Skip to content
7 reacties
292 weergaves

weer opgewonden

Hoi ik ben een jongen van 13 jaar oud en ik fap soms maar ik krijg nooit zegma die huid van mn lul over mijn eikel.... wat moet ik doen??

en ik ben op zoek naar nieuwe dingen kwa sex enzo, seks hebben doe ik natuurlijk niet maar will wel weer eens opgewonden raken (op een andere manier)....

groetjes jongen 13 jaar

13 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • ik ook en probeer met nivia veel probeeren en toch in orde komen

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was 12 ofzo en ik was behoorlijk geil en toen wou k gaan rukken en toen had k mn voorhuid nog niet over mn eikel en toen heb k een keer mn voorhuid helemaal naar achter getrokken toen hij slap was en toen hard laten worden probeer dat anders een keer dat lukte bij mij ook

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit zul je misschien raar vinden, maar je zou kunnen proberen in je eigen mond/op je eigen gezicht te spuiten Dan ga je op je rug/nek liggen en doe je je voeten voorbij je hoofd zodat je penis boven je hoofd hangt, en dan aftrekken Je kan ook proberen met je anus te spelen

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik had ook een veel te nauwe voorhuid en de schoolarts had het ook over besnijden. Mijn ouders lieten de keuze aan mij over en ik wilde dat niet, en het is uiteindelijk toch nog goedgekomen door de huid op te rekken. Het gaat allemaal heel langzaam dat oprekken (wel maanden !) maar als ik jou was zou ik dit gewoon eerst proberen.
    Je moet gewoon heel veel rukken , en zovaak mogelijk je velletje naar achteren proberen te halen totdat het net geen pijn doet. Dus ook iedere keer als je opstaat, gaat plassen , douchen enzo. Liefst in bad, en liefst gebruik je ook een beetje Nivea, daar wordt je huid soepeler van.
    En je moet de boel niet forceren.

    Je bent echt niet de enige 13 jarige die dit heeft. In mijn geval kon ik mijn velletje helemaal niet naar achteren doen, ook niet toen ie slap was. Maar het is uiteindelijk helemaal goedgekomen. Dat was pas toen ik 16 was trouwens.

    Mocht het op deze manier niet lukken , of krijg je echt last ervan , dan kun je je altijd nog laten besnijden.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat die laatste jongen 19 zegt, heb ik ook gehad. Problemen vanaf m'n 6e en uiteindelijk besneden op m'n 8ste. Hadden ze gewoon meteen moeten doen, dat had veel pijn en gedoe gescheeld. Geloof ook niet zo in die zalfjes en oefeningetjes. Zeker als je al 13 of ouder bent, is het volgens mij gewoon het beste om de voorhuid weg te laten halen. OK t is even een stap en ziet er anders uit na afloop, maar echt het voelt en ziet er stukken beter uit. Niks om bang voor te zijn.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Vanaf de geboorte zit de voorhuid bij een jongen vast aan de eikel. De voorhuid laat met de tijd los en als je de pubertijd ingaat zouje voorhuid in princiepe volledig los moeten zitten van je eikel. Toen ik 12 was gin mijn voorhuid ook maar tot halverwege mijn eikel en af en toe bij het rukken scheurde de voorhuid iets verder van mijn eikel af. Dit deed best wel pijn toen der tijd maar dat genas allemaal heel snel. Ik ben nu 19 en alles werkt zoals het zou moeten werken.

    Dus mijn tip is dat je het voorlopig lekker laat zitten en als het over een paar jaar nog steeds vast over je eikel heen zit je toch wel even langs de huisarts gaat. Het is helemaal niet beschamend om langs de huisarts te gaan met geslachts problemen. Een groot deel van de mensen hebben dit en de doktoren zijn wel wat gewend.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Lulleke laten afzetten amputeren nee nee om te lachen. Gewoon naar de dokter en u laten besnijden de korte pijn .Wand volgens mij zijn zalfjes en dergelijke allemaal larie en apekool. Ikzelf ben besneden van mijn 8 jaar was zelfs zover dat het helemaal niet meer naar achter kan .(de huid dan ) het beste .

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten