Skip to content
7 reacties
1346 weergaves

Moeder vindt condoom !!???

Oke t verhaal ik kwam thuis van t stappen en had een condoom bij me dus ik leg die smorgens nog half zat onder mn matras en ga douchen om minder brak te zijn ik kom uit de douche zegt mn moeder wil je je bed ff afhalen want die ga ik wassen, loop ik mn kamer in zie ik gewoon dat mn condoom er onderuit was gevallen dus die heeft ze gezien en toen vroeg ze maar of ik t zelf wilde doen maar had dus niet door dat de condoom was verschoven. En normaal erschoont ze de bedden zelf zonder dat ik t weet

17 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • Dus hij was niet eens gebruikt? Nog in de verpakking? Toen ik 16 was moest ik "een ernstig gesprek" met pap hebben. Ik kreeg een hele doos kado. Hij zei zoiets van "Joh, je hebt de leeftijd hiervoor. Gebruik ze asjeblief. En zeg maar wanneer ze op zijn." Pap is echt een gouden kerel. In ons gezin hoef je echt niks stiekum te doen. Wat sex betreft toch.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Nouja, allemaal wel? erg genante verhalen. Moet er eigenlijk niet aan denken dat mij zo iets overkomt. Ik wikkel mijn gebruikte condooms altijd in papier en laat ze niet rondslingeren. Goeie remainder om dat te blijven doen!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik had al op me 11 de condoom`s in me rugzak zitten die had me moeder er in gestopt met de woorden mocht het nodig zijn dan heb je ze bij de hand maar dat zal wel komen omdat ik al heel vroeg puber was.
    Nu haal ik ze zelf of me ouders halen ze gewoon voor me als ik er nog maar een paar heb.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben een keer betrapt door mijn vader toen ik seks had met m'n vriendin van 16 jaar.. m'n moeder heeft 3 keer een condoom gevonden, 2 keer kwam ze binnen toen we net klaar waren en wij nog naakt onder de dekens lagen, en 1 keer pijpte m'n vriendin mij en kwam ze binnen.

    Ik wil maar zeggen dat je ouders echt niet gek zijn en tis gênant in t begin maar ik schaam me er niet meer voor

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Je moeder is ook jouw leeftijd geweest, en ze weet echt wel wat seks is.. Het zou niet realistisch zijn om te verwachten dat je kind van 17 onmogelijk al seks heeft. Nu is het bevestigd, so what? Zoiets moet je niet zo serieus nemen, dat zal zij waarschijnlijk ook niet gedaan hebben. En inderdaad, je doet het veilig, dat is voor ouders erg fijn te weten.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Het was een beetje heel genant ??

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Oke, misschien is het wel een beetje genant omdat je moeder je condoom ontdekte, maar wat is nu eigenlijk je probleem ? Je bent 17 man, en je moeder zou blij moeten zijn dat je in ieder geval veilige seks hebt.

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten