijft een koude douche nemen en dat heb ik ook al een paar keer gedaan.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • denk op zo'n moment aan iets verschrikkelijk, bijvoorbeeld aan Patty Brard of een ander lelijk mens en je erectie is zo weg.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • #topicstarter Oke thnks voor reacties

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee ik heb dat ook heel vaak dat is echt irritant
    Maar daar kan je niks tegen doen

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat is echt niet mogelijk om iets te doen zodat het niet gebeurt.

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten