Skip to content
24 reacties
5667 weergaves

Tenniskamp douche

Hoi ik ben op tenniskamp en we moeten iedere avond in groepjes van 3 douchen, ik heb hier geen probleem mee want ik speel al lang voetbal waar we ook naakt douchen maar een goede vriend van mij had nog nooit in groep gedoucht en toen we samen gingen kreeg hij direct een stijve, de andere jongen en ik stelde hem gerust en zeiden dat hij het zich niet moest aantrekken. Ik vertelde hel dat hij straks zijn ding maar moet gaan doen op de wc. Hij begreep me niet goed en vertelde later aan mij dat hij heel vaak plots een erectie heeft en dat het vaak vervelend is, hij was ook al wakker geworden met een stijve en een natte onderbroek zei hij. M

16 jaar
8 jaren geleden

24 Reacties

  • Gebeurt wel vaker hoor dat een aantal gasten dan samen rukken. Wie het wil doet mee en anderen niet. Het is niet raar dat het hem spannend lijkt. Zijn vaak wel meer maar die durven het niet te zeggen. Hem erop aanvallen is niet leuk. Groeten, J.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey, neen ik heb hel er niet op aangesproken, ik denk dat hij zelf wel beseft dat hij idioot doet! Misschien dat ik er vanavond wat van zeg na de training maar denk het niet.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • @15 heb je hem er nou op aangesproken dat hij niet zo onnozel moet doen? Of heeft hij nou nog wat geprobeerd met jullie? Ik zou hem gewoon zeggen dat hij zich maar op zijn kamer moet aftrekken en niet bij jullie.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik was ook bijna 16 toen ik voor het eerst rukte dus dat kan zeker zijn!

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik denk wel dat er jongens zijn die aan 16 jaar nog nooit gerukt hebben.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • @j15 Het kan dat die vriend wilde kijken wat er zou gebeuren of dat hij dat spannend vond... Nou ja, je bent er zelf bij, dus je hoeft er niet aan mee te doen.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • @15 klinkt alsof hij lekker met jou wilt rukken! Bekijk of je dit zelf ook wilt doen, zo ja doe alsof je het hem leert volgende keer, zo nee (wat ik zou kiezen) zeg hem dat hij zich niet moet aanstellen en dat hij zich thuis maar moet rukken!

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Wow inderdaad lang geleden dat ik deze topic gezet heb! Bij jou bleef je vriend als ik je goed begrijp gewoon zijn erectie tonen aan jullie en wou hij echt interactie. Bij mij was hij echt met een rode kop weggelopen en hebben we hel echt moeten overtuigen om het te doen. Mijn vriend is gewoon wat later met die dingen maar ik zoe hem ons echt niet zo een dingen uitlokken, zou hij nooit doen! Over jouw vriend ga ik niet oordelen maar klinkt wel alsof hij gewoon eens met vrienden wilt rukken. Wat ik trouwens buiten die keer nooit gedaan heb, was toen vrij beschamend als ik erop terugkijk.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Dit topic is al best oud sorry dat ik er nog op reageer maar ik heb iets gelijkaardigs gegad gisteren: na de training onder de douche kreeg mijn beste vriend een stijve en hik reageerde ook heel beschaamd en zo maar hij bleef wel heel open staan en vroeg aan ons wat hij ermee moest doen. Volgens mij wist hij goed genoeg wat rukken was maar wou hij ons gewoon zien rukken. Kan het dat hij dit met opzet deed? Zo zag het er wel uit! En de topicstarter, iemand van 16 die niet weer hoe te rukken is toch ook niet geloofwaardig... Ik denk dat wel meer jongens het doen om zo met vrienden te kunnen rukken.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Bij ons op kamp doucht iedereen in onderbroek, geen problemen dus!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij basket ook soms iemand een stijve onser de douche. Zijn we al gewoon, kerels onder elkaar maken er geen probleem van.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Wow hebben jullie die jongen echt leren aftrekken! Keicool! Zou ik ook wel eens willen leren aan mijn neefje of zo, lijkt me grappig en overdreven geil.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Eerste keer had eigenlijk bijna iedereen een stijve omdat we het niet gewoon waren ander jongens met een stijve te zien. Maar daarna gingen we gewoon weg als die jongen zich gingen douchen, was gewoon niet leuk voor de sfeer.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ze vinden dat dus gewoon geil om met andere jongens te rukken. :) Is ook niks mis mee. Als jij dat niet leuk vind ga je gewoon weg. Of kreeg je zelf ook een stijve?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Vorige week op kamp was er zo een groepje jongens dat altijd ging rukken onder de douche waar iedereen bij was om te zien wie er een stijve kreeg, echt stomme aanstellers!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Klopt en het komt ook voor dat (hetero) gasten wel eens met elkaar aftrekken voor de lol. Zeg ook maar tegen die vriend, als ie zich regelmatig aftrekt dat ie dan misschien ook minder vaak spontaan een stijve krijgt. Lijkt me voor hem ook wel apart om zo voor het eerst klaar te komen met 2 gasten erbij. :)

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Goed dat je hem hebt geholpen! Maar zo erg is het toch niet als iemand een stijve krijgt onder de douche? Dat kan ook komen doordat hij het spannend vindt... Het komt wel vaker voor bij jongens die onder elkaar douchen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Echt goede vrienden, knap dat jullie dat durfden! Leuk wel dat hij zo positiev reageerde!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi ik ben de topicstarter, bedankt voor de raad! We moeten ons nog altijd iedere avond per drie douchen, hij durfde niet meer goed na zijn eerste keer maar wij stelden hel gerust en gingen al zonder hem, hij is toen toch gekomen en hij kreeg jammer genoeg voor hem weer een stijve. Hij werd helemaal rood en wou weggaan maar toen hebben we hem direct gevraagd of hij zich al rukte. Hij had het nog nooit gedaan... Vandaar dus, maar we zeiden dat hij moest blijven en we het hem zouden leren. Was echt heel bizar om jezelf zo een stijve te geven voor 2 jongens, gelukkig wou de andere vriend ook helpen voordoen. Toen met ons drie gerukt in de douche, hij kwam echt al na een halve minuut. Ik vond het echt genant maar ik heb mijn beste vriend ermee geholpen! Hij bedankte me die avond nog voor wat ik hel had geleerd en zei te proberen geen stijve meer te krijgen in de douche. Hopelijk kan hij nu gewoon genieten van de rest van de week met de prachtige weer!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • En hebben jullie nog samen gedoucht?

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten