Skip to content
5 reacties
1039 weergaves

Vragen over penis

Wrm is men eikel paars als k een stijve heb??? En waarom is men voorhuid beetje strak als k een stijve heb?? Alvast bedankt ;)

14 jaar
8 jaren geleden

5 Reacties

  • je blijft je voorhuid naar achteren dragen om niet meer zo overgevoelig te zijn. ook is het makkelijker om een korte voorhuid te hebben (en te houden) voor schoonmaken enzo. een teruggetrokken voorhuid voelt eerst vreemd maar als je eenmaal gewend bent best lekker? ik moest er ook aan wennen na m'n besnijdenis, dat duurt een paar weken. dan is het best lekker. heb dat ook wel van oudere jongens gehoord die hun voorhuid altijd naar achter hebben.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarom dragen jullie je voorhuid nog steeds naar achteren? Want jullie eikel zal nu wel minder gevoelig zijn. Voelt een teruggetrokken voorhuid lekker?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Inderdaad, als je voorhuid goed naar achter kan na die oefeningen, dan kan je hem beter naar achter houden. Het is even wennen en je zal vaker een stijve krijgen, doordat de eikel zo tegen het stof van je boxer wrijft.

    Die van mij wordt ook niet zomaar meer stijf als ik hem ontbloot erin leg.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • De mijne wordt ook paars als ik lang stijf ben en dat is omdat er meer bloed in zit dan. Gewoonlijk is hij roze en als ik lang in een zwembad ben gebleven is hij heel bleekjes.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Je eikel is ook paars als je geen stijve hebt, alleen zie je hem dan waarschijnlijk niet. De paarse kleur komt doordat de huid daar heel dun is. Je eikel wordt nl. heel goed doorbloed, vandaar de paarse kleur, net als bijv. bloedvaten. Je voorhuid is nog strak omdat hij denk ik altijd over je eikel zit. Je kunt het beste wat oprekoefeningen gaan doen om hem wat losser te maken. Dat is wel zo prettig als je comfortabel wilt plassen maar zeker als je wilt rukken of seks wilt hebben. Als hij goed terug kan, kun je proberen je voorhuid wat vaker teruggetrokken in je boxer te doel. Je eikel wordt dan vanzelf wat minder gevoelig, je voorhuid losser en ook de paarse kleur zal dan wat meer rose worden. De eikelhuid wordt dan nl. ook iets dikker en dat geeft een andere kleur.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten