Skip to content
8 reacties
2061 weergaves

Naar de dokter voor penis

Ik heb een afspraak gemaakt bij de dokter een maandag. Het probleem is: ik heb een rood vlekje op mijn eikel alleen die is het best te zien als mijn penis in erectie is. Maar hoe moet ik nou een erectie krijgen bij de dokter? En hoe gaat dat in ze werking? En zou de dokter dit raar vinden?

17 jaar
7 jaren geleden

8 Reacties

  • geen stress, dokers hangen vast aan beroepsgeheim :)

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Geen idee laat het ff weten of t is gelukt

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja denk het wel anders wirdt hij niet stijf waarschijnlijk mag je ff achter het goordijn wat voorwerk doen anders zul je dit dus voor zn neus moetten doen, dit is dus ook waar ik bang voor ben

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Maar hoe moet ik mijn penis stijf krijgen bij de dokter moet ik dan gaan masturberen maar de dokter bij is?

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben de zelfde als hier boven die dus ook naar de dokter moet, hoelang is je penis, ik durf dus niet langs de dokter want het is een dokter waar bijna iedereen uit t dorp langs gaat. Mijn penis is met erectie 16,5 cm en 13,5 cm omtrek maar ik vindt het dus raar om voor de dokter met een erectie te zitten en dadelijk zien vrienden dat ik daar bij de dokter ben geweest en vragen ze aan de dokter wat er aan de hand is. Nou k moet er niet aan denken dat die dat allemaal weten.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Nou je hoeft niet te stressen, dokters zien van alles.
    Ik weet niet of je met biologie ooit plaatjes van soa's hebt gezien. Maar dat is echt vreselijk ranzig. Eén heel klein vlekje is daar niets bij. En dokters weten ook hartstikke goed dat een penis stijf kan worden. Maak je geen zorgen. Vertel gewoon wat er aan de hand is net zoals je hier boven hebt gedaan. Vooral "ik heb een rood vlekje op mijn eikel alleen die is het best te zien als mijn penis in erectie is" is belangrijk. Veel succes! En ik hoop dat het niks ernstigs is

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb het zelfde met een wit puntje ik moet eigelijk wel naar de dokter maar het is dus precies t zelfde verhaal dus als je t hebt gedaan en tips hebt laat het ff weten, laat ook weten hoe jij t ervaren hebt want ik durf dus eigelijk niet.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ervaren artsen hebben al zo veel meegemaakt, die vinden niet snel iets raar!1

    22 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten