Skip to content
10 reacties
1849 weergaves

Schaamhaar teruggroeien

Hoi   Ik heb gisteren in een zotte/geile bui voor het eerst mijn ballen en schaamstreek geschoren. Ik wou eens zien hoe dat was maar ik vind het echt verschrikkelijk! De stoppeltjes prikken enorm en ik vind het ook heel lelijk! Wanneer heb ik er weer wat haar terug? Dan bedoel ik echt 2 cm of zo!    Bedankt

16 jaar
7 jaren geleden

10 Reacties

  • ik scheer me ieder week en mijn vriend ook vinden we geil

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi ik ben de Topicstarter! We zijn nu 3 maanden verder en ik heb terug een mooie bos! Maar toch merk ik dat het nog lang niet de lengte is van vroeger! Dat duurt echt lang eer hij volledig terug is. Gelukkig moet ik me nu niet meer schamen om mijn lelijk geschoren pik.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb mijn schaamhaar ook een keer geschoren met hetzelfde resultaat als de topicstarter! Daarna dus echt nooit meer gedaan en gelukkig was het binnen een paar weken weer helemaal als voorheen: bosje voor de deur. Mijn vriendin ook weer blij want vond dat kale ook maar niks.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Voor het weer écht zo lang is als voorheen, duurt misschien wel een half jaar. Maar, stoppels vinden meiden leuk, zo kort geeft aan dat je aandacht besteedt aan je uiterlijk.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Maak je niet ongerust. Het groeit vanzelf. Binnen een week al iets van zichtbaar. Na een aantal weken weer zoals het was. Succes!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • @j14 Trek de huid van je balzak goed strak, als je je ballen met een mesje scheert, zodat je je niet snijdt! Van tevoren goed insmeren met scheerschuim oid.
    Of het mooi is of niet is heel persoonlijk... Als je je schaamhaar en balhaar scheert, moet je het wel goed bijhouden, anders gaat het enorm jeuken, zoals bij de jongen van 16. Zelf scheer ik alleen m'n ballen, omdat ik dat lekker vind voelen. Mijn schaamhaar laat ik staan: dat vind ik mooier.

    @j16/ts Inderdaad, het duurt meestal een paar weken voordat je haar weer helemaal terug is. Geen paniek dus!

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Toen ik me voor het eerst schoor vond ik het ook afschuwelijk! Precies alsof ik terug een kinderlul had, zo kaal! Ik heb het gewoon terug laten groeien, duurde wel een hele poos maar uiteindelijk alles terug zoals het was! Maar het was wel een fijn gevoel, dus ik snap als je het doet, al zou ik ook wel het krabben aan mijn ballen niet kunnen missen!

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • @j14 als je een nieuw scheermesje gebruikt kan er weinig mis gaan.
    Ik doe het zelf altijd tijdens het douchen dan wordt je huid ook wat zachter.
    Je kan ook je ballen ook goed insmeren met shampoo of scheerschuim.
    Tja of je het leuk vind of niet ligt een beetje aan jou zelf. Als je het niks vind laat je tog gewoon weer groeien..

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou me ook willen beginnen met scheren. @j18 kan je me tips geven? Ik heb schrik dat ik in mijn balen snijd! Of raden jullie het mij af? Ik twijfel nog een beetje! Als @j16 zegt dat het niet leuk is...

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • de eerste keer scheren geeft veel jeuk. meestal is dat met een paar dagen weg. Als je het elke dag scheert heb je er na een tijdje geen last meer van. Nu is het wachten tot het weer gegroeid is. duurt meestal een paar weken.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten