Skip to content
12 reacties
1732 weergaves

Aftrekken doet pijn

Als ik mezelf aftrek doet het pijn, als mn piemel slap is kan de voorhuid wel gemakkelijk naar achter maar als ie stijf is doet het pijn aan mn toompje en mn eikel. De voorhuid is al wel los van de eikel. Wat kan ik er aan doen. Het doet alleen pijn als ik de voorhuid helemaal achter de eikel doe. Wat moet ik doen?

14 jaar
7 jaren geleden

12 Reacties

  • Als je je toompje (deels) kunt behouden, zou ik daar voor kiezen: het is zo gevoelig... Misschien is er een tussenoplossing. Ik zou het de dokter vragen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Het enige wat we je kunnen aanraden is naar de huisarts te gaan. Daar is niks engs aan, ik moest ongeveer een half jaar geleden bij de huisarts zijn voor een teelbal die iderekeer naar boven klom.

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • J13, nee ziet er gwn gezond uit

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Misschien een stomme vraag maar is het achter je eikel schoon, of is het misschien rood of ontstoken ofzo

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Verlengen? Gewoon even laten insnijden of wegsnijden. Ga bij je huisarts langs, laat je naar een uroloog verwijzen, die vertelt je zo wat er kan. Wellicht weet je huisarts dat ook prima al, dan kan de uroloog gelijk in actie komen.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • lijkt alsof je een te kort toompje hebt. ga er ff mee naar de dokter. wel belangrijk als je ongehinderd wilt kunnen seksen. je kunt je toompje laten verlengen zonder besneden te hoeven worden.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Besnijden is niet nodig hoor, weet ik uit eigen ervaring. Mijn toompje was zo krap dat het pijn deed bij aftrekken, en ook wel eens gehad dat het toompje iets inscheurde dan. Auw, ja. Ik heb het mes erin laten zetten, mijn frenulum (= toompje) laten wegsnijden. Genezing niet leuk, niet kunnen aftrekken een tijdje, maar, héél tevreden nu. Ik heb een heel lange voorhuid (tuitje) en kan nu mijn voorhuid helemaal omlaag trekken, echt vér over mijn pik naar omlaag.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • laat het nakijken door een dokter, misschien moet je anders besneden woreden

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ts: hij kan niet verder dan net achter mn eikel

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Misschien is je toompje te strak... Dat kan de dokter verhelpen. Op zich zou het naar achteren trekken van de voorhuid geen probleem moeten zijn, ook niet als je een stijve hebt. Als het zeer blijft doen, ga dan even naar de dokter.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Misschien wat minder ver naar achteren trekken

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Niet helemaal achter de eikel doen als hij stijf is.

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten