Skip to content
18 reacties
10687 weergaves

piemel uit de broek

Heeft iemand ooit ongewild de piemel van een andere jongen uit zijn broek zien hangen ? Ik bedoel uit zijn gulp of de pijp van zijn korte broek. En hoe kwam dat zo ? En wat heeft die jongen toen gezegd of gedaan ?

14 jaar
8 jaren geleden

18 Reacties

  • Tuurlijk is het spannend en soms geil.

    Vorig jaar hadden we lo en een jongen vergat altijd zijn lo-zak. Op een dag moest hij als straf in zijn onderbroek rond de speelplaats lopen ( lo is met alleen maar jogens ) en hij kreeg toen een stijve die vanonder eruit kwam. Hij had dit eerst niet door maar daarna wel en begon het af te dekken.
    Best grappig.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • wat is hier allemaal spannend aan ?

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Vaak na het hardlopen even liggen en dan zie je bij toch best veel medelopers dat ze geen onderbroekje onder de short hebben en dus in de blote pik liggen. Ik merkte dat ik niet alleen een stijve kreeg maar de rest ook. Een mooi gezicht was dat, zo'n 10 blote piemels die stijf werden en geil ook!

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Het gebeurt soms dat ik het zie en dan word ik meestal wel opgewonden.

    En als het iemand is die ik ken van school of van de sport dan spreek ik hem erover aan en zeg dat het een leuke is.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Inderdaad : als het je zelf overkomt ben je gegeneerd of zelfs beschaamd, terwijl degene die het ziet het best opwindend en geil kan vinden. Ik denk nu aan wat mij overkwam op de speelplaats van mijn school, toen ik 13 was. Op een dag struikelde ik over iets aan de rand van de speelplaats, en toen ik overeind kwam zag ik tot mijn grote ontzetting, dat het uiteinde van mijn piemel voor een stukje uit mijn gulp stak. Ik droeg toen nog een broek met knopen en een onderbroek met split vooraan. En dat was dus een heel ongelukkig toeval. Toen ik het zag, duwde ik alles terug op zijn plaats. Maar één jongen had het gezien en kwam daarna naar mij toe en zei, dat hij best wel wat meer wou zien. Ik vroeg of hij gek was, maar hij meende het en zei dat hij niemand iets zou zeggen, als hij mijn piemel volledig mocht zien.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • ik vind dit geil en doe het zelf ook want ik wil dat anderen ook mijn piemel zien

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Een keer tijdens het omkleden voor gym kreeg ik een stijve (ik was toen 14). Hij werd zo groot dat mijn boxershort aan de voorkant bij de naad scheurde en mijn piemel naar buiten kwam. De andere jongens zagen dit en keken vol verbazing en vonden het heel interessant. Ik schaamde me er een beetje voor en trok toen snel mijn broek aan. Sindsdien draag ik geen Hema ondergoed meer.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind het wel zo leuk en word een beetje of heel geil als ik de piemel van een jongen uit zijn boxer zie hangen.

    En bij mij gebeurt het ook soms als ik een wijde boxer met korte pijpjes aantrek.
    Soms doe ik het weleens express in het bijzijn van anderen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • mijne piemel hang altijd uit mijn broek draag korte sport broeken iedereen mag t zien

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • 4 jaar geleden zaten ik en m’n neef van ongeveer dezelfde leeftijd tegenover elkaar en toen zag in zn zaakje uit zijn broek hangen en ik zag het en toen zag hij het zelf ook en toen heb ik m’n eigen ook laten zien en nu is het heel normaal om elkaar naakt te zien

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb met gym op school wel eens touwgeklommen en door de wrijving schoof mijn broekje omhoog toen ik naar beneden gleed. Ik had wel een onderbroek aan maar toch schoot mijn zaakje door de pijp naar buiten. Bijna iedereen zag het en lag in een deuk. Pas toen ik beneden was kon ik m'n piemel weer naar binnen halen, maar ik had intussen wel een stijve.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb het wel mee gemaakt dat een wielrenner onderuit ging en zijn broek was weg gescheurd waardoor zijn piemel er uitvloog.
    Ik heb nog nooit iemand zo snel een rode kop zien krijgen als die jongen.
    Nou was het vlak bij me huis en ik had hem me jas gegeven zodat niemand iets kon zien en heb hem mee naar huis genomen.
    Ik heb hem eerst laten douchen en daarna even zijn wonden met jodium behandeld en daarna een andere broek gegeven.
    Toen hij die aan wou trekken vroeg die aan mij of ik me even wou omdraaien waar op ik hem zei dat ik toch al genoeg had gezien maar hij bleek een stijve te hebben :)
    Na ook daar even mee geholpen te hebben is hij weg gegaan en me wielrenbroek heb ik niet meer terug gezien maar dat was niet erg.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Een paar jaar geleden hadden wij een jongen van 12 uit Duitsland voor een maand als gast. Hij lachte veel en plaagde mij vaak. Op een keer zaten wij in de tuin tegenover elkaar, toen ik plots zijn piemel zag die los in een pijp van zijn korte broek hing. Ik zei niks en keek alleen maar. 's Avonds sliepen wij samen in 1 bed en toen zei ik dat ik iets van hem gezien had. Hij wist direct wat ik bedoelde, dat vond ik dus verdacht. Ik was daardoor zo opgewonden dat ik toen ie sliep voorzichtig zijn piemel begon te strelen aan de buitenkant van zijn onderbroek. En toen werd ie dus stijf. Meer is er niet gebeurd.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • mijne lul mogen ze allemaal zien hoor als ik naar wc ga laat ik deur altijd los bij de zwemclub heeft iedereen zijn zwembroek al aan ik niet sta altijd naakt na het zwemmen doet iedereen handoek er voor ik niet gewoon naakt ik foetbal na het foebtallen of na een training gaat iedereen douche ik ben de eingste die naakt onder de douche ga

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • ja bij mijn broer van 16 op het strand kon ik zo in zijn zwembroek kijken maar zag niet zijn plasser maar wel zijn behaarde zak.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee, maar ik zou het wel leuk vinden om te zien.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Wel gezien als iemand een losse boxer met korte pijpjes heeft. Gebeurt ook wel bij mij en soms moeten we daarmee lachen en soms vinden we het geil en wordt hij stijf.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • ja... Maar hij heeft daarna verteld dat dat expres was omdat hij de mijne wou zien. nu trekken we samen dus het heeft blijkbaar gewerkt.

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten