Skip to content
7 reacties
480 weergaves

Is mannenverkrachting een ding? wat doe ik nu...

Een goede vriend van mij en ik (wij zijn hetero) bleven slapen bij een vriend van ons, we weten dat hij homo is maar het is niet dat ons dat echt iets kan schelen. We waren uit geweest en zoals gewoonlijk blijven we op die vriend zijn kot slapen, met 3 in zijn bed want de slaapzetel beneden was weg. Nu weet ik dat hij als eens een keer eerder toen ik sliep mijn kont heeft zitten betasten en die vriend van mij ging eens met hem erover praten, maar dat was voor dat dit gebeurde... Nu, na deze fuif waren we zeer zat, het was 5 uur snachts en we gingen slapen. Ik werd midden in de nacht wakker, deze vriend, de jongen die homo is zat mij te pijpen en ik werd wakker van een flash in mijn gezicht, hij was net aan het proberen zich te zetten op mijn penis... van de flits deed ik mijn ogen even open en ik zag dat dus en hij verschoot viel naast mij neer en deed alsof hij sliep... ik was te woezie om te beginnen roepen dus ik heb mij gewoon omgedraaid en ben terug in slaap gevallen. Ik heb het verteld tegen mijn vriend (die naast ons lag te slapen terwijl die gast mij zat aan te raken in mijn slaap, aftrekken , pijpen, wie weet hoeveel fotos maken van mij en mijn penis terwijl ik daar lag...) eerst geloofde hij me niet maar blijkbaar toen ik in de badkamer zat heeft hij het gevraagd aan de dader/homovriend en hij heeft bekend... Ik weet nu echt niet wat te doen, dien ik klacht in of niet? Oke het is een vriend maar ik kan amper slapen en ik denk constant aan wat er gebeurd is en aan het molent dat ik wakker werd, ik zit te piekeren of ik een soa heb opgedaan door hem en over al die fotos dat hij misschien heeft, ook over het feit dat hij me naakt heeft gezien... ik voel mij vies en schuldig en ik heb raad nodig aub. Daarbij heb ik ook schrik om aangifte te doen bij de politie want verpest ik dan die ene vriend/dader zijn leven niet? Hoe gaat mijn andere vriend reageren? Ik wil hem niet kwijt als vriend door dit te doen en weet niet of hij wel gaat kiezen voor mij dan. (Ja ik heb dit al eens gepost in het deel seks tegen je zin maar niemand reageert daar...)

18 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • @jongen 22 bedankt voor je reactie, ik weet nog steeds niet 100% wat ik moet doen maar ik kan het er ook niet zomaar bij laten aangezien ik er steeds aan moet denken en ik niet het type ben dat vergeeft, ik heb echter wel nog tijd nodig om na te denken maar het is stom dat ik het aan niemand durf vertellen omdat ik mijzelf zo vies voel

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen20; niet beginnen met het uitlokkingsargument en daarmee het slachtoffer de schuldige maken dat is ronduit respectloos. Net zoals die meid van 20 die hier zeer respectloos op reageert. Mijn respect voor haar is sowieso weg...     In ieder geval. Heftig verhaal! En zeer moeilijk wat je hier mee kunt. Dat jezelf vies voelen en er psychische problemen mee hebben is overduidelijk verkrachting.     Helaas, je kunt wel aangifte doen, maar in dit geval wordt het woord tegen woord, aangezien het 'bewijs' (zijn genetisch materiaal op jouw lid) allang is weggewassen. Je hebt wel een onofficiële schuldbekentenis, maar die kan hij net zo makkelijk weer intrekken. Toch gaat het gezegde: Niet geschoten is altijd mis. In dat opzicht moet je zelf weten wat je gaat doen. Hij heeft de wet overtreden en jouw gemoedstoestand geruïneerd, keep that in mind.     Een soa laat je onderzoeken bij de huisarts. De reden waarom hoef je niet te verantwoorden. Je wilt gewoon een soa-test. Klaar.     Wat betreft de vriendschap tussen jou en deze homo-'vriend'. Gelijk laten vallen. Als hij jou verkracht heeft hij geen respect voor jou, dat is nu wel duidelijk... Vrienden doen dit soort niet met elkaar op déze manier.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Lezen?

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • @1 als je het al te veel vindt om te lezen dan kan je me ook niet helpen @2 nope echt gebeurd exact zoals het er staat lol @3 Aah maar ik heb niets uitgelokt hoor?! Wij 2 blijven altijd bij de "dader" op zijn kot slapen nadat we zijn uitgeweest, ale zoiets verwacht je ook niet van iemand dat je kent

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Tegen je zin altijd fout, Dan met 3 jongens in één bed is wel veel.Op de bank had ook gekund toch? Omdat hij al eens eerder aan je gezeten had,maar aan verwijten heb je niets. Allereerst voor je rust ga naar een dokter en laat kijken of je een soa hebt.Je hoeft echt geen uitleg te geven van wat en hoe er iets gebeurd is. Dan als het een echte vriend is praat met hem, en eis dat je de eventuele foto;s terug krijg ,zo niet kun je hem dreigen met aangifte. Die foto's heeft hij geen recht op.
    Maak het duidelijk dat dit echt de allerlaatste keer is, als hij wil luisteren en je de foto's terug geeft zou ik geen aangifte doen,wel afstand nemen van hem door niet weer bij hem te logeren,laat staan in één bed,en misschien niet weer zoveel drinken dat hierdoor bij hem de grenzen worden over schreden door ongewild ongewenst gedrag en handelingen te vertonen.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo
    Je verhaal lijkt me een klein beetje gefantaseerd, maar ik zal het toch als waar beschouwen. Je moet dit zeker aangeven. Je "vriend" heeft tegen je zin seks met je gehad. Dit is dus ronduit verkrachting en kan niet door de beugel. De foto's zeker niet, want hij kan je er daarna mee chanteren. Ook maakt dit de verkrachting alleen maar erger en serieuzer. Ga naar de politie en geef dit aan. De foto's zullen vernietigd moeten worden en je "vriend" zal de nodige tijd hebben om hier over na te denken. Als je echte vriend je hier niet bij steunt, is hij geen echte vriend. Er zijn altijd mensen die je echt steunen.
    Dat je zelf erover nadenkt om naar de politie te gaan, wijst erop dat je dit echt niet oké vindt.
    Schrijf een reactie van hoe dit is afgelopen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarom zo lang verhaal, heb geen zien om alles te kezen!

    20 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten