Skip to content
3 reacties
775 weergaves

Neefje

Hoi allemaal Ik zit met een dubbel gevoel ! Vorige week ergens was ik aan het apen met mijn neefje van 14 hij vroeg of ik ff kon praten en hebben bijna 3 uur gepraat Hier de samenvatting van het verhaal Hij vertelde mij dat hij het geil vind om zich te verkleden als meisje. Hij schaamt zich er echt voor ik heb hem gelijk verteld dat dit niet gek is enzo na doorgevraagd te hebben heeft hij alles uitgelekt en wat zijn gevoelens erbij zij enzo. Als hij zig verkleed en een meisje is trekt hij zich af enzo ! Hij heeft bekent dat hij op meisjes en jongens valt. Naa een lang gesprek enzo Vroeg hij of ik hem als meisje wil zien en hebben een afgesproken zaterdag ik hij bij mij thuis geweest met een tas vol kleding. Hij gaf mij bij binnenkomst een knuffel en begon te huilen heb hem getroost en gezet dat het goed is na een tijdje vroeg hij of we naaf mijn kamer konden gaan hij ging eerst langs de badkamer zich omkleden naa een half uur stond er een beeldschone meid in mijn kamer blinde pruik navel truitje en een supper kort rokje met daaronder lange geschooren benen! Ik moest ff slikken leek net echt een meid! Prachtig ! Hij draaide een rondje voor me en vroeg wat ik er van vond ik flapte er gelijk uit dat hij een lekker wijf is hahahahha (je had het moeten zien) Kon mijn ogen niet van hem/haar afhouden Zelf raakte ik opgewonden van hem ! Hij ging zig omkleden en was snel terug we hebben nog gepraat enzo en nog een frietje gaan eten en hij is naar huis gegaan. Die avond toen ik in bed lach kon ik aleen nog maar aan hem denken nouwja hij als vrouw en heb me op die gedachten afgetrokken ! Vlak daarna kreeg ik een ap van hem wat ik er van vind heb hen verteld dat hij er echt supper uitziet als vrouw waarop hij zij dat hij mijn stijven wel gezien had. Hebben nog een uur gepraat hij heeft verteld dat hij zig thuis nog heeft afgetrokken en ik heb hen nog niet verteld dat ik me op hem heb afgetrokken. Zijn laatste vraag wat hij gisteren stelde waar ik nog niet op geantwoord hij zou graag nog is willen afspreken maar dan zou hij graag als meisje uitgekleed worden enzo Wat moet ik wort echt geil van hem maat het is mijn neefje kut En ik ben niet ga maar ben bang dat ik verlieft ben op dat meisje kut helpen

16 jaar
8 jaren geleden

3 Reacties

  • Ik zou het echt doen het lijkt me heel geil

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Cool!
    Ik zou me niet druk maken of het wel of niet zou mogen, maar gewoon samen plezier maken. Als jij zo geil wordt van hem als meisje en hij er ook op kickt om zich zo te kleden, dan geniet je daar toch lekker van?
    Je doet het allebei uit vrije wil, en niemand hoeft het verder te weten.
    Als ik zelf zo'n neefje (of broertje/vriendje) zou hebben wist ik het wel!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat kun je best doen dat afpreken maar ga tot een bepaalde grens wamt incest met je neefje kan natuurlijk niet verder moet je het allemaal zelf weten

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten