Skip to content
36 reacties
3980 weergaves

Pyjama zonder onderbroek

Hoi. Meestal slaap ik naakt. Maar nu is het winter dus zou ik naakt slapen dan zou ik bevriezen. Daarom draag ik een pyjama (van badstof) met een strakke boxer er onder. Maar nu wil ik wel een beetje het vrije losse gevoel hebben. Dus wil ik geen onderbroek aan doen onder m'n pyjama. Wat raden jullie aan? Doen of niet? doei doei   :)

14 jaar
7 jaren geleden

36 Reacties

  • ik heb niks met pyjama's en slaap gewoon in mijn blootje.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Is dat niet gewoon de bedoeling? Anders zweet je daar allemaal. Een pyjama moet toch rustig en comfortabel zijn en het slag niet spannen.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb ook iets met satijnen pyjama’s. Maar slapen jullie dan in satijnen pyjama voor meiden/vrouwen of voor mannen/jongens? Een goede vriend van mij slaapt in een satijnen nachtjurk. Hij zei tegen mij.... ‘moet je ook proberen, satijnen pyjamas voor vrouwen voelen veel zachter aan’ Maar mij lijkt zo’n vrouwen pyjama best wel gay voor een jongen.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Misschien moet jongen 14 gewoon een luier aantrekken. Haha

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Slaap altijd naakt, kan geen pyama aan,als kind trok ik het s'nachts al uit,en mijn ouders vinden het normaal,en waarom niet.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 14; je stelt wel een aantal aardig angstige argumenten op. Als je al vies/bang bent voor die nanoliter urine die je aan het bed afsmeert, of die spontane natte droom die je bijna nooit hebt, kun je ook het beste niet de straat opgaan omdat de kans bestaat dat je wel eens overreden wordt door een bus. Als je nou regelmatig een natte droom hebt en/of incontinentieverschijnselen hebt, snap ik dat je niet naakt slaapt. Voor de verderrest als je zelf je hygiëne op peil houdt, valt de vervuiling van je bed ook behoorlijk mee hoor.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • of met een silkboxer aan onder je satijnen pyama vind ik nog geiler.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • doe ik ook altijd naakt in een satijnen pyama.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • t,is heel normaal voor een jongen dat hij vlekken maakt,daarom heb ik juist een pyama aan,ik had voorheen zo,n flanellen pyama met een onderbroek maar daar kreeg ik kippenvel van,akelige stof dat flanel,katoen ook wel vind ik,ben daarna van die zijde pyama,s gaan proberen,zonder onderbroek heb ik ze aan,geeft het gevoel dat je zonder kleren aan in bed ligt want dat zijde/satijn voelt heel licht aan en is superglad met het omdraaien in bed!

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen van 14, en jij denkt dat je boxer na een dag dragen nog schoon is. Ook al zou je voor het naar bed gaan een schone aandoen is het minstens zo vervuilend als naakt in bed. In je boxer blijven veel meer bacteriën hangen dan op je blote vel. Ik ga er dan wel vanuit dat je 's avonds voor het naar bed gaan in de douche bent geweest en wat dat sperma betreft, ook met boxer kan het aan je laken komen en bovendien is sperma niet vies, integendeel! Je zou dan ook allemaal vieze kindjes maken 

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb nooit gezegd dat ik met ondergoed aan douche, en al helemaal niet dat ik daar ook in slaap. (Dat is dus ook niet zo, elke dag een schone en uiteraard naakt douchen) Hierbij zijn jouw argumenten ontkracht.

    Als je gewoon een wijde boxer 's nachts aanhoudt, (en dagelijks een schone aan doet) blijft je bed schoon en jijzelf ook. Geen urine/sperma in je bed, waarvan de kans groot is dat dat anders wel zou gebeuren. Dát is vies! Of je moet het natuurlijk leuk vinden om dagelijks je beddengoed te wassen, maar dat is een ander verhaal.
    Je kan 's avond lekker douchen (doe ik ook) maar dan heb je nog altijd kans op een natte droom of kleine beetjes urineverlies. Na 7 keer is dat bed van je helemaal niet zo schoon meer...

    Trouwens, twee keer per dag douchen zoals J12 is echt gekkenwerk!

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Helemaal mee eens jongen 21

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Met boxershort aan douchen (wat mode is onder de jeugd tegenwoordig) is vies en daar ga je dan mee in bed? Das pas vies!! Als je je in je nakie doucht ben je schoon en kun je zo in je nakie je bed in. Schoner kan niet.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Niet met je eens jongen 14. Er zijn nu eenmaals mensen die houden van het naakte leven, dus ook naakt slapen. Als je regelmatig je bed verschoont os er niets aan de hand. En ik ga 's morgens en 's avonds de douche inp

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Naakt slapen lijkt me vies, je gebruikt dus technisch gezien je hele bed als ondergoed. Je bed doe je niet elke dag in de was en ondergoed wel. Dus waarom zou je naakt slappen, een wijde boxershort is net zo fijn (en schoner)

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Wij zijn ook naturisten en slapen allemaal naakt en lopen in huis ook in ons blootje.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 14. Ik blijf gewoon naakt slapen ik ben naturist

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • @ jongen 12,moet je een pijama van satijn proberen dat knelt niet omdat het glad is.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik slaap zonder boxer onder mijn pyjama.   Als ik 's ochtends geil wakker wordt dan laat ik ook mijn plas wel eens lopen in mijn pyjama en ga er dan mee douchen.   Om hem te drogen leg ik em dan op de kachel.  

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik slaap het hele jaar naakt, ik vraag me alleen af als je in pyama slaapt, en je licht wat te draaien in bed of je dan niet wakker word dat je pyama knelt aan je lichaam

    12 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten