Skip to content
23 reacties
6012 weergaves

Omkleden bij vrienden

Als jullie bijvoorbeeld naar een vriend gaan om daar te gaan zwemmen of logeren ofzo, kleden kullie je dan gewoon bij hem om, of ga je even naar de wc of badkamer?

14 jaar
8 jaren geleden

23 Reacties

  • Als ik bij mn beste vriend ga pitten dan kleed ik in de zelfde kamer om en hij heeft een inloop douche met een stenen muur er om dus we lopen gewoon naakt langs elkaar af de douche in en ik droog me af als hij er in gaat en als ik dan aan t aan kleden ben dan komt hij er uit en gaat ie zich ook afdrogen en aankleden. Ook slaap ik daag gewoon naakt en hij ook we slapen altijd naakt behalve bij t logeren maar omdat we elkaar toch al naakt zien schemen we ons niet voor elkaar.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Als ik bij me beste vriend (12 jaar) ga logeren kleden we ons gewoon samen uit. Ook samen slapen en douchen.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • gewoon samen met hem in een ruimte. iedere jongen heeft een piemel en iedere piemel lijkt op de ander. als je je echt comfortabel wilt voelen doe je ook je velletje even naar achteren schuiven. misschien even akward, maar het helpt wel om de kloof tussen jullie kleiner te maken, want hij zal het dan waarschijnlijk ook doen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik krijg altijd een stijve van om te kleden bij vrienden als ik hun naakt zie.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon naakt bij elkaar of zonder maakt niets uit, we geven er geen aandacht aan.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon op zijn slaapkamer... wat doet iedereen toch altijd moeilijk

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon lekker samen... Kleden elkaar ook wel uit...

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Kleed je gewoon samen om! Jullie hebben dezelfde leeftijd en zijn allebei jongens met een piemel, zoals alle jongens en mannen die hebben. Ik kan me wel voorstellen dat je het lastig vindt, zoals de jongen van 16 schrijft, wanneer je verder niemand naakt ziet bij het omkleden of douchen. Nederland is wat verpreutst de laatste jaren... Hoog tijd om dat te veranderen! Bloot is heel gewoon. Bovendien sta je niet in een hele groep (wat ook niet erg zou zijn), maar ben je in het gezelschap van een goede vriend! Schaam je dus niet. Ik vond het in het begin ook eng, maar nu kleed ik me rustig om waar andere jongens bij zijn. En mocht je bang zijn voor een stijve: erecties heeft die vriend van je zelf ook, dus dat is ook niet nieuw of raar voor hem. Hoe relaxter je ermee omgaat, des te gewoner het wordt voor jezelf en de ander.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou het ook moeilijk vinden. Ik zie eigenlijk helemaal niemand naakt in openbare gelegenheden. Niemand doucht bijvoorbeeld na een gymles. Ik zit niet op een sport zoals voetbal...

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik kleed ook 'samen'om best geil soms maar, ik ben gewend op mijn school

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon samen iedereen heeft het zelfde als je nu net begint te piberen oke dan is het mischien net wat anders want dan heb jij wel of geen haar en hij dan wel of juist niet dan zou ik het enigsids snappen maar van 13/14 jaar oud kan het gewoon weer samen ik heb me voor mn beste vrienden nog nooit geschaamd mijn beste vriend heeft mij vaak zat naakt gezien en ik hem ook geschoren balhaar en met een oerwoud we denken er allebei t zelfde over scheren en weer laten groeien en wanneer het weer lang is weer weg scheren. Dus we zien elkaar naakt met en zo der haar en met en zonder stijve ik heb m zelfs een keer gezien toen hij een condoom paste want hij wist niet of ik de zelfde maat had als hij ( wat uiteidelijk dus wel was , zo dat hij een condoom van mij kon lenen voor de volgende avond. Dus zo zie je maar weer voor vrienden hoef je je echt niet te schamen want die maken het zelfde mee al dat jij mee maakt kwa veranderingen aan het lichaam

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • jongen 16 je bijbal is niet een aparte bal ofzo. dat zit gewoon vast aan je ballen

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon samen, niet moeilijk doen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • geen twijfel : samen omkleden ! naar wc of badkamer gaan is voor de leeftijd nog een beetje jongen beginnende puber ? !

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb jij maar twee ballen?
    Oké ik denk dat de meesten dat denken maar je hebt ook twee "bij" ballen die kan je voelen als je even gaat voelen en niet knijpen gewoon voelen.
    Maar op de vraag terug te komen, ik kleed me gewoon om en me vrienden ook.
    Elkaar naakt zien hoeft geen probleem te zijn het zal misschien even een schaamte gevoel zijn maar daarna merk je dat het heel gewoon (en lekker) is.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • We kleden ons in dezelfde ruimte om. Zoals hierboven ook staat: elke jongen heeft een piemel en twee ballen, dus waarom zou je je schamen?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • gewoon samen bij hem op de kamer hoor, niet te moeilijk doen zou ik zeggen. ik vind dat sommigen hier zo preuts over zijn wat ik dus absoluut niet ben, en dat lijken er steeds meer te worrden wat jammer is en niet nodig is.
    alle jongensvan 14 hebben een pik en sommigen al schaamhaar, de ene is wat verder in de puberteit dan de ander maar wat geeft het!
    ik lees hier op het forum ook wel eesn dat er jongens zijn die douchen in hun onderbroek, dat snap ik al helemaal niet en dan kun je toch ook nooit goed wassen..

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon in de slaapkamer

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Het zelfde wat de jongen hier boven zegt Gwn samen

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon wat hij doet, meestal samen in de slaapkamer.

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten