Skip to content
7 reacties
2208 weergaves

Camping. Douche en wc

We gaan dus naar een camping toe op vakantie. Ik heb even gekeken naar de foto's. Toen kwam ik deze foto's tegen - http://www.badiaccia.com/nl/badiaccia-bagni.php - Je ziet dus dat op een foto je kunt zien dat de douches en de wc's in 1 ruimte zitten. En dat de deuren maar voor de helft zijn. Dus als je lekker op de wc zit komt er in eens een man naar binnnen die gaat douchen. Dus jij zit dan op die wc te kijken naar die man die lekker kn z'n blote bips zich staat te wassen. En andersom ook. Als je staat te douchen kunnen er meerdere mensen zijn en ook meerdere mensen op de wc die allemaal elkaar zien. Het lijkt me wel spannend maar ik weet niet precies wat ik moet verwachten. En als het 's avonds druk is en ik sta te douchen met 2 andere mannen en er zitten een paar mensen op de wc lijkt me dat wel raar. Dus hebben jullie zoiets meegemaakt en weten jullie wat ik kan verwachten? Het lijkt me engels maar ook wel spannend als ik een beetje op m'n gemak ben. Bedankt voor jullie reacties.

14 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • Lijkt mij zooo geil. en zou er zo vaak mogelijk naartoe gaan op die camping

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je p de foto kijkt met de vrouwen, kun je zien in de spiegels dat de deuren van glas zijn. Het is misschien de kinder ruimte maar de andere deuren zijn dus ook doorzichtig. Ik heb het aan mijn ouders gevraagd Want die zijn er al een keer geweest in ze zeiden inderdaad dat de deuren van glas waren.(en dat die met de halve deuren voor de kinderen zijn) Maar zij vonden de camping zoooo leuk dat we alsnog daar naartoe gaan. Maar dat maakt voor mij niet zo veel uit.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Douchen zou me niks boeien maar met het schijten zou ik toch wel moeite hebben

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Die WC's op die foto.... Nog afgezien van de inkijk, het lijkt me dat het niet zo lekker douchen is in de stank van een ander omdat er pal naast je iemand zit te schijten.


    Maar ik vermoed dat die foto die je ziet gewoon de wasruimte voor kinderen is. Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat dat de enige wc's zijn.
    Er staat op de website ook dat er prive badkamers zijn ....

    Het lijkt me trouwens een hele leuke camping.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb de foto gezien maar er staan jamer genoeg wel tussen schoten. Ik zal het geen probleem vinden als jongens me naakt zien.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Als het niet in de buurt is van waar je woont, zou ik gewoon naakt douchen daar, als het goed is kent daar niemand je.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Nope

    13 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten