Skip to content
13 reacties
4018 weergaves

Rukken met vrienden

Hoi ik heb een vraag hoe was jullie ervaring toen je met je vriend hebt gerukt of andere dingen ik heb nog ni gedaan maar hoe kan ik er voor zorgen om met me vrienden te trekken

17 jaar
8 jaren geleden

13 Reacties

  • Scout 18 je vriend had teveel drank op en wordt je overmoedig.Gewoon overheen stappen nu en vrienden blijven.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ach, ik vind dat het moet kunnen, ook al ben je al 17... De vraag is of een heterovriend het dan nog wil. Misschien heb je een vriend die (ook) op jongens valt? Dan kan hij een goede partner zijn om samen te trekken.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • jongen 15 jaar waarom is het zo leuk omdat je kunt zien hoeveel sperma je vrienden hebben jij nooit gedaab

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • maar jongen 13 wrm is het lekkerder om met z'n meerdere te rukken?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • we gaan elke jaar met school een week op verlof we zitten met 10 jongens in de klas we slapen op een slaapzaal staan 10 bedden de laatste keer toen we met school op verlof zijn geweest gingen we slapen ik zei tegen mijn vrienden sorry jongens maar ik ga met noch aftrekken heb er goesting voor ik ging dus naakt op bed liggen en begon te trekken na een 10 tal minuten lag iedereen te trekken het was super lekker we zijn allemaal klaargekomen

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben geen homo, maar toen ik 15 was, was ik wel ' verliefd ' op een jongen in mijn klas. Ik stelde mij voor hoe zijn piemel eruitzag, tot ik op een bepaald moment kans zag zonder dat hij het besefte zijn piemel te bekijken in het urinoir. Hij overtrof mijn stoutste verwachtingen. Met hem had ik graag afgetrokken, maar ik durfde het hem niet vragen uit schrik zijn sympathie te verliezen. Jammer, maar helaas.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Drank zorg voor meligheid eigenlijk hoeft die jongen zich niet te schamen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ge hetero zijt jongen 20 dan is 17 te oud om te trekken met een andere makker,omdat ge die periode voorbij zijt en toch verzot bent op den meisjes,dat hoort zo en is de normaliteit,maar let wel dan heb ik het over den heterosexualiteit. Heb een goede vriend van kleins af,maar nooit elkaar verkennen zal het netjes houden,hij houdt van den meisjes,evenals ik,alleen den verlegenheid speelt soms parten en den drank geeft hem moed, niet dat hij verslaafd is maar dien avond op den weekend camp liep het uit den hand bij hem,had waarschuwing jegens hem gegeven,maar luisteren deed hij niet.Sliep altijd samen met hem in den tent,nu ook, was net in den slaap voelde ik zijn hand,duwde terug,later nog weer richting een plek die ik niet wou,gaf hem daarom zonder na te denken een hard klap terug, hij janken, ook van den schrik en was opeens nuchter,stamelend ,spijt me, zei ga slapen, de volgende dag ontweek hij me,viel op bij den anderen,zelfs den hop,en enige weken later op den vrijdagavond kwam hij weer met teveel opdagen en riep, stop met den scouting,hij is de schuld, denk maar van me wat ge wilt en hij zal wel verteld hebben dat ik met mijn dronken kop wou trekken samen met hem,zag den leedvermaak,den hop zei.Praten erover als ge nuchter zijt,en tegen mij, was dit nodig nu dien afstand tussen u beide,den drank heeft hem overmoedig gemaakt,kreeg ik den schuld, de anderen vinden het lachwekkend en hebben den lol, ik mis hem of zijn kameraadschap ineens,bij ons thuis komt hij niet,laat zich niet zien,voel me gek genoeg ook schuldig, verwarrend misschien en den hop heeft zoiets ja wat in den tenten gebeurd bemoei ik me niet mee,zelf slaapt hij altijd alleen om geen praatjes te krijgen en hij is iets ouder,wel een ap gestuurd en een mail. Hij wel teruggestuurd zo van weet dat ge hetero zijt en ik ook,maar den kameraadschap jegens jou voelde den verbondenheid om je lijf eens aan te raken en dat ge dit niet kon waarderen begrijp ik maar overschaduwt mij met vreselijke schaamte nu, dit zit me toch dwars.Maar ge moet het begrijpen of is dit niet uit te leggen evenals zijn gedrag.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Het moet wel een beetje spontaan gebeuren. Misschien wanneer jullie bij elkaar slapen of wanneer je samen buiten gaat zwemmen en je moet je omkleden, kun je hem vragen of hij zich weleens aftrekt. Aan zijn reactie merk je wel of hij ergens voor in is... Je kunt ook zogenaamd 'spontaan' bloot onder de douche vandaan komen (bij je thuis) en kijken hoe hij reageert. Niets gaan forceren in ieder geval.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik naar school moet fiets ik altijd door het bos met een vriend, we hebben het dan onder het fietsen ook wel een over sex en dan vooral hoe zal het nu zij.tot volkort geleden hebben we gezocht zullen we gewoon wat proberen? Dus op een afgelegen stuk van het bos toe gefietst en daar in het bos stonden we dan. Eerst hebben we kort getrokken en daarna ge expimenteert met pijpen en in de kont neuken en elkaar lijke. Super lekker was dit we vonde dit zo lekker dat we daar wel een half zijn bezig geweest

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Je bent er nooit te oud voor... En niet alle jongens vallen op meisjes.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Zijn we daar niet te oud voor jongen 17,meestal gebeurd dit vaak spontaan op jongere leeftijd tot de meisjes komen.Maar meningen zijn hier over verdeeld.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij mij gebeurde het eigenlijk onverwachts,we waren op vakantie in spanje en ik lag op 1 hotelkamer met mijn neefje. Snachts hoorde ik hem rukken en ik deed opeens het licht aan. Hij schrok zich een hoedje en trok snel het deken over zich heen maar toen liet ik mijn lul zien en hij toen ook weer. Hij zei dat ik een echte grote lul had. Toen zei ik wil je even voelen hoe hard hij is en toen zei hij is goed. Ik mocht ook bij hem voelen en heb hem toen afgetrokken. Zijn pik was niet heel groot en hij heeft ook nog geen haartjes maar hij was wel knalhard en hij had ook al een beetje sperma op het eind. Ik heb mijn sperma op zijn buik gespoten en dat was echt megaveel. Daarna zijn we nog samen in bad gegaan om 3 uur snachts.

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten