Skip to content
10 reacties
248 weergaves

HELP!!

Hallo jongens mijn pappa en mamma willen deze zomervakantie naar een naaktkamping, maar wat moet ik doen scaam me daarvoor. HELP

11 jaar
7 jaren geleden

10 Reacties

  • Aan jongen van 16 jaar: Ik denk dat TS van 11 jaar de zelfde persoon is als die meid van 21

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ga er al vaak heen met mijn opa en oma. Er komen daar best veel mensen van 13,14,15 jaar. Er zijn daar allerlei dingen te doen. Vorige zomervakantie hebben we bijvoorbeeld: getennist, gezwommen, gezonnen, gefietst, met de hele groep in de open lucht geslapen en nog veel meer. Veel mensen die ik ken komen elk jaar weer terug. Altijd heel erg leuk daar! Gewoon gaan.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind -even los van het onderwerp- dat de TS wel erg veel taalfouten heeft in zijn stukjes... Ik betwijfel of dit een echte 11-jarige is.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn ouders gaan ook vaak naar een naturistencamping, en ik dus ook. Iedereen is naakt, dus eigenlijk wordt je meer aangekeken als je wel iets aanhebt. En ja, ik heb ook wel eens een stijve, maar niemand zegt daar iets van. Zoals die andere j14 zegt, dat is normaal voor een jongen.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Je bent heus niet de enige die een stijve zult krijgen. Dat is ook heel normaal. Net zo normaal dat jij naar anderen zult kijken en zij naar jou.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi jongen, je wordt niet uitgelachen op een naturistencamping. Bovendien zijn er oudere mannen met soms een nog kleiner piemeltje dan jij. Daar gaat het toch eigenlijk ook niet om. Geniet van de natuur en je straks helemaal streeploos bruine lijf. Dat doen veel vriendjes je niet na, dus wees er maar vast trots op.(dat moet je trouwens sowieso op je eigen lijf zijn!)

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Hier TS. Dat is het nauw ik ben bang om een stijve te kreigen en dat ze me uitlaggen. Ik ben ook klein voor mijn leefteid en al helemaal mijn plassertje voor de rest heb ik wel een atletisc ligaam, en wat moet ik doen als ik aan het voetballen ben en midden op het velt een stijve plassertje krijg

    11 jaar
    7 jaren geleden
  • Gewoon doen, ik ga mijn hele leven er al naar toe.... Kidsclub is leuk, daar zijn ze ook net als jou..... Later bij Teenclub ook.... Je hoeft je nergens voor te schamen.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Hallo jongen van 11. Een zg. naturistencamping is een prachtige beschermde plek om kennis te maken met naaktheid. Je hoeft je op zo'n camping nergens voor te schamen want iedereen is naakt van jong tot oud. Ga er van genieten en kijk hoe anderen van je leeftijd en ook wat ouderen met het bloot zijn en evt. het krijgen van een erectie omgaan. Geen enkel probleem daar dus! Fijne vakantie en ik hoop dat je er wat vriendjes en vriendinnetjes aan overhoudt.
    Tot slot (d.i. mijn mening/overtuiging): iedereen is mooi 8 of 80 en probeer er ook zo naar te kijken. Het zal je ogen openen, ook vwb. je eigen lichaam!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat moet je doen?
    Om te beginnen daar eens goed met je vader en moeder over praten. Vertel ze hoe je daar over denkt en wat je daarbij voelt.

    21 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten