Skip to content
5 reacties
4157 weergaves

Niet gay wel sex met gay

Tijdje terug na stappen bij jongen blijven slapen. Hij wilde sex. Ik heb hem dronken geneukt. Ik vond zijn strakke ass erg lekker en kwam onwijs lekker in hem klaar. Ik heb totaal geen gevoelens voor jongens maar ze neuken vind ik super lekker. Neuk nu twee jongens die er ook erg van genieten. Is dat erg? Mijn vriendin wil geen anale sex.

16 jaar
7 jaren geleden

5 Reacties

  • Als je op meisjes valt, maar toch enige malen met een jongen experimenteert, ben je niet homo of biseksueel.
    Verval je echter in constante herhaling, en doet het ook met meisjes, dan ben je biseksueel . Hetgeen ook al met andere verwoording door jongen van16 jaar is gesteld. Komen er in dat patroon er geen meisjes meer aan te pas, dan ben gewoon homo.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Misschien wel zelf ook wel eens bedacht dat je ook gewoon biseksueel kan zijn? En je moest eens weten hoeveel "hetero" jongens en mannen te vinden zijn op plekken waar homo`s seks met elkaar hebben. Maar zelf heb ik een hele goede vriend zelfs bijna broers van elkaar die een vriendin heeft en toch ook seks met mij heeft. Zijn vriendin weet er van en heeft er geen probleem mee.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • prima toch, everybody wins. nouja je vriendin misschien niet. Vindt zij dit ook oké?

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • ik denk dat het moet kunnen, ik vindt er niets mis aan, alleen moet je wel tegen je vriendin vertellen dat je dat doet, als zij er mee akkoord gaat dat je bi-sexuele gevoelens hebt is er niets mis mee alleen moet je niet doen net als mijn opa en oma die bijna 60 jaar getrouwd zijn en mijn opa maakte vorig jaar bekend dat hij altijd praktiserend homo is geweest hij weet iedere homo sauna, parking datingsite e.d. en weet ook waar de homo bioscopen zijn, ik moet er niet aan denken dat ik in een gaysauna ben en er mijn opa tegenkom aan de andere kant is het dan wel lekker goedkoop, opa schenk je kleinzoon nog eens een cola in?????

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Je hebt een vriendin en je neukt met andere jongens?
    Volgens mij moet iemand eerst zijn prioriteiten op een rijtje zetten.

    23 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten