Skip to content
94 reacties
2511 weergaves

Jouw ervaring al dikke jongen.

Hoe ervaar jij het om dik te zijn, positief of juist niet, en wat kom je tegen, en hoe zit het met vriendschap, kan dus gelden zowel voor hetero als homo jongens.

17 jaar
8 jaren geleden

94 Reacties

  • Of dikke jongens echt vrolijker zijn weet ik niet, maar heb wel een kameraad die ook dik is en inderdaad hij is altijd vrolijk.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Was op de scouting, dit hebt u goed gezien. Neen, vond het niet erg, kan er wel tegen,daarbij wat is er mooier dan met een stel jongens van uw eigen leeftijd te kamperen,de dollen,en van de natuur genieten.Dan ze bedoelden het niet kwaad, en ik ben ook wat onhandig en volg niet alle regels allemaal goed op. Ging wel eens wat goed mis.En dan hadden ze lol als de hop me een uitbrander gaf,maar hij meende het niet zo kwaad. Was een soort ,beetje uitdagen den ander,moet ge tegen kunnen en anders niet in een groep gaan,wat maakt niet uit.Met enkele jongens hebben we nog een groep van 18 en ouder en geen hop meer,dat scheelt,we regelen het zelf.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Vond je het dan nog wel leuk jongen 18 uit Belgie, begrijp dat je het over scouting had, je sprak over de hop. Als ze mij dit deden dacht ik bekijk het maar.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Deze belgische plompe dikkerd was ook altijd een welkome vriend , ze vonden me ook altijd plesant jongeman 20, en een welkome aanvulling in den groep,maar ook een soort aantrekkingskracht om me te grazen te nemen, zovan den dikke kan wel tegen een stootje.grappen,grollen,en lachen om den onhandigheid,en daardoor den berisping van den hop.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ah oké, ik snap het. Soort lotsverbondenheid, zeg maar. Ik heb alle vier de types onder mijn vrienden. Forse, gewone, atletische en magere. Wat mij opvalt is dat de forse jongens de gezelligste zijn (altijd te vinden voor iets leuks of geinigs). De atleten zijn het minst gezellig (alleen maar bezig met hun lichaam).

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Dun of dik mag voor vriendschap niets uitmaken jongen 20, alleen als je dik bent en je vriend is dat ook dan heb je een soort klik,voelt denk ik dan prettiger, zoiets, maar kan het ook niet goed uit leggen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik snap dit hele verhaal niet. Dun of dik? Kan iemand uitleggen wat de kont van een vriend te maken heeft met vriendschap?

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Voor mij heel herkenbaar, met mijn vriend uit het studentenhuis.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • We zijn 2 jongens en ik ben ook stevig,mijn vriend ook maar ik iets meer.
    Wij houden alle twee van stevig voor jongens dan, maar met meisjes hebben we niet zoveel. We zijn liever samen hebben we ontdekt,maar voelen ons geen homo, niks geknuffel of gezoen, maar wel samen soms douchen en slapen op één kamer, niet bij elkaar in bed.Willen wel graag samen later een kamer of huisje huren.Geen meisjes, dat willen we niet, liever met ons twee.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Kleding ,shirts, overhemd,jeans, alles is strak en nauw,kan geen overhemd de bovenste knoopjes dicht krijgen, shirts meestal van boven te nauw,door dat ik breed ben zitten de naden van de mouwen te strak, en die grote wijde tenten wil ik niet, smakeloos, gelukkig zijn veel jeans van stress en rekken mee, maar voor mij mag het wel weer wat wijder worden dan zit het bij mij nog strak.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 16 wees trots op jezelf, zelf ook stevig, maar ben er tevreden mee, staat toch veel stoerder als je wat stevig bent dan zo dun, praat ook weleens met dunnen jongens die graag wat dikker willen zijn.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • ik zelf vind het niet fijn dat ik in mijn ogen wat dik ben andere zeggen dat ik niet dik ben maar vind zelf van wel en ik ben er echt niet blij mee maar het ligt per persoon verschillend hoe je het ervaard

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Gaat me te ver, om jongensachtige stoerheid en branie direct weer latent homo gedrag te noemen.Jongens en jonge mannen onder elkaar hebben nu eenmaal dit oergedrag.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Lol,leedvermaak of latente onderdanigheid,of melig gedrag van jongens onder elkaar en enig latent homogedrag,of gaat dit weer te ver.?

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Herkenbaar studenthuis, ook mee gemaakt, je vriend zegt tijdje gehoorzaam zijn,klopt.Je moet niet teveel denken, gewoon denken hoort erbij,achteraf lachen om de straffen, sta je als volwassen vent in de hoek,terwijl de anderen lekker bier zitten te drinken.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat werkt niet die jongensclubs die nergens bij horen, toch een reguliere club zoeken denk ik, zoals scouting. Ken een jongen die in een studentenhuis woont met allemaal jongens, dat vormt wel weer een band,maar je moet als nieuwkomer wel het lef hebben om te bewijzen dat je er bij wil horen,maar daar heeft hij geen moeite mee,gewoon een tijdje gehoorzaam zijn zegt hij ha ha, zo ziet hij het, zelf geen ervaring,wie wel.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Geen ervaring met studentenhuizen, was wel lid van een jongensclub. Maar wel lid geworden na een oproep waarin een stevige jongen werd gevraagd om lid te worden van een club. De oudste was 24, daartussen 2 andere jongens en ééntje ook van 17 waarmee ik bevriend raakte.Ze hadden het nog over een ontgroening,ben er een keer voor weggelopen,maar nog niet ontgroend, die 2 jongens haakten af,wilden geen club meer,dus alleen die jongen van 24 en wij van 17 bleven over, dus ook gestopt. Jammer dat jongen 19 niet reageert meer. Ben nog wel bevriend met jongen 17, maar wordt niet de vriend. Dan jongen 18 een vriend van 20 is toch niets mis mee,voor mij geen probleem, dit wou ik even kwijt.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Hij is niet zo oud j. 16 hij is 20, maar heb wel een klik met hem, waarom weet ik zelf niet. Hij is wel de jongste nieuwkomer in dat huis,en als ik zijn verhalen hoor laten ze hem dit ook wel merken,maar hij geeft er weinig om zegt hij. Hoort er bij en hij wist zo ongeveer wat hij zou beleven.Hij heeft nog geen vriendin,ik ook niet,mijn vrienden wel, maar hij wil graag dat we vrienden worden.En ik ook ,kijk ergens wel tegen hem op.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • leuk toch om eens met een oudere jongen te stappen, is hij dan veel ouder omdat hij in een studentenhuis zit.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Niet helemaal waar wat ik hier lees, ook niet dat dunnen iele jongens,altijd er uit gepikt worden. Ben werkzaam vakantiebaantje in studentenhuis, en praatte met een jongen die nieuw was, de jongste dus en behoorlijk aan de maat, stevig dus,en die zei ja en dan word je toch harder aan gepakt,maar heb er geen moeite mee, omdat ik weet dat ze het niet zo bedoelen en speel het spel maar mee, spel denk ik dan.Hij is ouder als ik maar we hebben afgesproken dat ik een avond met hem ga stappen.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten