Skip to content
9 reacties
152 weergaves

11 jaar en nog niet klaar kunnen gekomen

hallo jongens, ik ben 11 jaar en sinds ik zindelijk ben ("zindelijk" opgezocht op internet) ben ik naturistisch opgevoed. Ik denk dat ik ongeveer 80% van de week naakt rondloop. Daardoor heb ik eigenlijk nooit een stijve plasser. Bij gymen en na het sporten moet wij ons douchen en iedereen doucht naakt, dus niemand heeft ook een onderbroek aan. Maaar tijdens de "groepsdouch" zie ik vaker jongens een stijve plasser hebben. Hier heb ik helaas geen last van, soms staat die van mij nog niet horizontaal. Gewoon een beetje tikken tegen mijn plasser heeft geen zin. Heeft iemand tips hoe ik in ieder geval mijn plasser hart kan krijgen, ik zou ook graag klaar willen komen. Alle tips zijn welkom

11 jaar
7 jaren geleden

9 Reacties

  • En jij bent 11 jaar? Ik geloof er geen snars van. Jongetjes van 11 schrijven niet zoals jij schrijft.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Goed idee, spelen met je piemel activeert de doorbloeding die hem stijf maakt. Doe kalm aan met de voorhuid naar achteren te trekken. En laat hem even zitten als hij achter de eikelrand is gekomen, dan krijgt hij de tijd om op te rekken.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Topicstarter hier. Bedankt jongens voor de tip. Van de ene kant is het fijn om in het naakt zijn van leeftijdsgenoten en andere geen stijve te krijgen. Maar volgens mij ben ik er nu wel aan toe om eens te voelen hoe het is om een stijve piemel te krijgen. Maar tot hoever kan ik mijn voorhuid naar achteren schuiven?? Ik wil niet dat het pijn doet

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou er blij om zijn dat je niet altijd meteen een erectie krijgt als je een bloot iemand ziet... Als je echt opgewonden bent, krijg je vanzelf een stijve piemel. En klaarkomen kan bijvoorbeeld door je voorhuid over je eikel heen en weer te schuiven, als je een erectie hebt (aftrekken). Het komt allemaal, echt waar. Heb een beetje geduld.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Het ging bij mij ook niet alleen om de naakte beelden. Maar op de typen meisjes waarop ik verliefd zou kunnen worden. En dat leidde tot natte dromen, en fantaseren bij het masturberen, het met haar eens te zullen doen.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het niet zo vreemd. Ik denk dat ik pas rond mijn twaalfde erecties had. En klaarkomen gebeurde later.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat lijkt mij inderdaad knap lastig om niet opgewonden te kunnen van bloot, al heeft het ook weer voordelen zoals op een naturistencamping.

    Ik zou als ik jou was proberen je voorhuid van voor naar achteren schuiven net zolang totdat je dit lekker begint te vinden. Mocht dit niet werken, denk dan aan een knap meisje of jongen die je graag zou willen zoenen en meer dingen doen... haha. Succes!

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Dank jongen 15, maar als naturist zie ik heel veel leeftijds genoten naakt zowel jongens als meisjes, ik denk dan ook dat hier het probleem ligt

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Om te beginnen zal je moeten uitvinden, Waardoor je geil kunt worden. Ik keek veel op internet naar mooie meisjes en jongens. Hij werd op de duur zo stijf, dat ik met een paar rukjes al klaar kon komen. 

    15 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten