Skip to content
22 reacties
2897 weergaves

Wat voor piercing(s) heb jij??

Zelf heb ik piercings en ik vroeg me af wat voor piercings andere jongens nou zoal hebben.

1. Hoeveel piercings heb je?
2. Waar heb je ze?
3. Wat voor piercings zijn het? (Ringen, staafjes, stretchers, etc.)
4. Hoelang heb je ze al?
5. Ben je er achteraf ook blij mee?
6. Wat voor reacties krijg je erop?
7. Hoe reageerden jouw ouders op je piercing?
8. Wat voor piercings wil je nog?

14 jaar
8 jaren geleden

22 Reacties


  • 1. 4
    2. Beide oren, tong en navel
    3. Ringetjes in mijn oren, staafje in mijn tong en een staafje in mijn navel
    4. Sinds me vijfde heb ik 1 oorbel, toen ik 7 was, beide oren. In de navel kwam toen ik 12 was, tong toen de beugel er uit ging, was 13.
    5. Jaaa, superblij
    6. Sommigen vinden me te jong. Verder wel cool
    7. Me vader heeft veel tatoo's, me moeder een paar piercings, dus hebben er geen probleem mee
    8. Wil zeker een onderpiercing in me navel, staafjes in me tepels

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • 1. Hoeveel piercings heb je? 4 2. Waar heb je ze? In mijn oren en tong 3. Wat voor piercings zijn het? (Ringen, staafjes, stretchers, etc.) allemaal staafjes 4. Hoelang heb je ze al? In mijn rechter oor bijna 2 jaar tong piercing bij a 1 jaar en linker oor 4 maanden 5. Ben je er achteraf ook blij mee? Ja 6. Wat voor reacties krijg je erop? Mensen verwachte het niet dus verrast 7. Hoe reageerden jouw ouders op je piercing? Ze moesten wennen 8. Wat voor piercings wil je nog? Piercing in allebei mijn tepels denk dat ik dat in september oktober laat zetten en misschien tunnels

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • 1. Hoeveel piercings heb je? 4 2. Waar heb je ze? In mijn oren en tong 3. Wat voor piercings zijn het? (Ringen, staafjes, stretchers, etc.) allemaal staafjes 4. Hoelang heb je ze al? In mijn rechter oor bijna 2 jaar tong piercing bij a 1 jaar en linker oor 4 maanden 5. Ben je er achteraf ook blij mee? Ja 6. Wat voor reacties krijg je erop? Mensen verwachte het niet dus verrast 7. Hoe reageerden jouw ouders op je piercing? Ze moesten wennen 8. Wat voor piercings wil je nog? Piercing in allebei mijn tepels denk dat ik dat in september oktober laat zetten en misschien tunnels

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen19

    Dat de tepelpiercings langzaam aan het uitscheuren waren voelde ik gek genoeg niets van. Opeens begon het me op te vallen dat ze wel laag hingen en toen zag ik wat er aan de hand was. Ik heb ze toen maar zelf er uit gehaald. Of ik nieuwe tepelpiercings wil weet ik nog niet want het was best pijnlijk om te zetten en de genezing duurde behoorlijk lang.

    Het oprekken heb ik heel voorzichtig gedaan en de pijn viel mee kan ik me herinneren. Je moet er wel de tijd voor nemen!

    Ik zou wel nog meer oorbellen willen, nog eentje in mijn linker oor er bij. Mssn binnenkort eens laten schieten.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 22 Daar heb je wel gelijk in natuurlijk. Hoe langer je er plezier van kunt hebben. Ik ga er zeker over nadenken de komende tijd! Deed vast pijn je tepels toen en om ze op te rekken ook pijnlijk? Ga je wel weer tepelringen nemen of niks meer in je tepels? Mijn oorringen zijn allemaal gelijk. Ook gewone standaard oorbellen, niks opgerekt. Zijn zilveren ringen van 1,5cm doorsnee. Heb ook wel vaak dezelfden in, maar dan allemaal 1cm doorsnee. Zou jij nog meer oorbellen willen? Of een iets grotere ring misschien?

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen19

    Een PA zou ik zeker laten zetten, is echt een aanrader. Hoe eerder hoe eerder je er ook plezier van hebt!

    De ringen in mijn tepels gingen steeds lager zitten en toen ik zag dat ze er begonnen uit te gaan heb ik ze zelf er uit gehaald. De gaatjes zijn dichtgegroeid inmiddels. Als je goed kijkt zie je nog wel wat kleine littekens aan de onderkant. Ze waren 2,4 mm dik en 20 mm in doorsnede en met 1 balletje.

    Mijn oorbel is een standaard ring, dus niks opgerekt. Hij is 7 mm doorsnede. En jouw oorbellen, wat voor ringen zijn dat?

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • @ jongen 22 Mijn septum piercing is een volledig gesloten ring (smooth segment) en is 1,2mm. dik en 10mm. in doorsnede. Ik denk dat ik dit jaar ook nog wel een PA ga nemen, lijkt me wel te gek. En je tepelringen zijn dan uit je tepels gescheurd tijdens het hardlopen? Hoe is het nu met je tepels dan aangezien je ze ook nog eens op had gerekt? Hoe groot, hoe dik en hoe zwaar waren die tepelringen dan wel niet? Met 1 of 2 balletjes of gesloten ringen? Je oorbel is wel een normaal ringetje? Hoe groot is die?

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen19

    Leuk dat je septumpiercing nog past. Zit er een dikke ring in of een standaard? En eentje met 2 bolletjes of een gesloten ring.

    De plasbuis is volgens mij best elastisch en ik heb geen problemen met plassen of met spuiten. Alles gaat er net zoals zonder ring alleen de stimulatie is een stuk beter ;). Plassen is geen probleem alleen je moet oppassen dat er geen druppels langs de ring omlaag lopen.

    Ik had best grote en zware opgerekte ringen als tepelpiercing en toen zijn ze uitgegroeid bij hardlopen. Ik had beter er staafjes in kunnen nemen achteraf gezien.

    Oorbel heb ik een ringetje links.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 22

    Heb het even weer voor je geprobeerd, maar hij ging er maar net door, dus is wel een beetje dichter gegroeid dus, maar het lukte nog. Vond het toch wel weer prettig om mijn septum even weer in te hebben, dus denk dat ik hem nu gewoon af en toe even weer in doe.

    10 mm is wel erg groot lijkt me. Dan wordt je plasbuis toch ook opgerekt? Heb je daar geen problemen mee dan met plassen of wat dan ook? Misschien ga ik ook wel een nemen, maar dan laat ik hem niet zo ver oprekken.

    Heb je je oorbel ook opgerekt, of daar een gewone ring of knopje in? En hoe kunnen je tepelringen uit zijn gegroeit door het hardlopen? Had je die ook gerekt en dan te ver, of waren het gewoon zulke grote ringen en dan door het gewicht en het bewegen ervan ofzo? Guiche is ook wel gaaf denk ik.

    Septum kan ik ook wel aanraden. Ik vind hem nog altijd wel een mooie piercing zo'n ring door je septum.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen19

    Groeit het gaatje van je septumpiercing weer dicht of past de ring er nog steeds doorheen?

    Mijn PA heb ik nu ruim 3 jaar en inmiddels is hij 6 mm dik. Ik wil hem nog verder oprekken, denk tot 10 mm. Hoe dikker hoe geiler vind ik. Het piercen deed niet pijn vond ik, het was maar een prikje. De gedachte er aan is veel erger haha. Hij voelt erg lekker en ook bij de sex is het lekkerder dan zonder. Ik heb er geen hinder van.

    Verder heb ik ook een navelpiercing en een oorbel. Vroeger had ik ook tepelpiercings maar dat waren best grote ringen en bij het hardlopen zijn ze langszaamaan uitgegroeid. Erg jammer. En ik had ook een guichepiercing achter mijn ballen maar die ik bij het fietsen uitgegroeid.

    Ik wil ook graag een septumpiercing en ook een frenumpiercing.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb 1 tepelpiercing, Doet zo'n PA piercing nie verschrikkelijk pijn, ik krijg al pijn als ik er naar kijk... sorry

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @ jongen 22

    Ik vind het ook wel stoer staan hoor, alleen vond ik het net iets te druk worden aangezien ik ook nog 7 ringen in mijn oren heb. Geeft net iets meer rust zo. Twijfelde of ik wat ringen uit mijn oren ging halen, of de snakebites en de septum eruit. Heb al die tijd met plezier mijn septum en snakebites gedragen hoor, alleen verkoos mijn oorringen toch boven die piercings. Geeft een beetje meer rust in mijn gezicht.

    Hoe lang heb jij al een PA? - Hoe groot is je PA? - Deed het piercen pijn? - En hoe vind je het uiteindelijk om een PA te hebben? :-)
    Ondervindt je (dagelijks) ook hinder van je PA?

    De piercings waar ik het meeste plezier van heb zijn die in mijn tepels. Vind het heerlijk voelen. Kan die ook echt alleen maar aanraden.

    Dat aantal oorringen wat ik heb vind ik ook prima, alleen denk niet dat ik nog meer neem. Die 5 ringen in mijn oorlellen zijn gewone zilveren van 1,5cm. Vind wel tof zo.

    Heb jij ook nog meer piercings? Of oorbellen?

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen19

    Waarom heb jij je septumpiercing en je snake bites er uit gehaald? Ik vind het wel stoer staan.

    Een PA is een aanrader! Weet het uit eigen ervaring ;)

    Trouwens zoveel oorbellen zoals jij hebt vind ik wel oke uitzien.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • 1. Had er 13, nu nog 10
    2. Linker oorlel 3 ringen. Rechter oorlel 2 ringen. Rechter oor 2 helix piercings (2 ringetjes). Beide tepels een gesloten ring met balletje. Tongpiercing (staafje). Had ook altijd nog een septum piercing (open ringetje met 2 balletjes). En een snakebite (2 ringetjes links en rechtsonder in mijn lip).
    3. Zie vraag 2
    4. Mijn eerste gewone oorringen op mijn 9e. Eerste piercing was mijn tong op mijn 15e.
    5. Met de meesten wel, en anders doe ik ze gewoon weer uit
    6. Wisselend. Vaak vindt men het "Wel oké, maar net iets te veel oorringen in mijn oren"
    7. Vonden het prima, zijn er ondertussen ook al aan gewend geraakt.
    8. Misschien laat ik mijn eerste oorgaatjes nog strechen. Tepels misschien nog strechen. Frenum en/of PA lijken me ook nog super.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb er geen een. Ik hoef er ook geen een, omdat ik het niet mooi vindt.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Doet zo'n PA piercing nie verschrikkelijk pijn, ik krijg al pijn als ik er naar kijk... sorry

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 14 jaar
    Ik wilde ze graag omdat het me super gaaf leek om te hebben. Vind het er altijd best gaaf uit zien. Voegt gewoon iets extras toe.
    @jongen 16 jaar
    Mijn tepelpiercing maakt me wel altijd extra geil als ik eraan kom. De tepel waar ik de ring in heb is meestal ook altijd wel stijver dan mijn tepel zonder piercing. Voelt gewoon heerlijk. En btw, het ligt aan jezelf hoe gevaarlijk het is. Als je je piercing goed verzorgd is er niks aan de hand.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Maken tepelpiercings je extra geil als je de tepel aanraakt ofzo? Btw een prince albert penispiercing is echt gevaarlijk en vies dat gaat door uw plasbuis en an plas je dolr die piercing ook straks ontdteekt dat en dan uw dickhead eraf jak

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Sorry hoor mensen hierzo, maar ik vind piercings eigenlijk heel lelijk. Daarom is mijn vraag aan jullie: waarom wilde je piercings? En wat vind je er mooi aan?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • 1. 3
    2. Navel, PA en oorbel
    3. Navel is staafje, rest ringen
    4. Navel al heel lang, PA sinds een aantal jaren
    5. Zekers
    6. Alleen positieve reacties en iedereen die mijn PA ziet wil er mee spelen ;)
    7. Weten het niet.
    8. Septum en tepels

    22 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten