Skip to content
6 reacties
827 weergaves

Opgewonden door sport atributen, zoals duikbril.

Ik wordt vaak opgewonden door sport attributen. Denk aan Duikbril, whetshoot, bitjes, american football outfit, ijhocky outfit of kickbokshandschoenen. Ben ik de enige? Iemand ervaring of tips? Groetjes M.

16 jaar
8 jaren geleden

6 Reacties

  • Wow jongen14! Kinky wat je daar schrijft, man. Ik plas ook wel eens in m'n wetsuit maar dan op zee. Wanneer ik lekker bezig ben en niet aan land wil gaan.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Jaaaa wetsuits.

    Ik heb er 1 gekocht op marktplaats voor zo goed als niks.
    Echt heel geil vind ik die. Ik had ooit een weekend dat m'n ouders weg waren die het hele weekend aangehouden. Het was lekker warm en lekker zweterig en ik heb er ook als ik moest erin geplast want dat blijft gewoon zitten en ik heb er ook in geslapen en ooit wil ik nog wel eens hetzelfde doen samen met een vriend dat we ook af en toe met elkaar kunnen ruilen en dat hij in die van mij kan pissen als ik er in zit.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik denk dat dit meer een soort van fetish is, je bent zeker niet de enige. Misschien kun je op internet wel meer info vinden of mensen die daar ook van houden.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Sportkleding en attributen worden toch speciaal ontworpen om sexy te zijn? Atletiekkledij, lycra fiets- en loopbroekjes, jockstraps, ski- en zonnebrillen, sporthorloges. Noem maar op! Je hoeft bepaald niet gay te zijn om een strak kontje in een jockstrap lekker te vinden.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ouf, ik word daar niet opgewonden van.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Met jou eens, TS. Sport heeft een erotisch kantje en sporters zijn meestal sexy mensen. Neem nou die speciale geur van jongenskleedkamers (bij de meiden kom ik niet). Zweet, douche-gel, schoenen, chloor van het zwembad, adrenaline, testosteron. Sportuitrusting valt daar ook onder. Ik denk niet dat ik een stijve zal krijgen van een duikbril ofzo. Maar het hoort er allemaal bij.

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten