Skip to content
8 reacties
744 weergaves

Stijven onder de douch, Help

Yo mensen

in ga na de vakantie naar de derde
iedereen krijgt een compleet andere klas
ook ik, normaal maakt het niet zo uit maar er komen
veel zittenblijvers bij ons (vierdejaars)

ik weet dat het niet uitmaakt als je een stijve krijg maar ik krijg bijna altijd een stijve
mensen gaan denken dat ik homo ben

maar dat ben ik niet

wat kan ik het best doen?

-G-

14 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Man als ik een foto van een vrouw dr kont of half shirtje aan wat net over haar borsten zit of iemand komt de klas binnen die een grote kont heeft word ik al helemaal gek

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb heel vaak een stijve lul zelf onder het gamen

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • jongen 14, dat heb ik soms ook hoor.... dat is gwn iets van pubertijd

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je weet van jezelf dat je geen homo bent... waarom krijg je dan een stijve????

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Maakt toch niet uit of je je groeispurt al gehad of niet. Jongens met kleine piemels kunnen evengoed een stijve krijgen en moeten zich evengoed nooit schamen!! Iedereen heeft trouwens een kleintje tot een bepaalde leeftijd die bij iedereen verschillend is op een dag heb je toch net zo als de rest dus toon je piemel als je ook zou doen als hij groot was. Degene die je nu uitlachen zijn sws degene die vorig werden uitgelachen! Ik heb tot mn 16 voetbal gedaan, altijd zelfde groep sinds 6 jaar en iedereen dus van jongen in man zien veranderen, ik was bij de eerdte die een grote piemel had maar niemand maakte ooit opmerkingen over een ander zijn ding. Nooit iemand uitgelachen om zijn formaat of erectie.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen ik op mijn 13-14 jaar hockey speelde en we gingen douchen had er nog maar een jongen een grote mannenpik, al de rest, inclusief ik, had nog een babypikje. Tot mijn pik gegroeid is heb ik mij nooit echt opgewonden gevoeld, komt pas bij de hormonen als je groeit denk ik. Dus wij hadden dan ook nooit een stijve. Ook die ene met grote had er nooit een. Dus als je nog een jongenspik hebt, waar je je niet voor moet schamen want op een dag zal die van jou ook gigantisc zijn, is de kans denk ik klein dat je een stijve zal krijgen onder de douche.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb jij je groeispurt al gehad? Als je nog een kleine piemel hebt en dan stijf wordt tussen jongens met een veel grotere piemel kan het wel genant zijn, ik zou dan gewoon uit de douche gaan als je hem voelt opkomen, of met je rug naar de groep staan. Als je wel al een mannenpiemel hebt moet je je toch niet schamen, die jongens kennen je probleem en hebben het sowieso ook soms aan de hand, is onze leeftijd kan je niet veel aan doen...

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon de eerste kker dat je een stijve hebt er iets over zeggen als 'hupla onze lange Jan is ook weer wakker' of als iemand kijkt 'vind je hem mooi, hij werkt tenminste goed!' Dus er niet verlegen over doen. Maar zeker niet te opvallend zodat het lijkt alsof je andere jongens een stijve wilt bezorgen!

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten