Skip to content
14 reacties
547 weergaves

Rukken

Hoi allemaal, al mijn vrienden rukken en ik ben de enigst in de hele groep die het niet doet. Ook vragen ze wel is of ze het dan samen willen doen maar ik denk dat het gewoon vies is.. IS het wat zij zeggen normaal of hebben jullie hier ook andere meningen over (heb het zowel over rukken en die vraag)

14 jaar
8 jaren geleden

14 Reacties

  • Mijn eerste keer rukken was ook in groep, met een groep vrienden op 14 jaar voor het slapengaan allemaal in boxer tandenpoetsen toen ene zei dat hij een stijve kreeg en wou rukken, 2 stemden dadelijk in en ik heb toen de rest gewoon nagedaan, heel fijne ervaring die je nooit vergeet, moet je niet laten schieten!

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • rukken is niet raar voor jongens, alleen begint de ene jongen er eerder aan dan de ander. Het is lekker en je leert je eigen lichaam kennen. Fijn als je straks met een ander sex hebt dan weet je wat je lekker vind en ben je zekerder van jezelf. aftrekken met vrienden is wat anders. Alleen als je het zelf wilt mag je het doen, het hoeft niet net als sex met iemand. Het is een eigen keus. meeste jongens trekken wel, er is ook een klein percentage die dat niet doet, maar weinig. Soms ligt dat aan de opvoeding, je voelt je schuldig of vies of een andere reden. Probeer er achter te komen waarom. Laat je niet pushen. Maar trekken kan super geil zijn en is niet raar.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Rukken is iets geweldigs, en samen rukken is nog beter! Doe het vooral en geniet er van!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben pas op mijn 16de beginnen rukken, iedereen doet het wanneer hij er klaar voor is dus voel je zeker niet verplicht. Maar moesten je vrienden het doen in groep zou ik toch meedoen, leuke ervaring en zo sluit je jezelf niet uit.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Rukken is op zich vrij normaal, maar die vraag hangt ervan af. Die jongens willen dan experimenteren met iemand... Het is natuurlijk aan jouzelf of je daar in meegaat of niet.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Zeer normaal, wat is er vies aan??

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat?!! Jij krijgt de kans om samen te fappen en je doet het niet?! Het is niet vies. Alle jongens, overal ter wereld, rukken. Probeer het gewoon eens

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is helemaal normaal, zoveel vrienden groepen rukken met elkaar. Gezellig. Ga alleen niet aan andermans lul zitten dat vind ik persoonlijk best wel gay, maar als jij het fijn vind doen. Als je het echt niet wilt gewoon niet doen.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • doe daar ook niet aan .

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Aan 14 jaar zijn er nogal wat jongens die rukken, dat is dus niet raar. En sommigen vinden rukken vies en doen het niet, dat is ook niet raar.

    Vragen om samen te rukken is wel een beetje specialer en misschien wel zelddzamer.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is normaal, maar als je het nog niet doet, is dat niet erg. Denk je dat seks vies is, of slecht? Dat zijn dan tegennatuurlijke ideeën. Kan je niets aan doen als je zo opgevoed bent, maar je zou er voor jezelf langzamerhand wel anders over kunnen gaan denken, wellicht leer je er dan een keer gewoon van genieten.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben homo en voor mij is het lekker maar het is ook normaal op jullie leeftijd

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is normaal dat jer vrienden rukken Dat ze met jou willen is ook redelijk normaal dat ze met jou wille rukke (dat Lees ik heel vaak hier )

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je het vies vind ben je denk ik niet helemaal normaal. Sowieso vind ik het raar als je vies van jezelf bent. Dus ik vind dat jouw vrienden gelijk hebben omdat het niet "vies" is. En al helemaal niet als het van jezelf is.

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten