Skip to content
10 reacties
6325 weergaves

Prostitutie

Laatst moest ik wat ophalen in Utrecht van marktplaats, alleen kon ik het adres niet vinden. Stond ik per ongeluk in een hoeren straat. Stond er eentje bij mijn auto met de vraag of ik wat stoom wilde afblazen. Ik had nog nooit een hoer van dichtbij gezien. Met mijn stomme kop heb ik gezegd dat ik gewoon verkeerd ben gereden en dit nog nooit gedaan heb. Daar viel ze als een blok voor en stapte gelijk bij me in de auto! Wat da fack! Ze probeerde me te kalmeren en ze zei dat zo veel mannen hier komen die nog nooit iets gedaan hebben en dat het helemaal niet zo erg is omdat er vaak nogal scheef tegenaan gekeken wordt. Het is altijd discreet en je zal er nooit problemen mee krijgen en je eigen vriendin zal het nooit weten. Dit is juist goed voor je om je seksleven een boost te geven. Mij heb je alleen voor de lust, en je vriendin heb je voor je leven. Ik ben er alleen om je te helpen. Nu vond ik dat wel logisch klinken maar ik heb haar toch weten af te wimpelen en hard weg gereden omdat het me compleet overdonderde. Hoewel dit verhaal erg hilarisch is, wil ik toch van een ieder hun mening horen of ik een keer terug moet gaan om toch de stap te nemen. Misschien is het niets maar dan ben ik wel een ervaring rijker. Zo denk ik erover. Maar toch heb ik mijn twijfels. Hulp is heel erg welkom!!

23 jaar
8 jaren geleden

10 Reacties

  • Kijk hier heb ik wat aan! Thanks! ;-) Dan hou ik dat heel goed in de gaten en neem ik eigen condooms mee. Top! En jij ook succes!! ;-)))

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Voor 15 euro neukje al een meid in Amsterdam :)
    Maar het is hun verdiensten en ze hebben alvast een mooi verhaal om je over te halen.
    Maar als ze bij mij het zouden proberen hebben ze mooi pech ik ben homo :).
    En ja ik weet dat er ook (te) jongens en mannen hoer kunnen zijn hoor dat heb ik in Amsterdam ook wel mee gemaakt dat een jongen aan mij vroeg of ik seks met hem wou voor schrik niet €5,- helaas had ik maar €10,- bij me :)
    Maar mocht je seks met zo meid willen neem dan zelf goede condooms mee en doe het rustig aan je betaald er voor dus moet je geen haast werk er van maken.
    Ps
    Even een waarschuwing, paars (Ultraviolet) betekend dat het een transgender is en niet iedereen vind dat idee even lekker.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee je hoeft geen details te geven, je verhaal is duidelijk. Je kunt bijvoorbeeld hartstikke gelukkig zijn met je vriendin, alleen... je vriendin doet bijvoorbeeld absoluut niet aan pijpen. En jij op jouw beurt zou juist heel graag eens gepijot willen worden. Dat bedoelde ik eigenlijk met dat je zelf de afweging moet maken : OF je fantasie laten uitkomen en "ontrouw" aan je vriendin zijn. OF juist wel trouw zijn, met als consequentie dat je fantasies voorlopig niet zullen uitkomen.

    Het enige wat ik nog kan zeggen is dat iedere prostituee anders is. Je kunt het treffen of niet. Sommigen zullen je bijvoorbeeld vantevoren alles beloven, maar dan blijkt het achteraf tegen te vallen. Als je vooraf afspreekt dat je een heel uur bij haar wil zijn moet je niet gek opkijken als ze je na een kwartier weer aankleedt als je bent klaargekomen....
    En je betaalt altijd vooraf, en " niet goed, geld terug" werkt niet bij prostituees.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Mja ik hoer geen details te geven denk ik toch wat voor seks fantasieën ik heb? Hou het er maar op dat het dingen zijn die ik in de seks heel graag wil doen waar mijn vriendin vies van is. Dus als ik het goed begrijp zou ik dan nooit mijn fantasieën uit kunnen laten komen? En ik heb me laten vertellen dat een prostituee er 100 euro voor vraagt en dat je dan alles mag doen wat je wilt tot op een bepaalde hoogte. Laat ik het erop houden dat het geen plas of poep seks is en geen sm of iets dergelijks. Zo extreem is het ook niet. Het is in principe compleet onschuldig. Wat betreft een condoom daar is niet veel over te zeggen, dat gebruik je gewoon. Klaar. risico om gezien te worden loop je altijd dat besef ik ook. In ieder geval bedankt voor je verhaal.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik weet niet wat je bedoeld met je fantasieen om helemaal los te gaan en alles te doen wat god verboden heeft, maar als het enigszins afwijkt van de gebruikelijke snelle wip , dan zal je extra geld moeten neerleggen. Hou daar rekening mee en maak dan vooraf duidelijk wat je dan wil en tegen welke prijs.
    Als je bijvoorbeeld kickt op kontneuken ... niet iedere prostituee zal dat willen. Of zal dan juist het dubbele vragen. De meeste prostituees doen het alleen met condoom, maar je hebt er ook die tegen meerprijs zonder condoom werken. Kijk daar alsjeblieft mee uit, je wil geen bloemkool op je lul, of een SOA overbrengen op je vriendin.

    De prostituee kent jou verder niet en zal het ook verder niet openbaar maken dus in die zin is het wel discreet. Maar je loopt altijd wel een klein risico dat er een vage kennis jou net naar binnen of buiten ziet gaan in de hoerenbuurt. En het zou kunnen dat je na afloop je nog ruikt naar de parfum van de prostituee, wat je vriendin zou kunnen merken.
    Maar afgezien van dat... het is natuurlijk helemaal niet netjes ten opzichte van je vriendin als je een prostitutee bezoekt. Het is zelfs een beetje achterbaks vind ik persoonlijk. Maar goed, dat is de afweging die je zelf moet maken. Het zal je waarschijnlijk je relatie kosten als het uitkomt.
    Succes.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja t is ook echt alleen maar voor de lust. Ik heb fantasieën waar mijn vriendin niet helemaal in past. Dus als ik voor een keer alles in de strijd mag gooien wat god verboden heeft dat zou ook moeten kunnen vind ik. En ik ben een leek wat dat betreft maar is het niet zo dat een prostituee juist discreet is? Het laat geen sporen achter lijkt me.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja leuk verhaal.... Ik snap wel dat je overdonderd was...
    Als je een vriendin hebt zou ik er heel voorzichtig mee zijn. Maar anders kun je het gewoon wel doen natuurlijk. Is best een aparte ervaring. Maar hou er wel rekening mee dat het de hoer alleen te doen is om die honderd euro en dat je daarna snel weer buiten staat. Reken dus niet op een romantisch samenzijn ofzo, het is gewoon even wat snelle sex en daarna moet je wegwezen.
    En als je het doet moet je natuurlijk wel eerst zelf de mooiste dame uitkiezen, en je niet laten overhalen door de eerste de beste dame met neptieten.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Hahaha, heerlijk verhaal. Als je al ontmaagd bent, zeg ik: doen. Ben je dat niet, dan zou ik nog even wachten.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Mja het was wel een Nederlandse. Echt van die nep tieten enzo... Maar ja ik weet t niet... Ze vroeg er wel 100 euro voor. Nu heb ik wel enorm veel fantasieën die ik zou willen waarmaken, maarja, de first encounter met een hoer overviel me te erg, en zeker omdat ik per ongeluk langs kwam.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou ze me bv. wel eens durven laten afrukken of pijpen maar geen echte seks. Was het een nederlandse of buitenlands type eigenlijk?

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten