Skip to content
16 reacties
4533 weergaves

Naakt in het zwembad en sauna?!

Hey iedereen, Ik ga regelmatig naar het zwembad. Dat is gewoon heel leuk enzo, niks aan de hand. Alleen nu is er dus sinds een maandje een nieuw zwembad geopend vlak bij mijn huis. (2.5 km fietsen) Een naakt zwembad! Althans, een gedeelte is naakt, de helf ongeveer. Maar mijn vraag is dus: zou ik gewoon naar het naakt gedeelte gaan? Of zou ik bij het gekleedde gedeelte blijven? Ook is er een sauna waar je ook in je blootje in moet. Als je dat niet doet kan je uit het zwembad worden gezet. Dat is omdat het aangegeven staat dat je naakt moet.

14 jaar
8 jaren geleden

16 Reacties

  • naakt is toch niet fout ? ik vind het prima.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou erheen gaan want ik vind het heerlijk om naakt te zijn en ik ga regelmatig naar het naaktstrand

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • als je één keer naakt gezwommen hebt wil je niet meer met broek.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Naakt is heerlijk

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou het poedelnaakt doen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Bij ons in het dorp hebben wij een naakt zwembad met jacuzie en sauna dit zwembad is dan wel buiten maar de rest is binnen, dit weet ik omdat ik een keer na sluiten een rondleiding kreeg maar dit is dus in ons dorp en veel jongens die ik ken sporten daar en kleden dus in de zelfde ruimete om en dadelijk zien ze me daar naakt of herkenen mensen in de sauna mij ofz, nog ff wachten op onze eigen sauna dan maar ( binne kort bij ons in de schuur )

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Jammer dat je hier niet mag vertellen waar het is maar ik zwem ook het liefst naakt.   Er zijn genoeg jongens en meisjes die dat niet durven maar het is gewoon veel lekkerder.   Ik zou tegen iedereen die het niet durft zeggen om samen met mensen die het wel durven eens mee te gaan je zal merken dat de sfeer heel anders is dan in een zwembad waar je alleen met kleding mag zwemmen meer ontspannen ook.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • M21 volgens mij bedoelt hij een zwembad met ene groot sauna gedeelte. Of een sauna met een zwembad. En dat het zwembad gewoon normaal is en de sauna naakt.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou het zelf niet zo snel doen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • ......een gedeelte is naakt. De andere helft niet..... ???? Hoe hebben ze dat gescheiden dan?
    ......een naaktzwembad geopend...... Er is niet één zwembad in NL te vinden wat continu een naaktzwembad is. We zijn er zwembaden die zo'n 1x/week tot 1x/maand een dagdeel voor naaktzwemmen heeft gereserveerd.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Je moet het helemaal zelf weten: doe waar je je goed bij voelt. Je kunt het ook eens uitproberen en kijken of naakt je bevalt.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb je al schaam of okselhaar?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Als het jou leuk lijkt om daar naakt heen te gaan, zou ik het zeker doen, zeker nu je zo'n goede kans ervoor hebt! Soms zijn er wel regels wat betreft leeftijd dus daar zou ik even naar kijken (soms moet je met een persoon van 18+ zijn als je zelf onder de 18 bent) maar ik zou het zeker doen ja! Heb er zelf nog nooit een goede kans voor gekregen helaas. Is er iets wat je tegenhoud om het te doen?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Zeker doen! Het is altijd plezant om te doen. Zowel naakt zwemmen als naakt in de sauna gaan. En als je je een beetje onwennig voelt, vraag dan zeker een paar goeie vrienden mee! Ik weet zeker dat je dan een geweldige tijd zal beleven! Vorig jaar hebben een paar vrienden en ik nieuwjaar bij mijn thuis gevierd. Eerst gingen we naakt in de sauna (lekker warm) en daarna in het ijskoude buitenzwembad. Natuurlijk krijg je dan in de sauna zo van die mega grote ballen en als je uit het zwembad komt zo een mini lul. Maar daar moet je je niet voor schamen, dat heeft iedere jongen op dat moment wel! ;)

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je het leuk vind om naar het naakt gedeelte te gaan moet je het doen

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je naakt prettig vindt mee je lichaam zou k t gewoon doen, maar er zijn denk k niet veel mensen onder de 16 in een naakt zwembad+sauna Veel plezier daaro ;)!

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten