Skip to content
8 reacties
165 weergaves

Helppp

i allemaal. Ik heb iets stom gedaan het is een lang verhaal en heb het er lieder niet over. Maar mijn vraag is dus kan de politie acht er je ip adres kopen als je je insta acc helemaal hebt verwijderd zoja wat kan ik doen zodat ze het niet kunnen zien Alvast heel erg bedankt

13 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Het is net als YouTube, als je een video verwijderd, blijft het misschien nog 3 jaar staan

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je kinderporno op je pc hebt... dan heb je een probleem.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Beste S wat probeer je te doen de politie kan hier gwn aa komen. waarom zeg je dingen als je er geen verstand van hebt. nogal raar want zo zet je mensen op het verkeerde been. echt slecht gast.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Nou geloof me jongen13, ze kunnen achter je adres komen hoor ! Weet niet wat je gedaan hebt ?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat ligt er volgens mij aan wat je hebt gedaan, en Facebook geeft niet snel gegevens vrij. Dan moet er echt iets heel ergs zijn gebeurd. Of iemand moet aangifte doen, maar dan nog moet de politie gegevens krijgen van Facebook wat dus lastig is. Maar als er ook geen aangifte is ofzo weet niemand het toxh?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi, Nee de politie komt helemaal niet als je je insta ACC hebt verwijdert en je hoeft je geen zorgen te maken er is NIKS aan de hand GR S

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • ja dat kan. als je iets verwijdert van je pc bijv. dan verdwijnt het niet. maar verandert je pc het in empty space. maar ondanks de naam kun je dat heel makkelijk terug halen. zelfs bestanden van de cia zijn zo terug gevonden heel verhaal. maar dingen als een insta acc zijn nog makkelijker terug te halen voor een hacker doordat die onderanderen opgeslagen worden op de servers van inata zelf. waar de politie zoiezo bij mag. maar wat heb je gedaan dan?? miss was het wel helemaal niet iligaal

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, daar kunnen ze achter komen als het echt nodig is om te weten voor een politieonderzoek. En nee, er is niks wat je daar tegen kan doen.

    23 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten