Skip to content
15 reacties
9210 weergaves

Ervaringen ivm naakt zijn in ziekenhuis

Jongens die in de puberteit dus een onderzoek hebben meegemaakt waarbij ze naakt waren of in.ziekenhuis waar ze gewassen werden . Wie deelt er zijn ervaring

17 jaar
8 jaren geleden

15 Reacties

  • Snap goed dat juist een verpleegster maakt dat je een stijve krijgt, en je daarvoor schaamt en tegelijk opwinding voelt.
    Een erectie krijgen is doodnormaal voor een dokter en voor verpleegkundigen, en op zich wéét je dat wel, maar dat maakt het niet beter.
    Zelf heb ik het ook gehad, dat een dokter mn ballen betastte, voelend of ze goed ingedaald waren. En omdat ik een knap lange voorhuid heb kon ik die niet goed terugtrekken. Dat kwam door een voor die lange voorhuid te krap toompje. Dat heb ik dus laten verhelpen. Daarvoor werd door de dokter dus wél bekeken wat mijn probleem was, en daarvoor moest dus echt mijn voorhuid vér naar omlaag gestroopt worden. Dat mocht ik zelf doen, maar stond dar dus wél met een stijve, die zelfs lekte, pfff.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Om te beginnen; echo maken van je teeltballen is zeker wel mogelijk! Helemaal niks bijzonders dus en geen onzin.   Ikzelf ben op mijn 18e geopereerd aan de voorhuid, die is geheel weggehaald. Ik had daar last van als ik een erectie had.   Eerst voor een onderzoek bij de uroloog geweest en die heeft de penis helemaal nagekeken en ik kreeg een aantal vragen. Ik hoefde voor het onderzoek geen erectie te hebben en heb ik ook niet gehad.   Voor een besnijdenis moet je naar het ziekehuis en word je voor een dag opgenomen. Ik vond het wel genant toen al snel een jonge verpleegster kwam voor de algemene controles en ik kreeg gelijk twee zetpillen. Dat was wel even schrikken moet ik zeggen.   Van de besnijdenis heb ik zelf niks meegemaakt, ik had gekozen voor algehele narcose. Dus wat er allemaal in de operatieruimte is gebeurt, geen idee en dat vind ik ook wel best.   Daarna komt de uroloog nog even een nacontrole doen, ook daar was die verpleegster weer bij. Voor haar schaamde ik me het nog het meest.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen van 20, het kan toch echt hoor! Echo van teelballen word veel vaker gedaan?? zoek maar eens op internet is vast iets over te vinden, omdat et echt zo is, heb et namelijk zelf ook gehad

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • jonge 14 lol waarom zou je zoon verhaal verzinnen?? je liegt namelijk dat je barst. als er iets met je zak is worrfen daar geen echos van gemaakt dat kan heen eens door veiligheids redenen. jmmr dat je het nodig leek te vibden zomaar iets te brabbelen.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Nee, maar waarom zou je bang zijn toch? Zr kijken hem er heus niet af hoor

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je daar dan door zo'n sexy jonge verpleegster gewassen word zou ik idd ook wel snel een stijve krijgen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Een stijve in een ziekenhuis hoort er gewoon bij, kun je niet tegen houden en vind niemand erg ook. Gênant is het wel als er (voor)geil uitloopt, maar tja, ook dat is niet te voorkomen, je bent in je hoofd gewoon ermee bezig, en dan gaat je pik gewoon lekken. Ze maken er bij een onderzoek nooit een probleem van.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • ik heb best lang in het ziekenhuis gelegen toen ik 13 was voor mijn rug en kon toen ook het bed niet uit. toen ben ik natuurlijk ook regelmatig gewassen door de verpleging zowel mannen als vrouwen. het maakte me niks uit dat ze mijn piemel en ballen wasten, dat moet nu eenmaal gebeuren en schaamde me niet. ik kreeg trouwens wel bijna altijde een harde. nu een jaar later gaat het gelukkig heel goed.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Sorry topic starter maar dt word iets te prive!! Sorry maar mag ik vragen of je xelf iets heb met ziekenhuie ofzo?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi jongen van 14, ik heb da tinderdaad ook toen gelezen over die echo en dat je dan jammergenoeg de diagnose te horen kreeg van kanker, .... zo erg voro jou, zo erge problemen had ik inderdaad niet verwacht via dit onderwerp. Heel moedig van u om dit te delen. Mag ik vragen hoe het nu met je is .... Krijgt u chemo , Is er een operatie moeten gebeuren ? Ik snap wel dat het misschien te persoonlijk is om te delen via dit forum ... Echt van harte beterschap !!!

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen van 15 met liesproblemen: wat had e dan aan je leis, hoe is dit verholpen? Je moest 4 of 5 maal teruggaan voor zo een onderzoek, dan werd je dit wel wat gewoon zeker, blijft wel raar denk ik he, helemaal naakt daar liggen bij een dokteres.... kreeg je dan effectief een erectie als de dokters in je leis voelde ...

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi topic starter ik heb zelf ook een ding aangemaakt met de vraag toen over echo, helaas is er toen uit gekomen dat er kanker zat in een van de teelballen,en inderdaad ja het was wel even gek als een dokters assistentje je ballen aan het scheren js terwijl ii me zelf ook scheer daar beneden dus ze hadde van te voren ook effe kunne melde dat het geschoren moest zijn dan had ik het zelf weg kunnen scheren!!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben topicstarter dus. Vraagje aan jongen v 14 die echo v ballrn.moest laren doen... xzt was het resultaat dan...hopelijk niks ernstig. Die assistentie die ballen scheerde was heel gek zeker ....

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi Topicstarter,
    Ik had ooit een probleem bij mijn lies, daar heb ik meerdere onderzoeken gehad. De lies zit natuurlijk heel dichtbij mijn (Ik geloof redelijk gemiddelde) penis, dus moest ik altijd mijn onderbroek ook uittrekken. I.v.m. douchen bij de hockey vind ik het niet erg om naakt te zijn voor anderen. Ik trok mijn onderbroek bij het eerste onderzoek wel aarzelend uit, vond het wel een beetje "spannend". De dokter deed gewoon alsof het er niet zat, ze keek naar mijn lies, daar hebben mijn genitaliën niks mee te maken... (De dokter vroeg wel mijn moeder om de kamer te verlaten, als hij dit niet had gevraagd had ik dit wel gedaan)

    Bij het 2e onderzoek ging alles makkelijker, alleen ik had een vrouwelijke dokter. Dit vond ik wat raarder. Het enige wat zij heeft gezegd over mijn mannelijke zone, is dat het er prima uitzag (niet klein en niet groot)en dat ik me niet moest schamen als ik een erectie krijg als ze er per ongeluk aanzat.

    Het eerste onderzoek was op mijn 14e, de 4 à 5 die volgde waren toen ik 15 was. Ik hoop dat dit je helpt.

    ~ I

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo jongen 17 Ik heb wel ervaring met het ziekenhuis en naakt zijn!! Een poos geleden ben ik bij de dokter geweest voor men ballen de ene was groter en dikker dan de ander, toen ik na lang nadenken toch maar een afspraak maakte moest ik op een vrijdag naar de dokter. Van te voren mezelf effe goed gedouched natuurlijk haha, toen ik daar kwam was ik snel aan de beurt. Ik kwam binnen en toen vroeg de dokter me wat dingen en toen ging het onderzoek beginnen. Eerst moest ik me broek alleen uitdoen en ging die door men boxer heen aan men ballen voelen daarna moest toch echt men boxer uit. Nou daar sta je dan als 14 jarige volop in de puberteit. Men broek en boxer helemaal op men enkels, de dokter voelde aan men ene bal en toen aan de andere bal, daarna duwde er zachtjes tegen aan om te kijke of hij wat kon voelen. Na het onderzoek mocht alles weer aan en vertelde de dokter dat ie me naar het ziekenhuis wou sturen voor een echo, nou bij het ziekenhuis weer eerst praten en toen begon de behandeling weer,, gelukkig waren men ouders op de gang. Voordat het onderzoek begon scheerde de dokters assistente een beetje zakhaar weg #kutzooi haha nou toen moest ik men broek en boxer uit doen en op een stoel neerleggen. Daarna vroeg de dokter mij of ik weleens aftrok; vol schaamte zei ik eerlijk dat ik weleens aftrok, toen vroeg de dokter mij of ik bezwaar had als ik dat daar wou doen zodat ze men sperma ook konden onderzoeken, daar had ik geen bezwaar tegen!! Ik moest me in een kamer aftrekken en jn een soort potje men zaad lozen. Daarna alles verder schoongemaakt en toen gingen ze de echo maken dat voelde besr koud en deed een beetje zeer omdat ze best hard moesten drukken. En owja men lul werd wel beetje stijf door de kouwe gel op men balle haha maar de dokter zei dat dat normaal was!! Dit was mijn verhaal.

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten