Skip to content
5 reacties
523 weergaves

Grote penis + probleempje

Hoi allemaal ik heb 2 vraagjes
1: Ik denk dat mijn penis iets groter dan gemiddeld is hij is slap ongeveer net zo groot als een 330 ml blikje cola (had geen liniaal) en stijf iets van 15/16 cm (gok ik) is dat groot?

2: Lang geleden (3 jaar) kon ik mijn voorhuid nog wel over me eikel trekken en nu nietmeer heeft dat invloed op de groei van mijn penis of iets anders en hoe los ik dit op?

15 jaar
7 jaren geleden

5 Reacties

  • Als je voorhuid te strak is dan kan je het beste in een warm bad gaan zitten en dan voorzichtig je voorhuid naar achteren trekken.
    Je moet dit een paar keer herhalen tot het wat zeer doet dan moet je stoppen.
    Het gaat een tijdje duren maar op een gegeven moment zal je even door moeten bijten en nog iets verder naar achter halen evt wat vaseline kan er bij helpen en als het gaat bloeden dan niet verder gaan.
    Je huid is zeer rekbaar en met wat geluk kan je dan wel je voorhuid over je eikel trekken.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • @ts Ja, dat is eigenlijk niet ver genoeg... Je eikel moet helemaal bloot kunnen zijn, om je penis ook onder het randje van je eikel schoon te kunnen maken. Oprekoefeningen zoals hierboven kunnen misschien helpen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik kan hem tot de helft van me eikel heen trekken maar verder begint pijn tedoen

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • De afmetingen van je penis zijn normaal. Kun je je voorhuid helemaal niet meer terugtrekken? Dat zou wel moeten kunnen, om je eikel elke dag schoon te maken... Op de groei heeft het geen invloed.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • 16 cm is iets groter dan gemiddeld, maar helemaal prima.
    Met je voorhuid oefenen om deze wijder te maken, heb ik ook gedaan. je kan proberen met je wijsvingers in de voorhuid iets oprekken, mag bijna geen pijn doen. Je kan ook met een stijve je voorhuid langzaam naar achteren doen, weer bijna geen pijn laten doen. Doe dit vaak en lang, onder de douche, in bad, in bed.
    Verder op internet gevonden:
    Er zijn cremes die worden voorgeschreven bij het oprekken van de voorhuid. Ga eens langs je huisarts, die kan je daarmee wel helpen.
    en:
    http://seksueledisfuncties.nl/oefeningen/Oefening%20voorhuid%20oprekken.html

    23 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten