Skip to content
29 reacties
12891 weergaves

Ik wil een natte droom krijgen.

Ik wil graag een natte droom krijgen, ik heb deze nog nooit gehad.

Na hoeveel dagen niet rukken krijgen jullie er een?
Tips om er een te krijgen?

16 jaar
8 jaren geleden

29 Reacties

  • Je krijgt een natte droom niet als je dat wilt en als je 5 dagen niet zou rukken en dan een natte droom krijgen is een fabel. Je krijgt een natte droom spontaan als je droomt over seks bijvoorbeeld. Het kan ook zijn dat je niet eens weet wat je gedroomd hebt maar wel een natte droom hebt gehad.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • na 10 dagen niet rukken kreeg ik midden in de nacht een natte droom en daar werd ik wakker van ,was heerlijk en zeer heftig en spoot nog nooit zoveel .ga het zeker vaker doen maar ik vond het wel moeilijk om het vol te houden,iemand tips om het gemakkelijker te maken ?

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Leg je hand in een bak met water als je gaat slapen. Dan krijg je een natte droom

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik slaap altijd op mijn buik. Ik wil graag wel dagelijks blijven rukken moet ik om een natte droom te krijgen minder rukken?
    Wil het namelijk heel graag

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Sommige jongens schijnen nooit een natte te hebben. Ik ruk wel onregelmatig, niet iedere dag, en ik heb soms een natte droom een dan weer niet gedurende enkele weken.
    En ik vind het vies als het op kamp gebeurt want dan zijn er wel eens jongens die het zien aan mijn boxer.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • En heb je de natte droom ondertussen al gehad, ik ben 16 en heb het ook nog nooit gehad en zou ook graag wel eens hebben.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Dank je wel voor de tip. Ik zal het wel even proberen, hopen dat het lukt. Haha

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • door op je buik te slapen heb je meer kans er 1 te krijgen

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou ook heel graag een keer een natte droom willen hebben. Heb het nog nooit gehad. Ben heel benieuwd hoe het is en hoe het voelt. Wil nu eens kijken of ik het kan opwekken.iemand nog tips?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 15 ik denk eerder dat je tijdens het slapen aan iemand moet denken waar je sex mee wilt hebben...

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Natte dromen zijn heerlijk! Je maakt de waanzinnigste sex mee. Dingen die nooit echt kunnen gebeuren. Heb maar 1 tip: probeer te slapen met je voorhuid naar achter.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • nooit gehad :)

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Een natte droom wordt opgewekt in je slaap door je onderbewustzijn. Het kan zijn dat je een geile droom had maar dat hoeft niet, je kan zomaar ook geil worden. Meestal wordt je wakker direct nadat je klaargekomen bent of al tijdens het spuiten en het voelt zó lekker. Niks vies aan.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb ook nog nooit een natte droom gehad. Ik heb ergens gelezen dat je op je buik moet gaan slapen. En aan dat ene lekkere hapje moet denken. Dan is de kans aanwezig dat je een natte droom krijgt.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Je kunt proberen een week of langer niet te rukken en kijken wat er dan gebeurt.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Omdat het mij geil lijkt om je lichaam te zien werken. Om klaar te komen uit jezelf.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • een natte droom kun je niet opwekken, die krijg je gewoon. Het werkt niet zo van .... ik wil over seks dromen en dan krijg ik een natte droom. En je merkt het als je wakker wordt

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 15 Dat lijkt me een fabeltje: er zijn jongens die zich aftrekken en toch ook (af en toe) natte dromen krijgen. Dat las ik hier op het forum. Ik denk dat het per jongen verschilt. Bij de meesten is het wel zo dat de kans op een natte droom toeneemt, wanneer ze een tijdje niet rukken... Dat was bij mij na ongeveer 1,5 week het geval. Maar waarom willen jullie zo graag een natte droom? Het is toch ook handig dat je 's ochtends niet met al dat zaad in je boxer of laken zit? Sommigen krijgen trouwens nooit een natte droom, dat kan ook nog. Maak je dus vooral geen zorgen! Regelmatig rukken is heel gezond voor een jongen, dus ik zou het er niet om laten.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb gehoord dat als je begint met rukken VOORDAT je ooit een natte droom hebt gehad, je er geen meer krijgt... Ik weet uiteraard niet of dit waar is maar ik heb er ook nog nooit een gehad en ik ruk al redelijk lang... Dus misschien dat het daar aan ligt? 

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Een natte droom kan seksueel getint zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn.

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten