Skip to content
31 reacties
748 weergaves

spijt van geintje met mijn broer

mjn broer moest 2 weken geleden naar de huisarsts omdathij een soort blaasontsteking had of zo en toen moest hij de dag erna een potje ochtendruine bij de dokter inlveren. het volgeplast potje van hemm stondnog op zijn buro toen hij stondte douchen en toen kwam ik op het idee om mijnzelf af te trekken en mijn zaad in het potje erbij te doen. dat deed ik en na schudden werd het wat treobeler. Ik was net op tijd klaar want mijn broer kwam al onderde douche vandaan om zich af te droge. ik had er verder niet meer bij nagedacht totdat gisteren de uitslag kwam dat hij verder onderzocht moest woren in het ziekenhuis omdat er wat spermaresten in zijn urine zaten. hij zou dan een inwendig onderzoekin zijn piemelbuis krijgen had hij het over...om een klepje te bekijken.ik durf nu niet meer te zaggen dat het een uit de hand gelope grap was, wat moet ik nu doen.?   hij moet volgende week al naar het ziekenhuis toe voor verdere onderzoek. ik ben stom geweest.

14 jaar
8 jaren geleden

31 Reacties

  • @14 Hoe oud is je broertje dan?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • ik heb snachts een keer mijn sperma aan mijn broertje zijn onderbroek gesmeerd toen hij sliep. de volgende dag dacht hij dat hij een natte droom had gehad en hij was trots. dat hb ik maar zo gelaten en heb hem dat nog nooit verteld.
    leuk was het wel.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Nu is het te laat... Maar je had ook kunnen zeggen dat je bv zout in zijn potje had gedaan fzo...

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn broertje had laatst een krultang bij mij in bad gegooid ! Gelukkig klapte direct de hoofdzekering eruit, anders was ik geëlektrocuteerd en dus dood geweest!

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen17, je hebt gelijk ! Je kan niet alle geposte berichten en reacties serieus nemen.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen13, als je op dreamersforum iets post, kan je ook reactie krijgen van ouderen, 30+ of ouder ! Mijn vader is 47, en wees mij erop, dat zoiets mogelijk is. Want je moet aangeven als je reageerd op een topic, of je jongen of een meisje bent, en vervolgens je leeftheid. En als ouderen reageren op een topic, en zeggen dat ze bijvoorbeeld 16 zijn, en in werkelijkheid 50+ zijn, moet je sommige topics niet te serieus nemen !

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben de topicstarter ! Jongen17 wat plaats jij een ziekelijke reactie zeg, mijn broer is geen 17. En ik woon nog gewoon thuis ! ! ! Moderators jullie mogen mijn topic afsluiten, zodat er niet meer gereageerd kan worden.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen17, wat bedoel je met nep ? Dat als ik iets post op dit forum, dat ik geen serieuze redactie erop krijg. Gr.T

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Leuk hoor meneer de jongen van 17. Jij bent z'n broer helemaal niet! Leuk dat je hier mensen wilt neppen, maar doe het dan zonder talloze dingen die niet overeenkomen met de post en de reacties van hemzelf. Ook wel toevallig dat jij óók op dit forum zit. Ga andere mensen lastig vallen met je praatjes. Sorry dat ik je zo bruut lastig val maar die kan echt niet. Denk ik

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben de broer van de topicstarter, het geintje wat hij met me heeft uitgehaald, was echt niet leuk ! Een week lang leefde ik in onzekerheid, en ik was kwaad, toen hij het mij verteld heeft. Ik heb samen met mn ouders, en mn broertje, een goed gesprek gehad. Hij krijgt pysiologishe hulp, en woont tijdelijk niet meer thuis. Uiteindelijk heb ik het hem vergeven, maar vergeten, zal ik het niet.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Het was een hele verkeerde grap. Maar gelukkig heb je de moed gevonden om het hem nog voor het inwendige onderzoek te vertellen.

    Het is heel begrijpelijk dat hij boos op je is en (even) niet meer met je wil praten. Maar het is nog maar een paar weken geleden. Geef hem de tijd. Ik denk dat hij het je uiteindelijk wel zal vergeven. Het is alleen allemaal gewoon nog te kort geleden.

    Je kan proberen om hem te laten zien hoeveel spijt je ervan hebt. Misschien dat hij je dan eerder vergeeft. Maar een garantie daarvoor is er niet.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Er zijn inderdaad wel grappen die er heel ver overgaan, wees blij dat het in de meeste gevallen hier nog net op tijd goed is afgelopen. Voor de jongen hierboven, ook mijn broer heeft eens het voorwiel van mijn fiets losgedraaid, Ik woon boven op een redelijke heuvel en ik rijd dan ook nogal snel naar beneden. Toen ik ongeveer halverwege was en op volle snelheid, reed ik door een put waardoor mijn voorwiel mijn fiets verliet, gevolg: ik overkop, op straat op de auto's beland, ziekenhuis enzoverder... Mijn broer h3eft het dan bekend waar ik mijn ouders bij waren, mijn ouders waren furieus en konden mijn broer wel een klap verkopen, maar ik hield hun tegen en gaf mijn broer (voor zover ik nog kon bewegen natuurlijk, alles deed nogal pijn) een knuffel, hij had er duidelijk heel veel spijt van want hij was volgens mijn ouders al eeb aantal dagen an het wenen. Ik en broer hadden voor het incident ook ruzie, ik was toen wel diegene die tegen hem de 'klootzak' uitgehangen had, en hij was boos... Ik heb mijn broer vergeven en onze relatie is sindsdien er alleen maar op voorruit gegaan. Wat ik gewoon wil zeggen aan iedereen die 'ruzie' heeft met broer/zus, het blijft familie, als je broer een beetje normaal is, is het spijt gevoel al een hele zware straf, het zal er zeker goed aan doen om nog eens met elkaar te praten en eventueel te vergeven!

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn broertje van 13, had remkabel van mn scooter los gedraaid ! Omdat hij geld uit mn moeders portemonnee had gejat, en ik hem betrapt had. Het gevolg van zijn daad was, dat ik een zwaar ongeluk heb gehad, een goeie 4 weken in het ziekenhuis heb gelegen, waarvan 1 op de intensieve care afdeling. 3 maanden in een revalidatiecentrum geweest, ben nu sinds 2 weken weer thuis. Mijn broertje is opgenomen in een jeugdinrichting, heeft zn spijt meerdere malen betuigd aan mij, maar vergeven kan ik het hem (nu) nog niet ! Een geintje uithalen, kan vervelende gevolgen hebben ! Denk dus na, wat je doet.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Als mijn broertje zoiets bij mij zou doen, dan had ik hem, een chloortabletje laten opsnuiven ! Zodat zn zieke geest weer fris en zuiver was geworden.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Natuurlijk is je broer boos, dankzij jou heeft hij een week lang de schrik van zijn leven gehad. Niet alleen heeft hij een week met angst voor een stalen buis in zijn lul geleefd, ook heeft hij een week lang moeten geloven dat er iets serieus kapot was aan zijn lijf wat mogelijk niet meer te herstellen was.

    Het zal wel bijtrekken, voorlopig kun je het het beste laten rusten. Je broer begint vanzelf wel weer een keer tegen je te praten. Als hij dat niet meer doet, dan is het je eigen schuld. Had je die kutgrap maar niet uit moeten halen.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik denk dat jouw broer, een condoom, over je heen doet ! Want een lul moet beschermd worden !!!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • 14topicstarter, klopt, komt omdat ik oprecht mn spijt heb betuigd, en het nog voor het onderzoek in het ziekenhuis, heb verteld. Mn broer is nog wel boos op me, zegt niets tegen me ! Hopelijk zal dat overgaan ? Of hebben jullie tips hoe ik dat kan veranderen. Broer is 17

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Niet zo harde straf dus

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben de topicstarter ! Mijn broer heeft niet mn vingers gebroken hoor, wel is mijn broer nog enorm boos op mij ! Net als mn ouders, het onderzoek in het ziekenhuis is niet doorgegaan ! Hij heeft op nieuw zijn urine moeten inleveren, en heeft antibiotica kuur gekregen. De huisarts heeft een stevig gesprek met mij gehad, mocht zoiets nooit weer doen. En van mijn ouders krijg ik een maand geen zakgeld, en 2 weekenden huisarrest.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • De topicstarter reageerd niet meer, zou die het zijn broer het verteld hebben ? Dat zijn broer zn vingers heeft gebroken, en dat ie niet kan typen met zn vingers....

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten