Skip to content
14 reacties
3453 weergaves

Afgetrokken in het openbaar

Is er al eens iemand afgetrokken in het openbaar zonder dat iemand het zag ? Wanneer was dat dan en waar ?

14 jaar
8 jaren geleden

14 Reacties

  • In een stoombad door een goede vakantie vriendin.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb een keer afgetrokken in een tent op een camping

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind het heerlijk om mezelf buiten af te trekken. Op allerlei verschillende plaatsen. Heb jammer genoeg niemand om dit mee samen te doen. Het is nogal raar om aan 1 van je vrienden te vragen of hij samen met jou op aparte plekken wil rukken.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Als niemand het ziet en ik vind die ander leuk, dan wil ik weleens afgetrokken worden in een urinoir. Waarom niet als alles toch al naar buiten hangt.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou dat echt nooit doen. Oke in een rustige bos kan nog wel maar in openbare gebouwen en buiten maar wel de bebouwde kom?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • In de cinema toen ik 14 was. Ik was mij onder mijn jasje aan het aftrekken, toen opeens een oude man naast mij kwam zitten, met zijn hand onder mijn jasje ging en mij verder aftrok tot ik klaarkwam.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit hoort gewoon in je eigen kamer thuis te gebeuren als je dat graag doet en daar is ook niks mis mee en niks fout aan Maar niet in het openbaar en het is zelfs overtreding en schennis van de openbare eerbaarheid , als je daar voor opgepak word zijn de geld boetes hoog .


    22 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 14 boven mij: Hoe heb jij al zoveel ervaring? Ik wil het ook erg graag alleen geen idee hoe

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Meerdere keren. 1 hoog in een boom in een park/bos 2 in het zwembad 3 in dr bosjes 4 in het bos 5 aan een urinoir. 6 in een doucheruimte van zwembad in noorwegen (daar douchen mannen en vrouwen apart en naakt. En ook omkleden apart natuurlijk. ) en ook een keer zitten op het dak in de nacht van m'n eigen huis.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • bij ons in het tropisch zwembad heb je van die warme ligbaden met heel warm water en die baden liggen een beetje afgelegen. Toen het een keer heel rustig was in het zwembad ben ik daar gerukt gepijpt door mijn vriendin.
    Ik lag op mijn rug en ik hield een oogje in het zeil of er niemand aankwam. Maar toen ik klaarkwam in haar mond lette ik even niet goed op en ik zag daarna dat er 2 jongens van een jaar of 12,13 zaten te gniffelen....

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • In de zee door een goede vriendin van mij

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen ik stage deed voor mijn lerarenopleiding, mocht ik mee op zeeklassen. Heb toen ook een leerkracht (26j) afgetrokken in de jacuzzi van het zwembad. Terwijl zaten er ook enkele leerlingen in de jacuzzi en erond. Niemand heeft iets gemerkt, zelfs niet toen de leerkracht klaarkwam ;)

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • in het kleedhokje van het zwembad door een goede vriendin

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, op zeeklasse in een bubbelbad

    13 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten