Skip to content
6 reacties
4974 weergaves

sex met andere jongen

Hoi iedereen, Ik ben nu 15 en heb een vraag. Ik en een vriend die kleden soms tegelijk om als we gaan sporten in dezelfde ruimte. Als hij dan in ze onderbroek staat wil ik die naar beneden trekken en pijpen. Moet ik dit gewoon doen en hebben julie tips? Bedankt alvast!

15 jaar
8 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik ben bij hem thuis geweest en we hebben same porno videos gekeken. Toen zei ik "pff heb nu zelf zin in sex" hij zei" ik ook" toen uiteindelijk zei ik "ik wil je wel pijpe" maar dat wou hij niet we hebben wel samen zitte rukke ik hem en hij mij

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb het op de manier hoe hierboven staat (zoals jongen van 18 schrijft) ook zo gedaan met mijn vriend. En dat werkte! Stel dat jij het vraagt en dat hij het helemaal niet wil, en het op school gaat vertellen. Dan kom je echt nooit meer van die naam af, en weet dus iedereen dat je homo of bi bent en gaan ze je inderdaad miss pesten. Niet doen dus! Het is denk ik dus een goede manier zoals jongen van 18 schrijft. Gewoon dus zeggen 'Ik heb zo'n zin in sex.'

    En ja, vertel later eens of het is gelukt.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Is hij ook homo?

    Persoonlijk zou ik eerder een beetje ontspannen iets zeggen van "Man, ik heb zin in sex." Dat is algemeen. Als hij zegt "Ja, ik ook," kan jij zeggen, "Ik wil jou wel pijpen als het mag." Of, vraag hem zich uit te kleden en doe het zelf ook, maar ga bijvoorbeeld op de rand van zijn bed zitten. Dan kan je gewoon zijn penis vastpakken en zeker als hij naakt voor je staat. Als hij verder niet reageert, gewoon beginnen pijpen. Dan merk je vanzelf zijn reactie of hij het lekker vind of niet.

    Ik probeer alleen te zeggen, loop niet te hard van stapel als je niet zeker weet dat hij ook wil. Als hij niet wil, en het wordt ruzie, weet straks de hele school het en je wilt niet gepest worden, neem ik aan.

    Succes en vertel ons je verhaal...

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi allemaal, ik ga morgen met hem afspreken en gaan waarschijnlijk bij hem boven op de kamer zitten kan ik daj gewoon zeggen van mag ik je pijpen? Of hoe kan ik dat dan het beste doen als we alleen boven zijn met broek aan?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Zelfs bij experimenteren is het altijd verstandig om ook omgang met meisjes te hebben. Het voorkomt doorslaan naar jongens, zonder ze aan het tegenwicht van meisjes te hebben getoets.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je geen kniestoot tegen je neus wilt hebben...

    Je kan "per ongeluk" zijn billen of penis aanraken en kijken hoe hij reageert. Je kan vragen of je zijn pik mag zien. Daag hem uit zich te laten pijpen bijvoorbeeld. Of begin zelf met je eigen onderbroek uit te trekken en langer dan normaal naakt te zijn. Eerst naakt, dan doen alsof je je schone onderbroek zoekt. Misschien zet hij wel de eerste stap. Of vraag of hij met je mee wil douchen na het sporten. Dan kan je beginnen met hem te wassen en gaat het veel sneller.
    Maar je moet zeker niet zonder nadenken aan zijn onderbroek gaan trekken, want wie weet hoe hij zal reageren, ook al is hij een goede vriend.

    Ik heb het zelf gehad met een vriend waar ik naast stond met omkleden en ik heb alleen maar zachtjes gezegd "ik wil je pijpen". Hij schrok eerst, maar hij vroeg me de volgende keer wel mee naar zijn huis. jammer genoeg heb ik hem daarna door verhuizing niet meer gezien, maar we hebben een hele gezellige middag gehad samen.

    Laat aub even weten hoe het gegaan is en succes.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten