Skip to content
27 reacties
7698 weergaves

Broertje helpen

Hey, heb een broertje van 12, bijna 13. We delen onze slaapkamer. We zien elkaar ook best wel vaak bloot. Hij vroeg laatst hoe je moet rukken. Heb het al zien doen maar hij komt niet klaar. Hij heeft gevraagd of ik hem wil helpen. Als ik dat zou doen... is dat dan gek? Of helpen broers elkaar vaker met zulke dingen?

14 jaar
7 jaren geleden

27 Reacties

  • Ben de TS. Er kwam wel spul uit zijn pik maar anders dan bij mij. Was ook niet veel.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen van 14 van 9 dagen terug
    Kwam je broertje ook met sperma klaar ?

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Wij zijn thuis ook naturisten en zijn dus vaak bloot. Afgelopen zomer toen ik alleen met m'n vader thuis was stond mijn piemel ineens recht nar voren en wist niet wat er aan de hand was. Mijn vader heeft mij toen vanalles verteld.

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Doe het ook gwn met me broertje samen en is ook 12. Al zijn we bij ons thuis ook open over sex, vandaar dat me broertje en ik het gwn samen doen. Nix mis mee.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb alleen een zus.... Ik leerde het van mijn vader. En net wat een jongen van 15 hier boven ook zegt... als je gewend bent om bloot te zijn is het misschien wel makkelijker. 

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn broer (een jaar ouder) wilde het niet voordoen bij mij. Ik heb het hem een jaar geleden gevraagd.   Maar van de zomer heb ik op de camping een jongen gevraagd hoe het moest, en die heeft me geholpen. Hij was ook ouder, ik denk 16. We wilden dit wel vaker doen, maar hij vertrok van de camping.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn bro is 18. Toen ik 13 was leerde ik van hem hoe ik moest rukken. 

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • ik en me broer me doen het ook nog wel eens dat we samen soms gaan trekken. hij had mij dat toen ook laten zien hoe het ging. dus niet gek dat je dat samen doe met elkaar.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Niets mis mee. Ga ook vrij met mijn broertje om. Hij is pas 14. Wij zijn naturisten en wij zien elkaar ons hele leven al bloot. Misschien dat het dan ook makkelijk is.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey, ben de TS. Heb me broertje gevraagd of ik m mocht helpen. Dat mocht. Heb hem afgetrokken en hij is klaargekomen. Gistermiddag waren we samen thuis toen vroeg hij of ik hem weer wilde helpen. Het voelde super om het te doen.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik speel met mijn neefje ook soms ook zo van die spelletjes. We willen het allebij. Mijn neefje heeft nog geen sperma, ikk al een beetje.
    En jongen van 14 is er intussen al iets gebeurd?

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • gewoon doen als jullie het alle bij willen

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 13, ik ben het helemaal met eens, gewoon broers onder elkaar. En als je het niet wil moet je het gewoon zeggen

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • ik vind het niet raar, ik zou het gewoon doen ik heb het zelf ook gevraagd aan mn broer toen ik 12 was hij heeft me toen geholpen, hij heeft gewoon de mijne gepakt en heeft me toen afgetrokken en het punt waar ik zelf stopte is hij voorbij gegaan en toen pas snapte ik het gevoel zeg maar, hij heeft dit 1 malig gedaan alleen nu trekken we nog wel eens samen maar dat is gewoon voor de fun.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Het enige waar jongen van 15 gelijk in heeft is dat het niet onder dwang moet gebeuren. De rest is onzin en zelfs behoorlijk dubieus. Iemand manipuleren dat ie hetero moet zijn? Leef je nog in de middeleeuwen? En het kan ook onzekerheid teweeg brengen mocht hij bi/gay zijn. Dan denkt hij dat hij 'fout' zit omdat hij geen heteroseksuele gedachten heeft.

    Voor de rest. Topicstarter, je moet voor jezelf uitmaken of je het vindt kunnen of niet.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou het voor doen bij hem want waarschijnlijk gaat hij niet verder als wanneer t begint te "kietelen" en dan krijg je dus geen orgasme. Dus als jij hem hier overheen helpt is dat alleen maar positief.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 15 Wat een onzin, over dat 'hetero verlangen stimuleren'! Je bent wie je bent en je valt op wie je valt. Hetero, homo of bi word je niet, dat ben je of dat ben je niet. Iedereen zal daar zelf achter moeten komen: dat kan deze jongen ook niet voor zijn broertje invullen.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • hoi, je broertje wil het kennelijk graag anders had hij je niet gevraagd toch?   hij is er door zijn leeftijd me bezig dus ik zou hem gewoon helpen, maar misschien lukt het jou ook niet om hem klaar te laten koomen omdat hij toch te jong is. 

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Een eerste vereiste is dat dit zonder dwang gebeurt. Omdat hij op deze leeftijd manipuleerbaar is, kun daarmee het hetero verlangen stimuleren. Door bij het aftrekken er te fantaseren, dat een meisje dit bij jullie doet. En dat kan tot het verlangen en zelfvertrouwen leiden, om uiteindelijk ook achter de meisjes aan te gaan.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Nee joh, wat zou er raar aan zijn? Tis je eigen broertje! Gewoon doen. Ik doe dat ook gwn met mijn broertje samen en is ook 12. Als je broertje zelf ook wil, nou daar doe je nmd kwaad mee toch?

    14 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten