Skip to content
5 reacties
591 weergaves

Selfsuck

Hallo, heeft iemand nog tips hoe je jezelf het best kunt verwennen met je eigen geslachtsdelen en hoe groot moet je pik zijn om hem in je mond te kunnen krijgen

15 jaar
8 jaren geleden

5 Reacties

  • Ik doe nu ongeveer een halfjaar aan zelfpijpen en ik vind het geweldig... Ik doe het wel alleen als ik net heb gedouched hoor, anders is het niet zo fris naar mijn mening... Ik word er wel echt supersnel opgewonden van en ik ben lenig genoeg. Sinds kort heb ik de volgende stap genomen: in mijn mond klaarkomen. 

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen ik 12-13 was kon ik mijn eikel wel in mijn mond nemen als ik achterover lag met mijn benen over mijn hoofd heen maar toen had ik nog geen sperma.

    En toen ik aan 14 jaar wel sperma had kon ik niet meer mijn eikel in mijn mond nemen, alleen maar het uiteinde likken.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • het lukt mij net niet om mijn eikel met mijn tong aan te raken, maar een beste vriend van me lukt het wel en hij zeft dat je dan echt super klaarkomt. toen ik het niet geloofde dat hij zo lenig was heeft hij het me een keerjt e snel laten zien, maar zonder klaar te komen hoor,

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen ik jonger was kon ik mijn hele eikel in mijn momd nemen als ik vooroverboog. Nu kan ik nog maar met moeite mijn eikel raken met het puntje van mijn tong, maar het is niet echt comfortabel meer.
    Wat ik nu weleens doe, dan lig ik op mijn rug in bed, en dan doe ik mijn benen omhoog tegen de muur. Zodat als ik spuit dat mijn sperma dan in mijn mond of gezicht komt. Dat geeft best een apart gevoel dat warme sperma zo uit je pik in je mond.

    Wat ook lekker is om jezelf te rukken, maar op het moment dat je bina klaarkomt dan stop je even, en daarna ga je weer verder. ALs je dan weer bijna zover bent stop je weer en ga je daarna verder. Als je het zo een paar keer kunt uitstellen zul je zien dat je echt heel heel veel sperma spuit op het laatst.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Om je eigen pik in je mond te krijgen licht eraan hoe lenig je bent.
    Om je pik te verwennen kun je in de supermarkt een doos pringlechips kopen en de inhoud opvreten of weggooien prik een gaatje aan de onderkant van de doos. Koop in een bouwmarkt van dat foam wat ze ook in kussens van zitbanken stoppen, snij het zodat het in de koker past. In het midden van de foam snij je een paar keer in op de lengte van je stijve. pak een botehamzakje en stop die erin eventueel met een pollepel. de rand van het plasticzakje vast maken met plakband, en klem de koker ergens stevig tussen... bed/bank een beetje vasaline op de jonge heer heb hop.... Succes laat het maar weten

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten