Skip to content
8 reacties
137 weergaves

Seksueel mishandeld

Hallo,   Toen ik klein was ben ik seksueel mishandeld. Ik vond het op die leeftijd wel prettig, ik wist nog niet echt wat het betekende. IK heb gehoord dat meestal als iemand jouw seksueel mishandeld, hij / zij ook seksueel mishandeld is. Het probleem is. Ik geil op 12, 13 jarigen. Is dit raar op mijn leeftijd? Komt dit doordat ik seksueel mishandeld ben? Ga ik nu ook zover dat IK kinderen seksueel ga mishandelen? (Wat ik het liefst NIET wil.) Bedankt voor het antwoorden!

14 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Mishandeld zijn, klinkt knap kote. Maar tegelijk zeg je, topicstaretr, dat je het wel prettig vond. Dan ben je dus niet mishandeld, maar mogelijk wel misbruikt. Misbruiken is als die ander het fout doet, mishandelen is wat jin zelf ervaart. En, als jij het toen niet erg vond, dan zul jij om die reden geen andere jonge(tje)s gaan misbruiken.
    Of, kan natuurlijk ook, dat je nu, achteraf, vindt en het zo ook voelt dat je mishandelt bent.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo item-jongen 14, geilen op jongeren heeft niets met je verleden te maken. Ik zelf was 15 en ging met mijn neefje van13 jaar experimenteren. Moet er wel bij zeggen dat hij het was die daartoe ook uitdagende aanleiding gaf.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • hoi forumstarter,     Ik heb heel vaak geprobeerd mijn moeder te steunen etc. maar ze maakt zichzelf gewoon gek. Haar broer is vreselijk streng gelovig en denk dat homo's zo zijn doordat een demoon hun overneemt als het waren. Dat gelooft zij natuurlijk niet, maar daar werd ze wel heel overstuur van. neemt ze 3 dubbele dosis medicatie en is ze de hele nacht aan het huilen. Heb haar een knuffel gegeven en geprobeerd met haar te praten, maar als ik naar school moet de volgende dag en ik niet kan slapen door haar ben ik pissig.     Vorig schooljaar had ik mijn (vorige) mentor al in kennis gesteld dat dit gaande was. Dit jaar heb ik het mijn nieuwe mentor pas een maand geleden kunnen vertellen, omdat ik bang was en mij eerst niet prettig genoeg voelde om er met haar over te praten. Ben heel blij dat mijn beste vriendin mee is gegaan om mij te steunen toen ik het ging vertellen aan mijn mentor. Voel me vaak wel erg alleen aangezien de meeste ''vrienden'' die ik had nep vrienden waren. die beste vriendin is een van de enige die ik echt kan vertrouwen, maar zelf heeft ze ook erg veel problemen. Daar kan ik jammer genoeg haar niet mee helpen.     Als het echt niet gaat ga ik wel naar een andere school, denk ik.      

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • (Forumstarter) Beste jongen 15 hier boven mij. (21 oktober 09:56)
    erg vervelend om te horen dat je moeder depressief is. Je moet haar zo veel mogelijk steunen en alles eraan doen om aan je moeder te laten weten dat het leven wel zin heeft. Ik weet niet of ik overdrijf met die tip, maar je begrijpt me wel. Ik ben zelf ook heel erg gepest op school. Dit jaar ben ik naar een andere school gegaan daardoor. Ik heb nu de BESTE TIJD van mijn leven. Je moet niet te lang wachten met gepest worden. het beste is om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Ik neem aan dat je dit al aan je mentor hebt verteld. Als het echt niet meer gaat, en je verliest steeds meer zelfvertrouwen, raad ik je toch echt aan om van school te veranderen. Dit is mijn advies, dus ik zeg niet dat je er iets mee hoeft te doen :). Als je weer iets kwijt wilt kan je dat altijd op dit forum schrijven. Het maakt me niet uit als het zo'n lang berichtje is. Hopelijk heb ik jou hiermee geholpen.

    F.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Maargoed: Ik val dus op jongens tussen 15 en 17 jaar, soms zelfs 18. Er zijn ook mensen die bijvoorbeeld 14 zijn maar vallen op mensen van 10 jaar of zelfs 21. Het is dus helemaal niet zo raar op jouw leeftijd. Zou kunnen komen doordat je zelf sexueel mishandeld bent, maar dat hoeft niet. Het kan ook zo zijn dat je gewoon op jongere mensen valt, is helemaal niet erg. Ik denk niet dat je zo ver zou gaan dat je zelf iemand zou verkrachten, maar als je wel rare dingen gaat doen met mensen kan je misschien beter hulp zoeken. Zelf ben ik gebruikt toen ik in groep7 zat. Eerst wist ik niet echt wat ik deed.. ik trekte af met een andere jongen van dezelfde leeftijd. De 2e x dat dat gebeurde wilde hij dat ik hem pijpte. Had het wel gedaan, maar had er later toen wel spijt van omdat hij niks bij mij had gedaan. Ik kreeg rond die tijd ook sexuele voorlichting, toen realiseerde ik me dat we echt fout bezig waren. Toen hij weer wilde dat ik hem pijpte zei ik nee, maar uiteindelijk werd ik toch overgehaald/beetje gedwongen. Daarna nooit meer met hem afgesproken, gelukkig. Eigenlijk zouden basisscholen al vanaf groep 6 sexuele voorlichting moeten geven, want bij mij ging het duidelijk fout. Door de ervaring doe ik wel eens rare dingen. Een keer in de vakantie ging ik bij een vriend (die ik best knap vind) logeren. Toen we gingen slapen sliep ik gelukkig op een matje, anders had ik echt wat bij hem gedaan, denk ik... Die ochtend ging hij douchen (ik douch altijd savonds omdat ik 2 x op een dag een beetje te veel van het goede vind). Hij gooide zijn kleren in de wasmand, maar ik met mijn zieke geest spitte door zijn kleren en pakte zijn boxer er tussen uit. Je kan wel raden wat ik daarna deed. Voel me nu nogsteeds heel smerig. Heb ook een keer op de camping wat gedaan. Mijn ouders hadden een huisje gehuurd. Tegenover ons stond een tent met een stelletje. De man vond ik gestoord knap. Ze wielrende best veel in van die pakjes. Een nacht hadden ze hun pakken aan een waslijn hangen, om ze te drogen. Ik, met mijn nog ziekere geest sloop er heel laat in de nacht heen, pakte zijn pak, rook er aan en deed hem aan... Als ik er nu aan terug denk kan ik mezelf wel t ziekenhuis in slaan. Gelukkig heb ik daarna veel meer controle over mezelf gekregen, want alle kansen die ik kreeg om datsoort dingen te doen heb ik niet gepakt. Dat waren heel veel kansen. Ik denk dat ik naast dat pedo gedrag nogsteeds niet helemaal 100% ben aangezien mijn ma zwaar depressief is (al erg lang). Word zelf gepest op school omdat ik gay ben, word wel wat tegen gedaan, maar ze stoppen niet. Sorry als je er niks meer van snapt: het is kwart over 1 in de nacht. ?? ik slaap waarschijnlijk pas weer om 3 uur, alweer.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Vervelend om te horen dat je mishandelt bent. Vaak is het al moeilijk om dit toe te geven.

    Jij bent zelf 14, dus dat je valt op 12, 13-jarigen is niet zo heel gek. Als je ouder wordt en die leeftijd van degenen waar jij op valt verschuift niet mee, dan wordt het natuurlijk een ander verhaal. Maar nu zou ik mij er niet zo druk over maken.

    Ook is het zo dat het feit dat jij mishandelt bent, niet meteen betekent dat jij anderen ook gaat mishandelen. Zoals je het nu beschrijft lijkt het mij niet erg waarschijnlijk. Als je het niet wilt, is de kans denk ik vrij klein dat het gebeurd.

    Als je er toch niet helemaal gerust op bent dat het goed gaat kun je eventueel de kindertelefoon bellen. Misschien dat een goed gesprek met een van de vrijwilligers daar je gerust kan stellen. Of je beter kunnen helpen hoe hier mee om te gaan.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi, Naar dat je vroeger sexueel mishandeld bent! :/ vaak als iemand jou sexueel mishandeld is diegene zelf ook zelf ook mishandeld geweest inderdaad. Dat je op 12 en 13 jarige geilt is niet zo erg, aangezien je zelf 14 bent. 1 a 2 jaar is niet zo heel veel, dat kan nog wel. Ik val zelf op jongens tussen de 15 en 17 (

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Orps haha stomme telefoon gaat niet goed

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten