Skip to content
10 reacties
261 weergaves

Plassen

Ik heb een probleem dat ik me echt ongemakkelijk voel om te plassen in het openbaar zover dat het gewoon niet gaat! Rechtstaand plassen zoals veel mannen doen kan ik niet ook al wil ik wel maar het blokkeert gewoon. Heeft iemand anders dit ook of weet iemand hoe ik er vanaf geraak?

18 jaar
8 jaren geleden

10 Reacties

  • Pas ging ik uit in een café waar ze alleen een pisbak hebben waar je met 2 kan staan zonder schot. Normaal wil het pissen daar prima, maar er kwam een vriend van me naast me staan. Die begon er zelf over dat hij altijd moeilijk kon pissen bij zn pisbak. Ik werd ongelovelijk geil toen hij dat zij. Maar hij kon ondertussen wel pissen en ik niet. Toen zij hij, volgens mij lukt het jou vanavond ook niet.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Veel mensen zeggen blijven proberen amar ik kan toch moeilijk daar gaan staan en hopen dat er iets uitkolt terdijl mensen kunnen horen dat het niet lukt

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Lukte mij eerst ook niet, maar blijven proberen en nu gaat het wel. Alleen als er van die tussenschotjes zijn. Ik was laatst ergens en daar hadden ze een lange pisbak zonder schotjes ertussen en toen wilde het weer niet lukken.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik kan dit ook niet, is vervelend maar heb me er bij neergelegd. Het lukt wel als ik alleen ben of als ik heb gedronken of als er wat urinoirs tussen zitten. Soms merk ik dat anderen ook wachten tot ik weg ben en merk ik dat ik niet de enige ben :)

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Btw ik ben BESNEDEN en als het eens lukt om staand te plassen dan moet ik al mijn best doen om de straal een constant rotme te houden zodat het niet 2 kanten opgaat in 2 stromen in plaats van 1... echt kut eigenlijk dat ik niet recht kan plassen

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb dit ook vraag me af hoe je er echt vanaf geraakt ik wil ook gewoon rechtdtaand kunnen pissen

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • juw bah ! Dat doe tog niet in een andere pot kijken ik haat zo mensen die dat doen. bij mij doen ze dat ook soms ik haat het ken je dat privé. En ja ik ik heb dat ook soms. maar bij mij is het omgekeerd bij is ik moet een piscine op wc plas ik maastal naast. omdat ik een te lang e voorhuid heb en ja zitte op ede wc gaat ook niet dan plas tussen de wc bril. echt irritant en dan plas ik op mijn broek en dan mag de vloer kuisen.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Haha jongen19 inderdaad het blokkeert en dan kan ik een erectie krijgen en dan lukt het al helemaal niet, maar ik wik het echt kunnen is echt ambetant dat mensen kijken op bv school of een fuif dat je altijd in een hokje gaat ????

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon blijven proberen! 'Oefening baart kunst' ;) en ik kan het weten. Ik kon dit eerst ook niet, tot een jaar of 15, en ik begon geïnteresseerd te geraken in seksualiteit en andere piemels. Ben toen expres altijd staand gaan plassen om een glimp van andere piemels te kunnen opvangen. In het begin lukte het ook niet om te plassen. Mijn pik blokkeerde ook zoals jij aangaf, soms kreeg ik gewoon een erectie omdat ik het zo spannend vond. Maar na een tijdje gaat het wel lukken :)

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey ik heb dat ook aan de hand! Echt heel vervelend! Maar als ik gedronken heb kan ik het wel... Op zich niet het grootste probleem, je kan altijd wel in een wc-hokje gaan.

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten