Skip to content
6 reacties
1345 weergaves

Betrapt door buurjongetje

Hoi ik was gisteren aan het rukken toen mijn buurjongen van 10 plots binnenkwam, mijn vader had hem binnengelaten denk ik. Ik had hem totaal niet horen komen en probeerde vlug alles te bedekken maar omdat het zo warm was zat ik naakt op bed ik kon alleen nog mijn handen voor mijn lul houden. Hij vroeg wat ik bezig was en waarom ik zo rood werd, ik wist totaal niet wat zeggen en vroeg even op de gang te gaan om te wachten. Vlug aangekleed en er niets van gezegd ook al bleef hij vragen wat ik deed. Zou hij het aan mijn of zijn ouders vertellen? Ik heb een beetje schrik dat mijn ouders het weten. Iemand met een gelijkaardige gebeurtenis en hoe opgelost? Moet ik het aan mijn buurjongetje zeggen en ook aan mijn ouders? hopelijk is mijn vader niet boos!

14 jaar
8 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik loste dat op door toe te geen aan zijn wens, met mij te mogen gaan experimenteren.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn neefje van 12 heeft me in de kerstvakantie ook betrapt, ik zat in de badkamer te rukken en hij kwam zonder kloppen binnen. Hij zei wat doe jij met je piemel en waarom is hij zo groot. Ik heb hem toen gewoon gezegd dat ik was aan het rukken en dat dat heel lekker is. Hij was nog niet aangekleed en kreeg ook een stijve, ik het hem toen geleerd, Wel gezegd dat het zijn geheim was en niet aan zijn ouders moest zeggen. Laatst op familiefeest kwam hij trots naar me toe om te zeggen dat er plots wat wit spul uitkwam. Hel vlug het zwijgen opgelegd! Ik denk dat alleen mijn broer het gehoord had, hij moest er goed mee lachen!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is zeker even schrikken, een jongen van 10 die jou ziet rukken maar ik denk dat hij het wel stoer zou vinden wat je deed.
    Leg hem gewoon uit dat jongens dat doen om er voor te zorgen dat ze later kinderen willen die net als hij is.
    Het is natuurlijk onzin maar zo voorkom je wel problemen.

    En de volgende keer even een stoel of zo tegen de deurkruk aan zo kan er niemand binnen komen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Omdat een jongetje van die leeftijd het cool zal vinden, dat je hem gewoon verteld, dat je met de piemel zat te spelen, zal hij het geheim houden in deze sfeer koesteren

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Tsja.... Gebeurd is gebeurd, en kun je niet meer terugdraaien haha.
    Ik denk dat je ouders heus wel weten dat je je inmiddels aftrekt, maar het zou natuurlijk erg lullig zijn als je buurjongetje het aan hun vraagt. Of aan zijn eigen ouders.

    Ik denk dat je op dat moment gewoon had moeten zeggen tegen hem dat je gewoon met je pik speelde . En dan erbij zeggen dat zoiets best wel prive is en dat je liever niet hebt dat anderen het weten. Je hoeft verder niet in details te treden.
    Ik denk dat zo'n antwoord voor een 10jarige best wel OK is.

    Ik ben vroeger weleens betrapt , maar dan door mijn eigen moeder. Ik zat me af te trekken op zolder en ik had mn moeder helemaal niet horen aankomen. Zij deed meteen de deur weer dicht. Ik schaamde me nogal, maar ze heeft het er nooit meer over gehad.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Het maakt toch niet uit als hij verteld aan je ouders dat hij je heeft zien rukken. Alle jongens/mannen rukken wel, niets mis mee naar mijn mening. Daarnaast ben je 14 jaar en dat is een prima leeftijd om te beginnen met rukken of al te rukken. Ikzelf begon toen ik 12 was dus niets mis mee.

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten