Skip to content
9 reacties
483 weergaves

dildo / viborator

hoe kan ik een dildo of viborator kopen of online te kopen zonder dat mijn ouders erachter komen heb geen winkels in de buurt die dildos of viborators verkopen. en als ik online koop komt het meestal tegen 12 uur en dan is mijn moeder thuis te eten en zit ik op school of ben ik op stage.

15 jaar
8 jaren geleden

9 Reacties

  • Je kan het evt. ook bij een PostNL pakketunt laten bezorgen. Of een ander punt van een Andere postdienst. Bij PostNL hoef je sws nirt ouder dan 18 te zijn.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Je kunt het wel via internet bestellen en dan een mooi excuus verzinnen over het geld dat van je rekening af is en aangezien er iedere dag wel iemand thuis is bij je kun je anders vragen aan een vriend of je het bij hem kan laten bezorgen. Misschien is die persoon geïnteresseerd in wat er in het pakketje zit, maar meestal valt dat wel mee (weet ik uit ervaring). Misschien kun je zelfs een vriend uitzoeken bij wie er op bepaalde dagen niemand thuis is, nog makkelijker. Succes, laat maar weten of het is gelukt.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij de Kijkshop hebben ze veel dildo's

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • jongen 14 waar kan ik dat kopen dan bij welke winkels allemaal

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarschijnlijk beheren je ouders je bankaccount dus dan zien de dat er geld af is gegaan en ook waar dat heen is gegaan. Je moet het dus wel ergens halen of je moet zorgen dat je op een andere manier kan betalen met bv paypal. Veel succes.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 15 weet ik ook niet is gewoon zo vind het ook dom anders had ik allang 1 besteld maarja.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Why?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Hier niet en als je het bij de jumbo op wil halen moet je 18 jaar of ouder zijn

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Laat het bezorgen in een pakketautomaat? Hier in België heeft de Post dat. Je bestelt van thuis uit, de post levert dag in een locker van de automaat en stuurt jou de code door. Met die code kan jij dan de locker openen en je pakketje uithalen. Zo heb ik mijn dildo, cockring en butplug gekocht. Ik had net hetzelfde probleem dat er steeds iemand thuis was. Dus ik naar automaat, pakketje in rugzak en naar m'n kamer :p

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten