Skip to content
29 reacties
11717 weergaves

Van jongenslul naar mannenlul?

Hoi ik heb nou ook al een grote lul, je weet wel tijdens de groeispurt als je niet langer een kindjesformaat hebt. Maar ik heb het wel nog niet lang, zelf merkt ik het eigenlijk niet da hij gegroeid was maar door in de douche te staan met andere jongens zie je het wel duidelijk. Ik voetbalde tot mijn 14de en toen zag je duidelijk dat op echt 3/16 na iedereen nog een heel kleine had. Maar nu badminton ik sinds een paar maanden en in de douche zie je dat er in mijn leeftijd eigenlijk niemand nog een kleine lul heeft, eentje maar die zegt dat hij een bloedlul heeft of zoiets en dat die stijf ook gewoon groot wordt. Wanneer zijn jullie en jullie vrienden hun lul gegroeid en man geworden?

16 jaar
8 jaren geleden

29 Reacties

  • Ik geloof rond mijn 14e/15e.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • In mijn team heefn nog niet iedereen zijn groeispurt gehad. Een paar hebben wel duidelijk een veel grotere dan de rest maar we trekken ons dat niet aan.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • @j15 je moet je niet schamen, hij zal wel nog groeien! Laat ze maar lachen, binnen een jaar is die van jou net zo groot als de rest!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey ik heb nog een heel kleine piemel, 3cm om precies te zijn. Ik ga volgende week over naar een hogere groep op voetbal, zouden ze daar lachen met mijn formaat? Die hebben waarschijnlijk wel allemaal een grotere! Of zijn er nog jongens van 16 met een piemel zoals ik?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • J17 waarschijnlijk wel, op je 17de is het slechts een uitzondering zonder. Wel zijn veel jongens onzeker wat een verklaring kan zijn voor hun schaamte. Iedere lul is anders dus uitlachen is idioot. Zolang hij goed werkt is het toch in orde?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Hebben alle jongens van 17 een volwassen penis? Er zijn jongens die niet naakt durven douchen misschien is dat daarom.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Als we met school gaan zwemmen zie ik dat er nog niet veel jongens al een volwassen penis hebben. In mijn klas maar 2, je ziet dat ook in hun zwembroeken, bij hen zit er tenminste iets in...

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • In onze klas zat een jongen die al 2maal is blijven zitten omdat hij lang ziek is geweest. Maar bij douchen na gym is zijn lichaam veel ontwikkelder dan het onze. Hij is de enige met een grote piemel, hij heeft veel schaamhaar, donker en veel beenhaar, okselhaar en zelfs een lijntje haar tussen zijn navel en schaamhaar. Hij is wel een goede vriend van me en hij zegt wel dat hij het ongemakkelijk vindt als hij daar tussen allemaal kleine kinderen met kleine piemels moet staan. Vooral omdat er sommige jongens zijn die echt naar zijn piemel staren... Hij heeft er wel al soms iets op gezegd van kijk naar je eigen gereedschap.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Een vraag! Met douchen na gym vergelijk ik natuurlijk en ik heb duidelijk nog een kleine kinderlul maar als hij stijf is heb ik wel een bijna evengrote lul als de jongens met al een mannenlul. Betekent dit dat ik nu bijna mijn groeispurt ga krijgen en dus mijn lul ook gaat groeien? Er zijn ook jongens met zowel stijf als slap een kleintje, gaan zij dan nog langer moeten wachten op hun groeispurt?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • In mijn ploeg van basketbal heeft er nog maar ene zijn groeispurt al gehad, die mag ook soms meetrainen met de ploeg boven ons omdat hij al zo groot is. Hij heeft ook heel veel haar rond zijn piemel en onder zijn oksels! Wij hebben allemaal nog kleine piemels en de meeste heel weinig haartjes boven onze piemel. Ik hoop ook snel mijn groeispurt te krijgen!

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn broer van 12 heeft wel al een grote, hij is wel 1.75m groot, hij heeft zijn groeispurt gewoon erg jong. Nou heeft hij al een evengrote lul als ik, wel nog niet veel schaamhaar.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Mn tweelingbroer en ik vorig jaar, zo goed als gelijk een grote gekregen. Mn vader zei dat hij ook die leeftijd had. Onze beste vriend had al eerder een grote.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was 16 toen mijn lul groot is geworden.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • @j17 ben je nog de enige met een kleine? Ik heb ook een kleintje maar bij bij mij in het team heeft ongeveer de helft het nog dus niemand zegt er iets op, ze weten ook dat iedereen op een ander moment groeit. Niemand geeft ooit opmerkingen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongens 19 en 16. ik hoop dat mijn plasser ook snel wat groter gaat groeien want ik schaam me natuurlijk wel omdat bij voetbal ik wel de kleinste heb van de groep. ik sta wel gewoon bloot in de kleedkamer en douche en als ik naar de anderen kijk met hun flinke bengelende plassers ben ik wel jaloers.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 17 mijn neef had tot zijn 18de een kleine, hij is toen naar de dokter gegaan en die zei dat hij aan de hormonen en zo zag dat hij gewoon erg laat in d pubertijd was. Maar toen is hij erin gekomen en heeft dus geen ingreep moeten hebben of zo. Jij zal er ook wel nog inkomen! Hij had toen ik 15 was en hij 18 een veel kleinere dan ik en schaamde zich er wel voor, hij had ook iets van 5cm en nog erg dun zoals kleine kinderen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @j17 fijn dat hij toch goed werkt. Maar ik denk dat je dus gewoon wat later dan de meeste in je pubertijd zit. Is niet zo erg. Douch je soms in groep? Ben je dan de enige met zo een kleintje? Probeer je er vooral niet voor te schamen, jouwe komt nog!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • jongen 17 jaar: 10cm is inderdaad niet groot maar er zijn kleinere piemels in de wereld. Zolang hij kan spuiten is het goed! Maar zoals jongen 19 jaar zegt moet je zien of hij nog erg dun is en hoe groot hij slap is. Het feit dat je stijf 10cm haalt wilt toch al zeggen dat het geen micropenis is en dat je of nog in de groei zit of een bloedlul hebt.
    Ik heb zelf stijf nog maar 9cm en slap 5cm. In de klas zijn er nog wel 4 jongens met nog een kleintje. Als we een stijve hebben zien we dat er jongens zijn wiens piemel veel groter wordt en jongens die normaal een heel grote hebben eigenlijk maar normaal zijn van formaat. Het is de stijve piemel die telt en wij zijn nog maar 14-15 jaar dus wij groeien nog. Ik ben ook nog klein van lichaamslengte dus dat komt in orde.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @j19 slap is hij 4 soms 5. stijf is hij ook niet dik en is echt nog een kinderplasser .wel een klein bosje haar er boven en ik krijg wel natte dromen en soms masturbeer ik en dan spuit ik wel goed.bedankt voor je antwoord want ik ben wel een beetje gerustgesteld .

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @j17, hoe lang is je piemel slap? En is hij wel al dik, of echt een klein dun stokje? Als je een kleine dikkere hebt heb je wss een bloedpiemel, dat wil zeggen dat hij gewoon erg groeit als hij stijf is. Als hij nog erg dun is heb je nog een kinderpiemel maar dit is zeker niet erg, je kan nog ontwikkelen! Als je op je 18de nog geen verdere ontwikkeling ziet kan je misschien toch beter naar de dokter gaan. Maar 10cm is wel groot genoeg om een vrouw te kunnen bevredigen. Kan je jezelf goed bevredigen?

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten