Skip to content
12 reacties
2413 weergaves

Aftrekkende man in de bosjes

Ik heb best wel een rare ervaring gehad een tijdje terug. Bij ons vlakbij waar ik woon heb je een soort bos.Ik was daar aan het biken en zag een fiets staan zonder iemand erbij. Ik ben erg nieuwsgierig dus ging ik in de bosjes kijken of daar iemand was. Toen zag ik een man die zich aan het aftrekken was. Hij zag mij ook. Ik schrok helemaal niet eigenlijk want ik werd er erg geil van. Ik ben naar hem toegelopen en heb mezelf toen ook afgetrokken. Daarna hebben we nog wat gepraat op een bankje. Hij zei dat hij het erg spannend vond en hij gaf ook zijn adres. Ik zou best wel naar hem toe willen gaan, maar hij is denk ik iets van 30 ofzo en ik 14. Wat vinden julie? En wie heeft zoiets met een man eens meegemaakt?

14 jaar
8 jaren geleden

12 Reacties

  • Wow jongen 16, dat is ff schrikken ja! Zou ook echt niet meer naar die plek gaan idd. En buiten aftrekken is wel geil ja. Raar dat die man kwaad op je werd. En nee ik ga niet naar hem toen. Thx!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • In je geilheid kun je rare dingen doen, voor je het weet rol je in een klote situatie. NOOIT naar die man toegaan, je kunt ook hele spannende dingen doen met leeftijdgenoten.
    Zelf heb ik het andersom meegemaakt, ik had me in het bos afgetrokken (heel opwindend, in de openlucht, met een kans dat je betrapt wordt).
    Toen ik weer weg wilde fietsen kwam er een kerel aan, die zag mijn nog half stijve in m'n wielerbroek, en hij vroeg of hij me af mocht trekken. Ik schrok me dood, en fietste vlug weg.
    Hij riep me kwaad na, dat hij me volgende keer wel zou pakken.
    Nu ga ik dus niet meer op die plek aftrekken, hoe geil ook.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey jongen 19. Thx! Ja was ook mega geil!!! Ik heb die man idd niet aangeraakt. Je hoort wel eens over ziektes en zo, of een soa. Zou niet weten hoe ik dat thuis zou moeten uitleggen. Dus heb er wel goed aan gedaan om niet naar hem toe te gaan. Maar als hij dat toen bij de bosjes had gevraagd had ik miss wel meegegaan. Beetje dom eigenlijk dat ik er achteraf over nadacht wat er mis had kunnen gaan.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik kan me goed voorstellen dat je het reuze geil vond jezelf af te trekken voor zijn ogen. En ja, je hebt groot gelijk dat je niet naar hem toe ging thuis, is toch best riskant inderdaad. In die bosjes kán ook wel riskant zijn, hij kan met zijn sperma handen zomaar jouw pik aanraken, is toch niet echt veilig. Neemt niet dat het kijken en je aftrekken voor zijn ogen bloedgeil kan zijn. Blijf vooral goed nadenken.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik weet niet of je dat moet doen dat is wel iets waar je goed over moet nadenken maar mocht je wel gaan dan een telefoon bij de hand houden zodat als er wel iets gebeurt wat je niet wil je meteen iemand kan bellen.
    Natuurlijk mag hij geen seks met je hebben alleen als jij dat wel wil en er gebeurt niets wat je niet wil dan zal er ook geen politie bij komen en mocht dat wel zo zijn en jij bent gewoon eerlijk dan zal er ook niet echt een zaak van worden gemaakt of hij moet vaker in aanraking met justitie in aanraking geweest zijn.
    Zelf val ik niet op oudere mannen maar ik heb wel op me 14 de eens met een jongen van 18 jaar seks gehad maar dat was 100% vrij willig al kon hij daarna wel een paar dagen slecht lopen :)

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • goed besluit: veel te riskant en die vent is strafbaar volgens mij. blijf er vandaan!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey jongen 18. Ja is miss ongeloofwaardig, maar is toch echt zo gebeurt als ik schreef. Zou kunnen dat hij pedo is, maar zeker weten doe ik dat natuurlijk niet. Ik ken die man helemaal niet. En de een loopt weg, nou ik deed dat dus niet omdat ik het vetspannend vond en geil werd, dus.

    Maar je schreef dat je het deels ongeloofwaarding vindt en toch schrijf je dat ik niet naar hem toe moet gaan? En hij lokt me niet want hij heeft alleen zijn adres gegeven. Hij heeft me toen niet meegevraagd om naar zijn huis te gaan. Ik snap ook niet waarom hij dat niet deed maar wel zijn adres gaf. En zoals ik eerder schreef heb ik al besloten niet naar die man toe te gaan. Ik durfde het wel in de bosjes, maar echt naar die man zijn adres toe gaan durf ik niet.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Het stuk dat je hem tegen komt vind ik geloofwaardig maar dat jij dan ook gaat aftrekken bij die man en dat hij zijn adres geeft dat vind ik wat minder geloofwaardig. Want dan is het een pedo een normaal persoon had daarbij weggelopen zowel in jouw situatie als in de situatie van die man.

    En zeker niet naar hem toe gaan want je weet nooit of hij te vertrouwen is. Als hij je naar zijn huis probeert te lokken.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey meisje 19. Ik weet niet of hij homo is. Maar hij vertelde dat hij mij wel erg spanend vond, dus het zou kunnen. Of bi, zoals ik ben, natuurlijk.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Is denk ik veiliger om inderdaad niet naar hem toe te gaan. Je kent hem eigenlijk nauwelijks.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Denk je dan dat hij homo is?

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Niet 1 reactie? Miss geloven jullie het niet, maar het is toch echt gebeurt. Ik vond het wel erg spannend. Maar ik heb al besloten toch maar niet naar die man toe te gaan. Toch wel riskant als ik dat wel zou doen.

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten