Skip to content
3 reacties
95 weergaves

autorijles

ik ben gestart met autorijles en kreeg een stijve pik tijdens de rijles. hij bleef wel een half uur stijf. vrijdag de 2e les gehad en nu had ik al een stijve voordat ik in de auto zat en bleef ie de hele les stijf. ik vind dit vervelend want ik kan me slecht concentreren. hebben jullie ook een stijve met rijles?

17 jaar
8 jaren geleden

3 Reacties

  • Ik heb hier nooit last van gehad.

    Maar misschien is het gewoon de spanning van het autorijden zelf. Dat je nu eindelijk achter het stuur mag zitten. Het is idd vervelend als dit je concentratie beïnvloed.

    Misschien helpt het om je van te voren af te trekken. Daardoor haal de druk enigszins weg en heb je kans dat je minder snel (opnieuw) een stijve krijgt.

    Wat ook niet helpt is als je je op je pik gaat concentreren. Dan blijft hij juist stijf. Probeer je zoveel mogelijk op de weg te concentreren. Daar zou al genoeg afleiding moeten zijn.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarom zou je een stijve hebben bij het rijlessen? Heb je een lekkere instructrice ofzo? Dan begrijp ik het wel. Maar ik heb er persoonlijk nooit last van gehad nee.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee geen last Van

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten